• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimizi nereye bırakalım?

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.179
18.338
823
İyi akşamlar arkadaşlar, benim sizlere danışmam gereken bişey var. Kız kardeşimle memleketimize gideceğiz. Kız kardeşimin bi kedisi var. Onu nereye bırakacağımızı bilemedik. İstanbulda sadece 2 haftalığına kediyi bırakacak yer bulmamız gerekiyor. Hayvan pansiyonlarını araştırdık fakat ücretleri çok pahalı günlüğüne 150-200 arası ücret istiyorlar. Acaba önerebileceğiniz bi barınak ya da kediye kısa süreliğine bakabilecek bi yer var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim:dua:

Hayvan sayfaları var oralara danışsaydınız keşke birde memlekete gidecekseniz neden hayvani yanınıza almıyorsunuz ki ben her gittiğim yere kedimi ve baliklarımı aldigimi bilirim o hayvan sizi görmeyince ne kadar kötü olur siz biliyor musunuz
Uçak ile gideceğiz thy almıyormuş

İki hafta uzun bir süre o canı da yanınıza almalısınız. Guvendiginiz bakabilecek kimse yok mu ? Bir site vardı adını hatirlamiyorum bir araştırın orada evcil hayvanlara geçici yuva olacak kişileri bulabiliyorsunuz. Evde kesinlikle yalnız bırakmayın. Kim değiştirecek suyunu, kumunu ?

Uçak ile gideceğiz thy almıyormuş
Screenshot_2020-08-28-23-30-36-491_com.android.chrome.webp THY nin açıklaması

Bakın evcil hayvan sizin çocuğunuz gibidir sorumluluklariniz var uçak çocuğunuzu almasaydı onu bırakırmıydınız o zaman uçakla değil otobüsle gideceksiniz en azından biriniz ben 18 saatlik yolda taşıdım o yavruyu ha sizde o da rezil oluyorsunuz uzun yolda kabul ediyorum ama 18 saat eziyet çekip sonra yanımda hiç yanimda olmayıp beni haftalarca aramasından iyidir. 3 gün eve gitmesem annemle baksa bile ki annemleri tanır benim kızım onda bile trip yiyorum hayvandan ödül maması verince barışıyoruz. Iki hafta tanımadığı bi yerde çok zor kediler için

Bence yanınıza alın bir şekilde.. Kendimizden örnek vereyim;
Biz her kurban memlekete gideriz kedimizde bizimle gelir. O 3-4 günde evde tek kalabilir mesela ama gönlüm razı gitmez. Nasıl bir yerlere giderken bebeğimi başkasına emanet edip gitmiyorsam kedimi de edemem. Örnek uç oldu ama gerçekten sürekli iyi mi diye düşünene kadar ya yanımda götürürüm ya da kendim gitmem. Yani bence şartları zorlayın.

Hayvan pansiyonu dediğiniz yer benim bildiğim yerler ise bence hiç sağlıklı değil.Barınakta diğer kediler ile duracak muhtemelen kafes içinde.Evde bütün odalarda gezebilen canlıya bu şartlarda tutmak ne kadar sağlıklı?3 senedir kedim var bir sene boyunca tatile gidemedik.Kedimize sabah akşam eve gelip bakacak birini bulmadan kesinlikle plan yapamıyoruz.Biletler alınmış,plan yapılmış mümkünse böyle insanlar kedi filan bakmasın.

Thy kedi kabul eder hem de kabinde sizinle ucmasina musaade eder. Corina sevebiyle kurallar degistiyse bilemem tabi

İyi akşamlar arkadaşlar, benim sizlere danışmam gereken bişey var. Kız kardeşimle memleketimize gideceğiz. Kız kardeşimin bi kedisi var. Onu nereye bırakacağımızı bilemedik. İstanbulda sadece 2 haftalığına kediyi bırakacak yer bulmamız gerekiyor. Hayvan pansiyonlarını araştırdık fakat ücretleri çok pahalı günlüğüne 150-200 arası ücret istiyorlar. Acaba önerebileceğiniz bi barınak ya da kediye kısa süreliğine bakabilecek bi yer var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim:dua:
Veterinerlerde bakıyorlar biz 4 günlüğüne öyle bırakmıştık günlüğü 40 mıydı neydi tabi bursadayım ben

Sağolun kızlar yarın veterinere soracağız
Umarım kabul eder iyi ki varsınız
Çok sevindim yardımınız için❤🌹🌹🌹🌹🌹

Back
X