Doğuma Hazırlık Kelebeğimin adı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce Alya'mı, Arya'mı ?

• Alya

• Arya

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
Merhaba sevgili fikirlerine güvendiğim kadınlar kulübü üyeleri kızım olacak ama Eşimle isim konusunda anlaşamadık ben Alya diyorum Eşim Arya diyor hangi isim çok oy alırsa o isme karar vereceğiz.*

Alya : 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Arya : Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği, kendi içinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.

Ankete oyunuzu kullandıkdan sonra farklı isim önerilerinizide bekliyorum.

*Anket bir kaç farklı sitede devam etmektedir.

söyleniş olarak arya daha iyi, daha kolay.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bizlere de çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

[QUOTE, post: 41285344, member: 627978"]söyleniş olarak arya daha iyi, daha kolay.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. bizlere de çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]
Aminn inşalllah.isteyen herkese nasip etsin inşallah

Oyumu Alya dan yana kullandm.. Daha hos.
Arya ismine zaten hic isinamadim.
Sare Azra Asya Şura Elif de begendigim isimler..

Kelebek deyince cidden evde kelebek beslediğinizi sandım iyiymi :KK57::)bu arada bence iki isimde bayatladı :)bu ara kime sorsam aynı isimler ,

Kelebek deyince cidden evde kelebek beslediğinizi sandım iyiymi :KK57::)bu arada bence iki isimde bayatladı :)bu ara kime sorsam aynı isimler ,
:-) Hadi ya bazen öyle oluyor.bayatlamasın bizim için cok taze ve yepyeni olmalı.ben kuzuma ne isim koycam gec kaldık tüm isimler doldu:)