Kendi Aşılamanızı Yapın!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
39
Arkadaşlar merhaba ben burda bir konu okudum ,bi arkadaş kendi aşılamasını kendi yapıyormuş,eczaneden şırınga alıp eşinin sperlerini yumurtlama zamanı içine enjekte ediyormuş ,bana da mantıklı geldi açıkçası siz ne düşünüyorsunuz,böyle bişey duydunuz ya da yapanınız var mı? buyrun konuşalım

Arkadaşlar merhaba ben burda bir konu okudum ,bi arkadaş kendi aşılamasını kendi yapıyormuş,eczaneden şırınga alıp eşinin sperlerini yumurtlama zamanı içine enjekte ediyormuş ,bana da mantıklı geldi açıkçası siz ne düşünüyorsunuz,böyle bişey duydunuz ya da yapanınız var mı? buyrun konuşalım

Yapmayın lütfen kendi aşılamasını kendi yapıyormuş gibi bir şey olamaz.Aşılamada spermler yıkanıyor ve iyi durumda olduğu düşünülen spermler tüplere yakın bir yere kateter yardımı ile bırakılıyor.Yani öyle bir şırıngalık iş değil.Ayrıca enfeksiyon kaparsınız lütfen o yapmış ben de yapayım belki faydası olur gibi kulaktan dolma şeylerle haraket etmeyin.Ayrıca merak ettim o konu hangisi bu forumda mı acaba?

canım kusura bakmasın yapan arkadaş ama böyle saçmalık duymadım. aşılama demek direk spermleri enjekte etmek değilki. öyle olsa ne farkı var normal ilişkiden. niye insanlar aşılama yaptırsın ? aşılamada spermler yıkanıyor, morfoloji ye bakılıyor. iyi olanlar seçiliyor.

belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz diye başlık açmış bu forum dan bir arkadaş okudum ve bu şekilde hamile kalan bayanlar olmuş,tıbbı aşılamayla karşılaştırılamaz bile tabi ama bi umut hamile kalmak için bunu da denerim dedim

aşılamada spermleri alıyoruz teee döllenmenin olacağı yere koyuyoruz neredeyse. ayrıca meni dışarı atıldıktan sonra hızla koyulaşır, sen enjektöre çekip de içine verene kadar o koyulaşmış olur. enfeksiyon ihtimalinden bahsetmiyorum bile, ayrıca bahsettiğin yöntemle spermleri ancak rahim ağzına kadar ulaştırabilirsin ki zaten normal bir ilişkide de boşalma esnasında spermler rahim ağzı civarına bırakılır. boşa kürek çekmenin öteki adı bu.

X