kendi bedenimi çözemedim :(

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
bir çok konu açtım sıkıntılarımla ilgili,tam çözüm bulamadım.yine bir sıkıntımı paylaşacağım.tam bir anlam veremedim ve benim durumumu yaşayanlar var mı bilmiyorum.evlenirken bende belli süre vajinusmusla mücadele verdim.eşimde erken boşalma ile tam çözümü bulduk vs iyidik yada eskisine göre idare eder diyelim.en son mantar oldum.adetim başlayınca fitile ara verdim.fitili koyarken problem yoktu.kaşıntı vb olmadığı için adetten sonra.her hangi bir ilaç kullanmadım.neyse tedaviden sonra ve adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girmede zorlandım.sanki ilk gerdek gecesi de zorlanıyor gibiydim.orada ne organım varsa idrar yapılan yer vs sızlamaya başladı eşim kıpırdadıkça.sanki çok zorluyor gibi eşimde prezervatif vardı . fakat ortada bir zorlanma yoktu hem rahim kaslarım hem rahim yolu sanki taşlaşmış küçülmüş gibi.acaba mantar yine mi çıktı diye düşünüp ayna ile kontrol ettim mantar olunca malum bölgemiz ciğer gibi kızarıyor.fakat anormal bir renk koku hiçbir şey yoktu.sadece çok hafif bir kereye mahsus idrarımda çok hafif yanma oldu.özel doktora randevu alıp gidicem devlettekilerden hayır yok.fakat böyle bir durumla karşılaşanlar var mı merak ettim varsa doktor ne dedi yada arkasından ne çıktı?

çok geçmiş olsun doktora görünmeniz en doğrusu olacaktır, Allah şifa versin.

kayganlaştırıcı kullanmayı deneyin.. tam ıslanmadan zorluyor olabilirsiniz.
Bir de yanma sistitin belirtisi olabilir. ya da fazla tahrişin.

Geçmiş olsun öncelikle, mantar olabilir ama vajınada kurulk da yanma yapar.Mantar tedavsnden sonra kurulk olmustr.Sonuçta tüm vajına florası etkılenıyor.Doktorunuza görünn,geçmş olsun

Geçmiş olsun öncelikle, mantar olabilir ama vajınada kurulk da yanma yapar.Mantar tedavsnden sonra kurulk olmustr.Sonuçta tüm vajına florası etkılenıyor.Doktorunuza görünn,geçmş olsun
mantardan sonra böyle bir şeyolabileceğini düşünmemiştim.sanırım kuruluk zorlama yaptığı için hafif idrarda yanma oluyor.tam mantar olsa cayır cayır yanma yapardı. öneriniz için teşekkürler.

mantarda genelde idrar yakıyor derler ama bende tam bu konuya dahil değilim tek bir doktorla sınırlı kalmayın bir çok uzmana gözükün

mantardan sonra kuruluk olması normal, eğer başka bir sıkıntınız yoksa muhtemelen mantar tedavisinden dolayı oluşmuştur, kayganlaştırıcı sorununuzu çözer diye düşünüyorum ama yine de bir doktora görünmeyi ihmal etmeyin.

kayganlastırıcı tavsıye etmem.benı mahvettı
kullanmış biri olarak ne gibi dezavantajı var?mantardan sonra daha bir arttı mantar tamamen geçti mi bilmiyorum.şuan belirtileri yokta bir yerden hortlar mı hiç bilmiyorum.bu mantar geçirmemden harici eşimin zamanlama problemi var ilişkide fakat eskiden bu kadar sorun olmuyordu son mantardan sonra geçmeyen bir kuruluk oldu.

Böyle şeylere genelleme ile cevaplandırılmaz, kesinlikle doktora gitmelisin canım.

X