bir çok konu açtım sıkıntılarımla ilgili,tam çözüm bulamadım.yine bir sıkıntımı paylaşacağım.tam bir anlam veremedim ve benim durumumu yaşayanlar var mı bilmiyorum.evlenirken bende belli süre vajinusmusla mücadele verdim.eşimde erken boşalma ile tam çözümü bulduk vs iyidik yada eskisine göre idare eder diyelim.en son mantar oldum.adetim başlayınca fitile ara verdim.fitili koyarken problem yoktu.kaşıntı vb olmadığı için adetten sonra.her hangi bir ilaç kullanmadım.neyse tedaviden sonra ve adetim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girmede zorlandım.sanki ilk gerdek gecesi de zorlanıyor gibiydim.orada ne organım varsa idrar yapılan yer vs sızlamaya başladı eşim kıpırdadıkça.sanki çok zorluyor gibi eşimde prezervatif vardı . fakat ortada bir zorlanma yoktu hem rahim kaslarım hem rahim yolu sanki taşlaşmış küçülmüş gibi.acaba mantar yine mi çıktı diye düşünüp ayna ile kontrol ettim mantar olunca malum bölgemiz ciğer gibi kızarıyor.fakat anormal bir renk koku hiçbir şey yoktu.sadece çok hafif bir kereye mahsus idrarımda çok hafif yanma oldu.özel doktora randevu alıp gidicem devlettekilerden hayır yok.fakat böyle bir durumla karşılaşanlar var mı merak ettim varsa doktor ne dedi yada arkasından ne çıktı?