Kendi kendime konuşma alışkanlığım.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
404
Komik gelebilir ama durum bu.
Uzun zamandır yapiyorum bunu. Garip olani bunun bana iyi gelmesi. Ne konustuguma gelince dikkat ettim hep insanlara anlatamadigim seyleri soyliyorum.
Kendimi eskisi kadar iyi ifade edemiyorum insanlara. Bi diyalog icinde vermem gereken cevabi veremiyorum, yada olmasi gerektigi gibi davranamiyorum. İcimde kalanlarimi soyluyorum bende anlamadim.
Bi uzman yardimi mi almaliyim cikamadim isin icinden.

''Konuşmaların en mühimi kendi kendimize yaptığımızdır. Ama bunu çoğu zaman ihmal ederiz.'' derler , hoş bizdeyse bu laf halk arasında söylene söylene '' kendi kendine konuşulur mu be deli misin divane mi?'' olmuştur.. :KK14: Yani demem o ki , problem sende değil onlarda. Sen yine de toplum içinde içinden konuşmaya çalış cancağızım.:KK51:

bende çok konuşurum. Tek başımayım kızım daha yaşına girmedi. Sıkılıyorum kendi kendime konuşuyorum. Şarkı söylüyorum. Sesin kötü sus artık diye kendime kızıyorum.
Bana iyi geliyo

Komik gelebilir ama durum bu.
Uzun zamandır yapiyorum bunu. Garip olani bunun bana iyi gelmesi. Ne konustuguma gelince dikkat ettim hep insanlara anlatamadigim seyleri soyliyorum.
Kendimi eskisi kadar iyi ifade edemiyorum insanlara. Bi diyalog icinde vermem gereken cevabi veremiyorum, yada olmasi gerektigi gibi davranamiyorum. İcimde kalanlarimi soyluyorum bende anlamadim.
Bi uzman yardimi mi almaliyim cikamadim isin icinden.

Bunu bende çok yapıyorum, çok da iyi geliyor, anormal bir şey değil ki

Bende varim, hatta oyleki bazen kendimle sohbet etmekten bskasina vakit kalmiyor

benim de çok fazla yaptığım bişeydir
tabi dikkat etmek lazım.. geçen kızım yanıma gelip
"anne kendi kendine konuşup durma" dedi kahkahayı patlattı :KK70:
rezil oldum sıpaya :KK70:

Yanlizken cok sık yaparim bunu. Karsimda birisi varmis gibi sohbet ederim. Ne bileyim, kendi dusuncelerimi bana dogru gelenleri karsimda birisi varmis da ona anlatiyomus gibi yaparim. Akil veririm ona :) bana cok iyi gelir.. Terapi gibi bisey

X