Bu şekilde tedavi uygulanmaz malesef daha da bozarsın hormonlarını doktorların söyledikleri çok doğru zaten zayıflayınca yağ dokun azalacak pcos a bağlı durumlar da azalacak . Şimdi sen kilolu hamile kalırsan gebelikte de sıkıntıların devam edecek öncelikle gebelik şekeri ve erken doğum riskin olur gerçek bir diyetisyenle verebilirsin kiloyu

işte ben kendimi öyle bir çıkmazda hissettim ki bir yandan çevre baskısı bir yandan kilo baskısı bir yandan gebelik yok mu baskısı... ben şu an biraz zayıflayıp tedaviye başlasam bile sonuç olarak yine yüksek kilo kategorisine girerim ve gebelik şekeri erken doğum riskini zayıfladığım için bu riski aşağı çekeceğimi düşünmüyorum. çünkü 50 kiloya kadar düşemeyeceğim bu saatten sonra aşikar. ben çok iyi diyetisyenlere de gittim emin olabilirsiniz ama her şey kendinde bitiyor bunun farkındayım kurallara uyulmadıktan sonra istersen türkiyenin en ünlü diyestisyenine git fayda etmez

Karar senin canım biz ne diyelim ki kafan da bitmiş malesef kilo verme süreci benim bir arkadaşım aynı senin gibiydi bir defa kimseye söylemeden diyete girmiş kendi kendine baya kilo verdi ram tüp bebeğe gidecekti hamile kaldı şimdi oğlu oldu inşallah rabbim gönlüne göre versin

işte benimde hatam diyete girdiğimi veya dikkat ettiğimi herkese söylemek çünkü bir şey olduğunda hani diyetteydin diyorlar veya demeseler bile bakışlarından anlıyorsun bu yine diyeti bırakmış düşüncesini. hiçbir şey demesen bile bir ortamda bir şeyi yemeyince sen yine diyette misin bakışı ve iki gün sonra yine yer nasıl olsa tavrını hissetmek çok zor şeyler. yaşamayan bilemiyor malesef. inşallah allah bana da dirayet verir sizin o arkdaşınız gibi

Evet doğru diyorsun insanlar bilince soruyorlar hemen merak ediyorlar insanın motivasyonunu da kırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…