kızlar 28 yaşındayım kilo fazlalığı ve pcos var. 1,5 senedir evliyim. evlenmeden önce adetim kesilmeye başlamıştı gelmiyordu. evlendikten sonra da az da olsa kanama görüyordum ama bu az kanamanın sebebi yumurtlama olmadığı için tabiiki. en baştan beri gebelik istediğim için bu sene boyunca zaten innovita ovulasyon testiyle kontrol ettim hep ama hiç pik göremedim. çok koyu oluyordu evet ama pik olmuyordu bu da zaten yumurtanın tam gelişmeden söndüğünü gösteriyor. doktora gidiyorum kilo ver kilo ver diyip gönderiyorlar bir tedavi sürecine sokmuyorlar. zayıflıyorum ama yeterli gelmiyor sonra yine verdiğimi alma sürecine giriyorum yapamıyorum olmuyor bir şekilde. bende burdan okuduğum bilgilerle femara aldım içtim geçen ay. 5 gün boyunca çift doz kullandım. doktora gidemediğim için lh testiyle kontrol ettim yine pik göremedim ama söktrücü kullanmadan günümde adet oldum bildiğin normal adet oldum yani yumurtalarım belli ki uyarılmış. bu ay tekrar denemek istedim adetimin 3. günü yani dün çift doz içtim. chatgpt' ye sordum yumurtaların geçen ay uyarılmış bu ay çift doz içme tek doz iç dedi. sizce ne yapmalıyımm yardımcı olur musunuz ?? biliyorum farkındayım yaptığım iyi bir şey değil ama çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor beni anlayanlar olacaktır...