Kendi Kütüphanem

Sui7

güzel günler gelsin istiyorum haketmesem de tanrım
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
527
316
Selam kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi ben kendime sevdiğim ve önemli kitaplardan oluşan çok geniş bir kitaplık kurmak istiyorum.
En çok istediğimse bir gün çocuklarım olursa onlara kocaman değerli bir kütüphane bırakmak. Aranızda benim gibi düşünen ya da büyük bir kitaplığı olan var mı merak ettim.
Benimki şu anda daha başlangıçta minik. Ama inşallah çalışmaya başlayınca çok daha fazla kitap almak ve okumak istiyorum.

ben de çok isterim büyük bir kitaplığım olsun. kendi çapımda küçük bir tane oluşturmaya çalışıyorum işte bakalım :)

ben de kitaplık oluşturmayı isterim. hatta odanın bir duvarı sadece kitap olsun istiyorum.

benimki de daha küçük 200-210 civarı kitap var. umarım 1000'lere yaklaşırım.

bende hep çocuklarımı kitaplarla büyütmek istemişimdir :) inşallah o günlerde gelir... Kadınlar kulubüne yeni üye oldum açıkçası bana karışık geldi neyi nerden bulcam doğru yere mi yazıyorum bilemiyorum dikkatimi cekti yazmak istedim... bana önerebileceğiniz bırakmak istemenize rağmen diğer sayfalarda ne yazıyor diye merak ettiğiniz kitaplar varsa önerirseniz çok memnun olurum :)

Merhaba.. Bende ufakta olsa bir kütüphane bırakmak isteyenlerdenim. Ama şuan öğrenciyim 200e yakın kitabım var. İnşallah bir gün kitaplarımı bir oda dolusu yaparım çocuklarıma bir hazine bırakırım :)

ben de çok isterim büyük bir kitaplığım olsun. kendi çapımda küçük bir tane oluşturmaya çalışıyorum işte bakalım :)

ben de kitaplık oluşturmayı isterim. hatta odanın bir duvarı sadece kitap olsun istiyorum.

benimki de daha küçük 200-210 civarı kitap var. umarım 1000'lere yaklaşırım.

Merhaba.. Bende ufakta olsa bir kütüphane bırakmak isteyenlerdenim. Ama şuan öğrenciyim 200e yakın kitabım var. İnşallah bir gün kitaplarımı bir oda dolusu yaparım çocuklarıma bir hazine bırakırım :)

Benim de yaklaşık 200lerde ama hızla artırmak istiyorum. Genelde kült kitaplar okumaya çalışırım, zaman geçsin diye okumaktan pek hoşlanmam, öğrenmek için okumayı daha faydalı buluyorum. Tabi ki herkes ne için isterse okuyabilir saygım sonsuz. Ama ülkemizde de kitap çok pahalı olduğu için 3,5 gün sonra bir kenara atacağım bestseller tarzı kitaplara para vermek ve kitaplığımu onlarla doldurmak istemem pek.
Hepimizin kocaman bir ev kütüphanesi olur umarım.

bende hep çocuklarımı kitaplarla büyütmek istemişimdir :) inşallah o günlerde gelir... Kadınlar kulubüne yeni üye oldum açıkçası bana karışık geldi neyi nerden bulcam doğru yere mi yazıyorum bilemiyorum dikkatimi cekti yazmak istedim... bana önerebileceğiniz bırakmak istemenize rağmen diğer sayfalarda ne yazıyor diye merak ettiğiniz kitaplar varsa önerirseniz çok memnun olurum :)

Ben çok fazla akıcılığına bakmıyorum kitabın ama eğer okumadıysanız Sherlock Holmes kitapları bu yönden en iyileribdendir. Zaten duymuşsunuzdır dedektif tarzı, bu tarz kitapları seviyorsanız tavsiye ederim.
Bir kaç tane daha var aklımda onları da yazayım.
Amin Malouf- Yüzüncü Ad,
Cengiz Aytmatov - elveda gülsarı
Paulo Coelho - Zahir,
Gabriel Garcia Marquez- Kırmızı pazartesi, yüzyıllık yalnızlık,
İskender Pala- Katre-i matem, efsane
Ahmet Ümit- Patasana, İstanbul Hatırası

çok teşekkür ederim Zahir güzel kitap okumuştum :)

Bu arada ben yanılgıya düşüp kötü çocuklar gibi kitapları toparlayıp sattım. Onların yerine daha iyi kitaplar alacam inşallah

X