• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

Gunaydin canim arkadaslarim:KK66:
Bugun sona kaldim .
Bu hafta ben tembeldim cunku annemlerdeyim lesliemi yapamadim dikkat etmekle beraber az kacamaklarimda oldu...
Yinede gunluk kalori alimima dikkat ettmeye calistim..
Gecen hafta 65.9 bugun 66.2:KK70:
300 gramla bir haftayi atlattigima mutluyum:confused:

GÜNAYDIN tatlım.. :KK16:
Bazen duraklamalar oluyor ama haftaya kadar - leri görmek isteriz:KK51:

Ay__Prensesi Ay__Prensesi tuanairem tuanairem kirgincicekler kirgincicekler hepinizi cooook tebrik ediyorum kizlarrr :KK9::KK9::KK9:

Bende sizin kadar olmasamda mutluyum :confused: bu hafta eksilerde degilim malesef azicik artmisim ama ben daha fazla bekliyordum onun icin cok uzulmedim.. Aksam 10 da elim ayagim titredi canim kek istedi muffin yaptim :KK17: 3 tane yedim :kk77:o_O gelelim kiloya

Gecen hafta 66.2
Bugun 66.4

Malum ben 4 lerden gidiyordum. Gecen hafta 66.4 olmadan 66.2 olunca 66.4 kiskanmis :KK70::KK70:

Spora 1 haftadir gidiyorum ama sikilastigimi hissediyorum. Moral bozmak yok. Haftaya en az 1 kilo verecegim soz :KK68:
SIKMA CANINI CANIM SPOR YAPTIGINDAN DOLAYI VUCUT DİRENEBİLİR

Bugün yürüyüşe çıkmıştım , yolda yürürken karşımdan eski bir arkadaşım denk geldi..

Direk söylediği ilk cümle kilo mu verdin sen dedi ?
Bende evet dedim..
Nasıl degişmisşsin dedi valla genç kız olmuşsun dedi..
Ben şaşırdım aynı zamanda nasıl mutlu oldum anlatamam..:21:
İnanılmaz şekilde motive oldum , yürüyüşümü daha bir hızlı ve azimli şekilde yaptım resmen eve uçarak geldim :KK55::KK70:

tmp_15489-20160223_1747311535662124.webp
AAkşam yemeğimi yedim.. Tarhana çorba ve salata..:KK52:

SIKMA CANINI CANIM SPOR YAPTIGINDAN DOLAYI VUCUT DİRENEBİLİR

Direnmeden ziyade sporda yapinca cok acikmaya basladim canim. Kacamaklarim oldu Ama daha dikkatli olacagim. 1 hafta gitti.kaldi 3 hafta spor icin. Dun aksam bol yesillikli salata, kirmizi biberli yogurt yedim diye acıktım gece yedim. Spordan gelince daha besleyici yiyeceğim kii gece acikmayayim
Sqbah omlet peynir diyet cay
Oglen 1 tane muffin
Aksam 6 da spordan gelince 1 biber 1 patates dolmasi 1 kase acili yogurt yedim
7 de sekersiz turk kahvesi ictim
Simdide geceye kadar su icme zamani :KK66:

Direnmeden ziyade sporda yapinca cok acikmaya basladim canim. Kacamaklarim oldu Ama daha dikkatli olacagim. 1 hafta gitti.kaldi 3 hafta spor icin. Dun aksam bol yesillikli salata, kirmizi biberli yogurt yedim diye acıktım gece yedim. Spordan gelince daha besleyici yiyeceğim kii gece acikmayayim
Sqbah omlet peynir diyet cay
Oglen 1 tane muffin
Aksam 6 da spordan gelince 1 biber 1 patates dolmasi 1 kase acili yogurt yedim
7 de sekersiz turk kahvesi ictim
Simdide geceye kadar su icme zamani :KK66:
Spor yaptıktan sonra karbonhidrat değilde protein ağırlıklı beslenmeni öneririm.. Kasların beslenmesi lazım.. Bir gün sebze yeşillik bir gün protein olarak devam edebilirsin.. :KK16::KK39:

Bende kendimi ödüllendirdim.. :KK16:

Saat 8 gibi 1 dilim cezeryeli pasta yedim.. Biraz pişmanlık oldu sanki ama yarın bol bol egzersiz yaparak tekrar devam edeceğim..:KK51:o_O

Back
X