• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

Sporum yeni bitti zorda olsa kalktim tuttum salonun yolunu..
1saat yuruyus
45mekik
35squat
30 caki hareketi
20sn plank hareketi fazla dayanamadim..

Bugunki menume gelince
Sabak 2bardak ilik du ictim
Kahvalti=2dilim k.ekmegi+peynir+sogus+form cayi misir puskullu
Ara ogun= 1elma
Ogle=makarna+corba 1kase
Araogun=tyrk kahvesi+bitter bi parmak
Aksama dogru=1kucuk elma+yarimportakal
Aksam=ispanak+corba
9gibi _2bardak tarcinli sut

Gulum canim ne dersin olmusmu
Valla olmuş canım.. Tahminen 1000 kalori falan aldın. Gayet hafif beslendin.. Sporunda güzel.. Az olsa yapmak lazım çünkü kilo verdikçe vücut gevsiyor...

Kizlar bizde bugun arkadaslara yemege davetliydik giremedim.ondan gun boyunca diyetimi uyguladum.her gun ki gibi yemekte de iki yk pilav iki yk karni yarik bir kase corba biraz da salata yedim daha sonra az sekerli iki bardak cay iki catal islak kek yedim baska da bisey yemedim.valla :KK70: diyete basladigomdan beri ilk defa birisine yemrge gittik ama bn hic boyle dayanabilecegimi zannetmiyordum kendime sasirdum valla ya :KK33:
Canım yaaa :))

İnsan kilo verdikçe seviniyor ve kilonun ne kadar zor verildiğinde anlıyorsun bu yüzden tekrar kilo alma korkusu endişesi başlıyor ve yediklerine daha bir dikkat ediyo oluyorsun...

Tebrikler kendine hakim oldun...

20160114_094915.webp

GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım ;)

Günün en sevdiğim saati kahvaltı zamanı... :kk77:

Eki Görüntüle 1744438
GÜNAYDIN günlüğüm ve günlük arkadaşlarım :KK66:

Günün en sevdiğim saati kahvaltı zamanı... :kk77:
Gunaydin ...afiyet olsun bende yumurta ,peynir 3 dilim ekmek ,zeytin ,birazcikta kaymakli bi kahvalti yaptim oncesindede;buyuk bi bardak sicak su ve 4 kayisi yedim benim bu bagirsaklarim hala gebelikteki gibi calisiyor alisamadi henuz,oyle olsa daha hizli kilo vericem cunku duzenli spor yapiyorum suda iciyorum.:KK43:ama bugun sabah 75.4 ciktim gunde 200 gr gidiyor:KK68:

Gunaydin ...afiyet olsun bende yumurta ,peynir 3 dilim ekmek ,zeytin ,birazcikta kaymakli bi kahvalti yaptim oncesindede;buyuk bi bardak sicak su ve 4 kayisi yedim benim bu bagirsaklarim hala gebelikteki gibi calisiyor alisamadi henuz,oyle olsa daha hizli kilo vericem cunku duzenli spor yapiyorum suda iciyorum.:KK43:ama bugun sabah 75.4 ciktim gunde 200 gr gidiyor:KK68:
oh oh ne guzel....durmak yok yağ yakmaya devam

Senin diyetin biraz esnek olmalı cunkü emziriyorsun sütünün kalitesi düşmesin..

Yavaş yavaş giden kilolar kalıcı oluyor.. Gr gr eksiliyorsun..

Back
X