• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendim Diyetim. ( resimli)

Eki Görüntüle 1796170

Selam arkadaşlar hepinizi kutluyorum hepinizde harika sonuçlar aldınız..:KK24: yaşasın yaşasın yuppi :21:
hepimiz ne istediğini bilen akıllı kadınlarız :KK68:

Benimde misafirler gitti ufaklığı uyuttum bulaşıkları makinaya koydum oopp koltuğa attım kendimi.. :KK51:

Bugünkü ikramlarım merak edenler için foto ekledim..

Neler yedim ; 1 tane prof yedim 7 tane çiğ köfte yedim 1 patlıcan 1 biber dolması yedim 2 tane irmikli top yedim yarın dilim pasta yedim. Mantı börek ve kurabiye yemedim..

İnanın şuan patlayacak gibiyim uzun zamandır bu kadar şişkinlik hissetmemiştim...oofff biraz yürüyüş yapsam iyi olacak yada en iyidi ip atlayım..Hoppa
eline saglık canım afiyet olsun

Bende çooooktan uyandım ama hiç ama hiç aç değilim.. :110: mecburen kahvaltımı yapıyorum..
20160316_094715.webp

Dünkü kaçmaktan sonra mı desem ödüller sonrası mı desem bilemedim ama haliyle kkahvaltıyı hafif tutmaya çalıştım..:kk77:

Slogan ; kaldığımız yerden diyete devam devam..!!

Bende çooooktan uyandım ama hiç ama hiç aç değilim.. :110: mecburen kahvaltımı yapıyorum..Eki Görüntüle 1796495
Dünkü kaçmaktan sonra mı desem ödüller sonrası mı desem bilemedim ama haliyle kkahvaltıyı hafif tutmaya çalıştım..:kk77:

Slogan ; kaldığımız yerden diyete devam devam..!!
afiyet olsun canım:KK66:

Back
X