kendim ettim kendim buldum mu deyim yoksa ?

ikigomlekbiceket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
536
456
29
Merhabalar.
Geçen gün arkadaşlarımla fal baktırmaya gittik.Fala inanmıyorum ama motivesi bana iyi geliyor.İyi yerlere geleceksin,mutlu olacaksın vs. Duymak bana iyi geliyor.(Günah boyutunun farkındayım,lütfen kimse bu konuda yorum yapmasın.)
Her neyse benden önceki arkadaşlarıma dair pek çok şeyi bildi.İsim dahi vererek..
Veya arkadaşımın annesinin erkek bebek düşürdüğünü dahi.
En son ben baktırdım.Bana hayal kırıklığı yaşamışsın.Hiç beklemediğin bir anda eski sevgilin pişman olacak geri dönecek. Hatta önce bir tartışma olacak sonra sana ulaşacak, seninle görüşmeye çalışacak dedi.Bende ne zaman dedim.En fazla bir ay içinde dedi.Bu çocuğun psikolojik sorunları var.Ailesiyle de arası iyi değil dedi.Benimde hiç böyle bir umudum yoktu ama bu kadın başka bir arkadaşa şehir dışına gideceksin ve yolda eski sevgilin mesaj atacak iki gun sonra cevap ver herşey güzel olacak dedi ve bu gerçekleşince (zaten bu vasıtayla fal baktırmaya karar verdik.) banada umut oldu bu.Dönecek diye düşünmeye başladım. Kadın aynı zamanda sana çok büyük haksızlık yapmış vicdan azabı çekiyor,eli sürekli telefonda dedi.Ve bir kaç şey daha söyledi ki bunlar tutarlı şeyler.
Kızlar dün bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim ki o çok kıskandı,çok kısıtladı bir daha asla olmaz demiş.
Şimdi ben kendim ettim kendim buldum,umutlandım salak gibi mi deyim yoksa ne olacağı belli olmaz mı deyim?
Dönse barışmak gibi bi niyetim yoktu.Sadece yüzüne iki cift laf diyebilmek istiyordum.Hatta kendimi hazırlıyordum güçlü durup nasıl konuşabilirim dimdik diye.

Bende falciya gitmistim evet isim soyluyorlar. Gecmiste olan olaylara dairde dogruluk payi olan seyler olabilir.
Fakat sonrasi tamamen senin duymak isteyecegin seyler oluyor.
O nedenle inanmanin hicbir mantigi yok.
Akliniza bile getirmeyin eski sevgilinizi onunuze yeni firsatlar cikar bekleyin.

ben kendim arkadaşlarıma şakadan kahve falı bakarım. ama asla kendime bakmıyorum.bu kadar da ciddiye almıyorum.
bir arkadaşım var.falcılara ne paralar döküyor bir bilsen. eline hiçbir şey de geçmedi.
sonuç itibariyle geleceği bilemiyorlar.( 100 tane şey söylüyorlar. biri tutabilir.o kadar olur) geçmişin hakkında çok enteresan şeyler söyleyebiliyorlar. bunun da hiç bir faydası yok yani.
bence sen arkadaşlarınla şakadan kendin bakmakla yetin bizim gibi ..

Gelecegi Allah tan baska hicbir varlik bilemez.
Gecmisi ise tutturduklari oluyor ya da o anı. Ama gelecekle ilgili seyler tamamen senden aldigi elektrige gore attigi seyler, senin duymak istediklerin vs.

Bende falciya gitmistim evet isim soyluyorlar. Gecmiste olan olaylara dairde dogruluk payi olan seyler olabilir.
Fakat sonrasi tamamen senin duymak isteyecegin seyler oluyor.
O nedenle inanmanin hicbir mantigi yok.
Akliniza bile getirmeyin eski sevgilinizi onunuze yeni firsatlar cikar bekleyin.

Ben sadece bi yüzleşme istemiştim. Geri dönerse gerceklesebilecek bir yüzleşme ve arkadaşıma kadin yolculuğa cikacaksin yolda mesaj gelecek demişti.Kızın şehir dışına gitmek gibi bi planı yokken arkadaşı aradi kötüyüm gel dedi.Kiz gitti yolda giderken de eski erkek arkadaşı mesaj attı.Hiç beklemiyorduk geri döneceğini ama tamda kadinin dediği gibi döndü
Bende inanmiyordum döneceğine ama kadın oyle deyince bir anda umutlandım.Ama boyle birseyin olamayacağını gördüm ve bu çok daha fazla üzdü beni.

"Kızlar dün bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim ki o çok kıskandı,çok kısıtladı bir daha asla olmaz demiş."

falcıyla konuştuktan sonra aklına düştü beklenti içine girdin ya; belki o da arkadaşınla yukardaki konuşmayı yapınca ilk tepki olarak bunu verdi, belki onun da fikri değişebilir. baksana hiç beklemediğin bir anda demiş.
yarın neler olacak bilemeyiz ki, ama yine de fala inanmayın.

"Kızlar dün bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim ki o çok kıskandı,çok kısıtladı bir daha asla olmaz demiş."

falcıyla konuştuktan sonra aklına düştü beklenti içine girdin ya; belki o da arkadaşınla yukardaki konuşmayı yapınca ilk tepki olarak bunu verdi, belki onun da fikri değişebilir. baksana hiç beklemediğin bir anda demiş.
yarın neler olacak bilemeyiz ki, ama yine de fala inanmayın.
Ben artık adını dahi ağzıma almamak üzere kendime söz verdim.Artık yok.
Fikirleri de değişmez hiç sanmıyorum kendimi kandırdığımla kaldım

X