Kendimden nefret ediyorum

F35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
10
0
Çok büyük bir yanlış yaptım.
Bana önem, değer veren ve çok seven birine, Hayatımın en büyük yanlışını yaptım.
Zamanında erkeklerden çok darbe yediğim, için hayatıma giren erkeklere hep temkinli yaklaştım.
Kullanılıp atılmaktan yoruldum o yüzden de artık ben kullanmaya başladım. Birlikte olduğum insan sürekli beni çok sevdiğini söylesede hiç bir önemi olmadı benim için. Kimin beni sevdiği değil de, benim kimi sevdiğim önemli oldu hep.Bana söylenen yalanları ben onlara söylemeye başladım.Doğrumudur? Yanlışmıdır? bilmiyorum, ama bu hep böyleydi.İlişkilere ciddi bakmadığım için sadık kalmadım kimseye.
Veeeee....! Hazin Sonnnnnnn....!
Ahhhh aldım sanırım...!
Şimdi sırıl sıklam AŞIK oldum.
Dört yıllık bir beraberliğim var bu size uzun gelebilir şaşırabilirsiniz ama Bu beraberliğin 2,5 yılını bu insanla laylay lom geçirdim.Fakat o beni çok sevdiğini söyleyip duruyordu ve ben onu, diğerleri ile aynı katagoride değerlendirdim ona göre davrandım.Sadık kalmadım.
Bir gün oda "bırakıp gidecekti" ve ben acılarımla kalacaktım.O yüzden de bağlanmamak adına çok savaş verdim. Ne yazıkki başaramadım.
Şimdi ona deliler gibi aşığım, 1,5 yıldır kayıtsız şartsız ona sadığım, herşeyimi ama herşeyimi onu kazanmak için değiştirdim.Onunda beni deli gibi sevdiğini biliyorum adım gibi eminim. Lakin; onunla beraberken yaşamış olduğum iğrençlikler, beni kahrediyor.Doğruluğa, dürüstlüğe, sadakate çok çok önem verdiği için, Benim bazı hareketlerimden, telefonlarımdan şüphelendi o yüzdende beni sorgulayıp durdu. Hep kaçamak saçma sapan cevaplar verdim.Bu arada da kendimden nefret ettim. Daha fazla saklamanın yersiz olduğunu herşeyi itiraf etmenin "onu kaybetmek adına olsa da" daha hayırlı olacağını düşünerek bütün gerçekleri salı günü anlattım.
Daha fazla bu işkenceye dayanamadığımı onu çok ama çok sevdiğimi, 1,5 yıldır da tamamen ona teslim olduğumu hayatım pahasına da olsa ona sadık kalacağımı geçmişte yaşamış olduğum hiç bir şeyin tekrar etmeyeceğini beni affetmesini söledim. Hatta yalvardım.Bütün bu olanları kaldıramayacağını bildiğim için istediği takdirde hayatında çıkabileceğimide söyledim Bunları duyunca Kahroldu...!:çok üzgünüm:
büyük tartışma yaşadık..
Şimdi o da, bende çok acı çekiyoruz.Onun gibi eşşiz bir karaktere böyle adilikleri nasıl yaptım .İnanın yaptığım bu iğrençlikler için hayatıma son vermeyi bile düşündüm.
Yeterki hayatımdan gitmesin.senağlama
İki gündür geçmişin muhakemesini yapıp duruyor, bağırıp çağırıyor ,beni aşağılıyor söyledikleri yenilir yutulur gibi değil ama ben hepsini hakettim diye düşünüp kaybetmemek adına içime atıyorum.
Bütün bu olanlara karşın kahretsin ki "seni çok seviyorum hayatından gitmeyeceğim""bana yaptıklarını san da yapmak isterdim beni ozaman anlardın fakat ben öyle bir karakter değilim "karşında o eski saf adam yok" olanları atlatabilirmiyim bilemiyorum dedi.
Yıkıldım onu hiç böyle görmemiştimsenağlama
Bu söledikleride beni yıktı. Ben olsam giderdim ama o ben "adiye" ders vermek adına gitmedi.
Şimdi beni çok sabırlı ve zor günler bekliyor. Aşkıma sahip çıktım. Onurlu bir sevda , onurlu bir insan olmak adına ne varsa yapmaya hazırım.
Yeterki bunları atlatalım.
Rabbimden başka hiç bir şey istemiyorum.
Lütfen bana dua edin.
 

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Pro Üye
10 Mart 2008
1.997
52
37
Ben olsam seni asla affetmezdim...
Kullanılmak insanın kendi elinde olan bişey. Sen de kullandırmasaydın kendini. En azından sonra başkalarını kullanmaya kalkmazdın.
 

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.117
735
Kullanmak...
Ne kadar iğrenç bir laf...
Yakıştırdınız mı bari kendinize.
Bir de bunu utanmadan söylediniz yüzüne öyle mi?

KENDıNE YAPILMASINI ıSTEMEDıĞıN BıRŞEYı BAŞKASINA DA YAPMA derler.

Siz şimdi kmden intikam aldınız, sizi kullananlardan mı aldınız.

Eden bulur. Bence affetmez. Affetmesin de. Yaızk ya yazık.
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1463 gün geçti.

essmeralda

pamuklara sarsam seni...
Pro Üye
30 Ekim 2008
6.811
52
siz onu aldatın o size hakaret etsin, ohhh ilişkiye bak.
adını sorarsan da çok seviyoruz...

eee ne demişler;
dün yediğin hurmalar gelir totonu tırmalar.
:nazar:
 

derinss

Guru
Pro Üye
26 Eylül 2007
14.919
16.565
ılişkinizden pek hayır gelmeyecek gibi..
Aşık olsaydınız 2.5 yıl boyunca aldatamazdınız,bence yoruldunuz veya duruldunuz hepsi bu.
ya da o,o kadar mükemmel diye kaybetmek istemiyorsunuz..
herşey yoluna girse bile o adam unutamaz hiçbirşeyi,o unutamadıkça sizi tüketir,sizde onu..
bilemiyorum pek sağlıklı bir ilişki değilmiş zaten,bundan sonrası da ümitsiz..
madem kendinizi "adi" olarak görüyorsunuz adamın hayatını bitirmeyin,ama ben derim ki hala kendinizi seviyorsunuz ki,mutluluğunuz için adamdan ayrılmıyorsunuz onca ihanete rağmen ..

çok mu sert oldu,üzgünüm... :KK43:
 

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.956
9
İlişkinizden pek hayır gelmeyecek gibi..
Aşık olsaydınız 2.5 yıl boyunca aldatamazdınız,bence yoruldunuz veya duruldunuz hepsi bu.
ya da o,o kadar mükemmel diye kaybetmek istemiyorsunuz..
herşey yoluna girse bile o adam unutamaz hiçbirşeyi,o unutamadıkça sizi tüketir,sizde onu..
bilemiyorum pek sağlıklı bir ilişki değilmiş zaten,bundan sonrası da ümitsiz..
madem kendinizi "adi" olarak görüyorsunuz adamın hayatını bitirmeyin,ama ben derim ki hala kendinizi seviyorsunuz ki,mutluluğunuz için adamdan ayrılmıyorsunuz onca ihanete rağmen ..

çok mu sert oldu,üzgünüm... :KK43:

imza; betiş...özlemişim derinssimi...zemuszemuszemuszemus
 

kar

içim buz tutmuş..
Pro Üye
27 Kasım 2007
5.351
10
kendınızı ne olaak goruyosunuzkı bırısıne kullandırıyosunuz..
oncelıkle kendınıze saygınız olmalı kendınıze bu sekılde nasıl ıtaamda bulunuyosunuz kı..
kendınısıne deger vermeyen saygı duymayan bırısıne baskası neden saygı duysunkı..
ınsan sevecegı kısıyı ılk gordugunde anlarmıs gozlerınden konusmasından sız nasıl olurda okadar sene yanınızdakını fark etmedınız?....
ıntıkam ıcın erkeklerle oyun oynama kalkısdınız ama cukura sız dustunuz..
onurlu bı sevda dıyosunuz lütfen yaşadıgnız seylerı onurlu bı sevda olarak gormeyın.
sız cevrenızde kedının fareyle oynadıg gıbı bırı kalmadıgnı gordugnuz zaman sızın yanınızdakının degerını anladınız..ıntıkam alma hırsı sızı mahfetmısdır..sızı kırdıgım ıcınde ozur dılerım...benımde abım var erkek kardesım arkadaslarım var bı bayanın onlarla oynamasına onları ıntıkam sılahı olarak gormesını haz edemem!..

 
Son düzenleme:

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.016
3
40
adınıza cok uzuldum ınanın. bir hataya dusmussunuz sızı asagılamak yada kınamak nıyetınde degılım. haketmeyen ınsanlara hep deger verırız bız ve ne yazıkki bunu cok gec anlarız. hayatınızdaki adam ıcınde cok uzuldum. onun yerınde olsaydım bende sızı affedemezdım
nekadar cok sevsemde aklıma hep basklarıyla neler yasadıgınız gelırdı , sadece benımle sanarken..
ama tabı hayatınızdakı ınsan belkı askı ugruna sıneye cekebılır kısılık meselesı bu. ama kolay bı surec olmayacak sızın ıcın. umarım hayatınızın bundan sonrakı donemınde ınsanları aldatmadan aldatılmadan kımsenın duygularıyla oynamadan yasarsınız.
hakkınızda hayırlısı ne ıse olsun dıyebılırız ancak bız.
 

okypete

Nirvana
Pro Üye
28 Mart 2008
86.683
41.022
yapmayacaktınız. olan olmuş artık... Allah akıl fikir ve de mide vermiş... mideniz kaldırabilmiş demek..
bunu bir erkek bana,dese asla affetmezdim. o yüzden yapmış olduğunuz şeyi kabul etmem mümkün değil... onun edebileceğini de sanmıyorum.
yap et affet beni de... valla bu iş o kadar kolay olmamalı.... yapılmaması gereken, olmaması gereken şeyler var... bu da bunlardan biri... bu konuda çok katıyım. esnek olanlar vardır elbet. ama ben olamam. aldatma benim için kesin ve net,,, sondur..
....
 

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.871
16
ya siz kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz..sadece sizin için değil genel amlamda şunu söylemek istiyorum..birisi ile çık ,bikaç ay sonra ayrıl ,sonra başkası ,o da olmadı hemen başkası ,başkası ,başkası
üniv de de böyle kişiler vardı..ya siz bu kadar ayran gönüllümüsünüz ki? ince eleyip sık dokusa idiniz erkeklerden darbeler yemezdiniz
ayrıca imtikan alacaktınız madem ,sizi kullananlardan alsa idiniz..olaylarla hiç alakası olmayan bir insandan ne istediniz ki
 

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Pro Üye
10 Mart 2008
1.997
52
37
Kullanmak...
Ne kadar iğrenç bir laf...
Yakıştırdınız mı bari kendinize.
Bir de bunu utanmadan söylediniz yüzüne öyle mi?

KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİN BİRŞEYİ BAŞKASINA DA YAPMA derler.

Siz şimdi kmden intikam aldınız, sizi kullananlardan mı aldınız.

Eden bulur. Bence affetmez. Affetmesin de. Yaızk ya yazık.

Canım kesinlikle seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. Helal olsun sana...opuyorumnanaktan
 

F35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
10
0
Haklısınız, bana söylenen ve söylenecek olan bütün çirkin sözlere hazırım.Böyle olacağını bildiğim halde yinede yazdım. Bir yerden dönmek gerekiyor, bu en büyük hata dahi olsa.
Yüce rabbim " Günahlarınız; Yeryüzünden Gökyüzüne kadar da olsa, bana tövbe edeni affederim" der. Ben töbemi ettim.Herşeyden herkesten önce beni allah affetsin.
Rabbimden Büyük Varmı?
 

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Pro Üye
10 Mart 2008
1.997
52
37
Herhalde sevgilinin hakaretleri sana fazla etki etmedi ki burda da bizlerden olumlu yanıt alamayacağını bile bile yazıyosun. Neden kendine eziyet edip psikolojini bozuyosun ki. Rabbim tabi ki affedicidir. Bize de affetmek ve ye yargılamak düşmez ama. Sen konuyu öyle bir yazmışsın ki! Sana da kızmamak elde değil... Allah yardımcı olsun arkadaşım ne diyeyim...
 

kar

içim buz tutmuş..
Pro Üye
27 Kasım 2007
5.351
10
Haklısınız, bana söylenen ve söylenecek olan bütün çirkin sözlere hazırım.Böyle olacağını bildiğim halde yinede yazdım. Bir yerden dönmek gerekiyor, bu en büyük hata dahi olsa.
Yüce rabbim " Günahlarınız; Yeryüzünden Gökyüzüne kadar da olsa, bana tövbe edeni affederim" der. Ben töbemi ettim.Herşeyden herkesten önce beni allah affetsin.
Rabbimden Büyük Varmı?
konuyu dıne vıcdana getırmemelısınız ..
cunku o sadece sız ve vıcdanınız arasındadır bırakın o sekıldede kalsın..
ama bı bayansınız ve bu sekılde olaylar yasayan bırısının saf bırı olcagnı dusunemıyom..
nasıl fark edemedınız sızı seven deger veren bırını..
kendınıze yazık ettıgnızın farkına varmadınızmı?..ıntıkam kın ıle can yanması ıle herkes ıntıkammı almalı...
 

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.117
735
Haklısınız, bana söylenen ve söylenecek olan bütün çirkin sözlere hazırım.Böyle olacağını bildiğim halde yinede yazdım. Bir yerden dönmek gerekiyor, bu en büyük hata dahi olsa.
Yüce rabbim " Günahlarınız; Yeryüzünden Gökyüzüne kadar da olsa, bana tövbe edeni affederim" der. Ben töbemi ettim.Herşeyden herkesten önce beni allah affetsin.
Rabbimden Büyük Varmı?



Elbette Allah'tan büyük yoktur. Affeden de bağışlayan da odur. Ama bir de bilir misin bilmem kul hakkı vardır. ışte bu kul hakkında Yüce Rabbim helalliği kula bırakır. Sen şimdi onun gönlünü almaya çalışacaksın ama bilmelisin ki ona en büyük zararı vereceksin. Bence sen onu haketmiyorsun...
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1463 gün geçti.