Kendimden nefret ediyorum

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.293
80.203
3 ay önce 83 kiloyla diyete başladım en son 70 kiloydum aman yarabbim haftada bir oluyor hep ama bugün dünyaları yedim kıtlıktan çıktım,ne bulduysam attım ağzıma sonra 2-3 saat midem yüzünden ölüm-kalım savaşı verdim herkes zayıfladığım için beni takdir ederken ben gerisin geri alıyorum galiba azmim,isteğim azaldı napıcam ben napıcam :KK42:

oldu mu bu şimdi o kadar azimli giderken
ben senı bılıyorum sen isteyınce cok da guzel sporunu yapıyorsun
açlığa mı dayanamıyorsun sorun ne

Döverim kız seni:KK67:
beni diyete çağırıyorsun da sen nereye gidiyorsun bakim
hemen sana ablalık yapıyorum
yarın başlıyorum diyete
bak senin için kendimi feda ediyorum:KK53:

Bozma moralini hemen o uzun diyetlerde olan bir olay. Bende bundan 4 sene öncesinde diyet yaparken yaşamıştım aynısını. 5-6 kilo verdikten sonra ne bulduysam yemiştim cips,pasta,börek vs. Ama sonra öyle bir ağlamıştım ki ertesi günü resmen zehir etmiştim kendime. Sende fazla kaçırdığın günlerde, ertesi günü kendini cezalandırarak başlayabilirsin işe.

[QUOTE="tatlibikiz, post: 39986349, member: 607477"BN ldu mu bu şimdi o kadar azimli giderken
ben senı bılıyorum sen isteyınce cok da guzel sporunu yapıyorsun
açlığa mı dayanamıyorsun sorun ne[/QUOTE]
Hayır aç olduğum için yemiyorum yemek için yiyorum kendimi frenleyemiyorum bugün krizden sonra kalktım bir sürü spor yaptım sora gittim gene ne bulduysam yedim off bana noluyo anlamadm

acaba yeme eylemi altında duygusal bir boşluk yatıyor olablr mi? artı nedir bu Allah cezamı versinler, hiç hoş değil. bela çağırmayın böle şeyler yüzünden. cidden rahatsız ediyorsa kilonuz üç beş yılmaya bakmayın, devam edin ne olursa olsun.

afterdarkmoonue : 39986427 .!.:
Bozma moralini hemen o uzun diyetlerde olan bir olay. Bende bundan 4 sene öncesinde diyet yaparken yaşamıştım aynısını. 5-6 kilo verdikten sonra ne bulduysam yemiştim cips,pasta,börek vs. Ama sonra öyle bir ağlamıştım ki ertesi günü resmen zehir etmiştim kendime. Sende fazla kaçırdığın günlerde, ertesi günü kendini cezalandırarak başlayabilirsin işe.
Yarın zıkımın pekini yemeyi düşünüyorum :KK61:

BN UOTE="jenrachel, post: 39986487, member: 201048"]acaba yeme eylemi altında duygusal bir boşluk yatıyor olablr mi? artı nedir bu Allah cezamı versinler, hiç hoş değil. bela çağırmayın böle şeyler yüzünden. cidden rahatsız ediyorsa kilonuz üç beş yılmaya bakmayın, devam edin ne olursa olsun.[/QUOTE]
Bilmiyorum hiç birşey bilmiyorum ne olicak benim halim

Kurtaralım birbirimizi hadi
ben kaç gündür ne mamalar yedim bilsem
yemeseydim şimdi 62 olmuştum :KK51:
şimdi bu akşam canın ne çekiyorsa ye
ama ye
yarın tam sıkı diyete gircez senle + spor
Bugün zaten dünyaları yedim yarın inşallah her zaman ki gibi hiç bişey olmamıs gibi devam ederim

Ama 9yle bir öğün değil koca bir gün yedim de yedim

Yıllardır böyle beslenirim ben. Hafta içi çok dikkat ederim, kalori hesaplarım, tatlı yemem, alkol almam. Ama cuma akşamı oldumu koyveririm her şeyi taaa pazartesi sabahına kadar. Hiç kilo problemim olmadı şimdiye kadar. Eskiden sporcuydum, şimdi ağır antrenmanları bırakmanın etkisiyle biraz gevşemiş bulunmaktayım. Ama yine de kilom oynamıyor hiç. Bence güzel bir beslenme şekli.

X