Kendime uygun ikinci el gelinlik arıyorum... destek atın :))/BULUNDU

theteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
234
102
mrb arkadaşlar...Bu yaza düğünüm var inş..gelinlik bakıyorum ama gelnlikçiler çok yuksek fiyatlar cekiyorlar...zaten masrafımız çok bir kere giyeceğim bir kıyafete bu kadar yüksek fiyatlar ödemek vicdanımı sızlatıyor acıkcası...ben öyle düşünüyorum en azından...bu konuda çok takıntılı değilim...çok fazla bir anlam yüklemiyorum gelinliğe...bu sebepten internetten online gelinlik alabileceğim sitelere baktım...aklıma yatan bir kaç model de gördüm ama beden yoktu bir de buraya yazayım dedim..belki sizde vardır bir şeyler...36 bedenim...1.68 boyum var 50 kiloyum...prenses etek tercıhım...çok uzun surunen bir gelinlik olmamalı rahat hareket edebilmeliyim...etek kısmı aklıma yatan bir gelinlik bulursam üst kısmını kendime göre ayarlatacağım zaten... bu tariflere uyan gelinliğini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan ve özelden gelinliğin resmi ile beraber yazabilirler....hepinize teşekkurler :)

bence imkan varsa sana ozel olsun gelinligin.. insan yapmadigi, nişanlilik heyecaniyla es gectigi seylere sonradan cok pisman oluyo : ) kira ile satin alma arasinda cok buyuk fark yok diye duymustum, yanlis da olabilir..

Bazı yerler yüksek fiyat veriyor doğru ama inan gelinlikçiden hazır alsan bile bir yerinden potluğu sıkıntısı oluyor,değil ki başkasından almak.Mutlaka sorun yaşarsın en güzel günün,bir kere giyeceğin bir şey üstelik iyi düşün bence,sonradan pişman olursan içinde ukde kalır.Çünkü burada da çok ucuza bulamazsın,uçurum olmaz yani elbise fiyatı gibi.
Uçuk fiyatlar verenlere değil de daha uygun olanlara bak,mutlaka bulursun.Burada vereceğin paraya biraz daha ekleyip "benim" gelinliğim diye gönül rahatlığıyla giyersin,istediğin gibi de yaptırırsın.
Mutluluklar dilerim...

bence imkan varsa sana ozel olsun gelinligin.. insan yapmadigi, nişanlilik heyecaniyla es gectigi seylere sonradan cok pisman oluyo : ) kira ile satin alma arasinda cok buyuk fark yok diye duymustum, yanlis da olabilir..

özellikle de fotoğraflara!!!
ben fotoğraf stüdyosu seçiminde çok büyük hata yaptım, araştırmadan tek bir kişi tavsiye etti diye
öyle rezil bir yer çıktı ki
yaptıkları fotoğraflar yüzüne bakılacak cinsten değil
kuzenlerimin falan boy boy resimleri var, bizim stüdyo resimleri rezil
Allah'tan düğündeki fotoğrafçı harika fotolar çekmişti de biraz mutlu etmişti beni

Ya arkadaşımın kuzeni 2. El almıştı facebookta bir gruptan ve 500 liraya almıştı duvak falan hepsi ve cok güzeldi çok şaşırmıştım.

ben gelinliğimi satışa koydum bazı sitelerde.çokta güzel üzerime göre diktirmiştim ama boyu sana uzun gelir canım.sahibinden.coma bak güzel ürünler bulabilirsin

özellikle de fotoğraflara!!!
ben fotoğraf stüdyosu seçiminde çok büyük hata yaptım, araştırmadan tek bir kişi tavsiye etti diye
öyle rezil bir yer çıktı ki
yaptıkları fotoğraflar yüzüne bakılacak cinsten değil
kuzenlerimin falan boy boy resimleri var, bizim stüdyo resimleri rezil
Allah'tan düğündeki fotoğrafçı harika fotolar çekmişti de biraz mutlu etmişti beni

Senin 5 dakika dolmadı mı bakim:KK12::KK8:

Bende katılıyorum theteacher sonradan pişman olursun canım banada ev eşyası olarak bir yatak odası alındı ama gelinliğim özel dikildi iyikide olmuş dedim eşyamı ayrı eve çıkınca zamanla tam istediğim gibi yavaş yavaş düzdük diktirebilirsin uygun fiyata biraz araştırmaya bakar kuzen diktirdi çok uygun fiyata çokda güzeldi insan içinde kalacak şeyleri zamanında yaşamalı bence sonra izleri silinmiyor şimdiden mutluluklar rabbim bir ömür ayırmasın sizi birlikde mutlu olun

düğünün ne zaman? beden ölçülerimiz aynı temmuz 26dan sonraysa ben verebilirim gelinliğimi :)

mrb arkadaşlar...Bu yaza düğünüm var inş..gelinlik bakıyorum ama gelnlikçiler çok yuksek fiyatlar cekiyorlar...zaten masrafımız çok bir kere giyeceğim bir kıyafete bu kadar yüksek fiyatlar ödemek vicdanımı sızlatıyor acıkcası...ben öyle düşünüyorum en azından...bu konuda çok takıntılı değilim...çok fazla bir anlam yüklemiyorum gelinliğe...bu sebepten internetten online gelinlik alabileceğim sitelere baktım...aklıma yatan bir kaç model de gördüm ama beden yoktu bir de buraya yazayım dedim..belki sizde vardır bir şeyler...36 bedenim...1.68 boyum var 50 kiloyum...prenses etek tercıhım...çok uzun surunen bir gelinlik olmamalı rahat hareket edebilmeliyim...etek kısmı aklıma yatan bir gelinlik bulursam üst kısmını kendime göre ayarlatacağım zaten... bu tariflere uyan gelinliğini elden çıkarmak isteyen arkadaşlar varsa bana buradan ve özelden gelinliğin resmi ile beraber yazabilirler....hepinize teşekkurler :)
Slm cnm tam sana uygun benim gelinlik anlattigin gibi kabarık etekli straplez bolerosuda var kolları kısa sadece 1 gün giydm 3 sene önce dügnümde almstk

Slm cnm iletişime geçelim halen gelinlik arıyorsanız

X