- 10 Mart 2015
- 774
- 304
son bi kaç gündür kafama çok takıyorum bu konuyu.. doğuştan olan bi göz sorunum var gözlük kullanıyorum derecem biraz yüksek haliyle gözlerimi olduğundan büyük gösteriyor ve güneşte gözlüklerim parlıyor..lens imkanım yok gözlüğü sevmesem de katlanıyorum.. sakın yanlış anlaşılmasın beterin beteri olduğunun farkındayım kesinlikle isyan etmiyorum..yakın bi arkadaşım da vesikalık resmim vardı kız tabiki.. uyumlu olabileceğimizi düşündüğü bi erkeğe resmi gösteriyor o da güzel kız isterse tanışabiliriz diyo.. buraya kadar herşey normal ama fotoğrafta gözlüksüzüm.. gözlüksüz herkes beğenir beni gözlüklü de beğeneenler var hatta bi kere işitme engelli bi ablaya sevgilimin olmadığını anlatamamıştım sen güzelsin sevgilin vardır deyip durmuştu.. ama ben gözlüksüz kendimi daha çok beğeniyorum sorum şu hadi diyelim çocuğa tamam görüşelim dedim o fotoğrafta gördüğü kız olmayacak karşısında bunu konuşmadan önce nasıl söyleyebilirim ki.. hiç bilmiyorum söylemeli miyim onu da bilmiyorum.. ya beni beğenmezde gururum kırılıdiye çok korkuyorum ha bi de özgüvenimin kırılmasına sebep eski sevgilim buluşmalarda sürekli gözlüksüz daha güzelsin çıkarsana felan derdi.. ondan artık çok takıyorum bu konuya.. ki bu insan benim aldığım gömleği ayrıldıktan sonra bile giyebilen insan.. fikirlerinize tevsiyelerinzei ihtiyacım var