kendimi bildim bileli 3ayda bir adet oluyorum

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
Jinekolojiye yazdım ama cevap veren yok. 19 yaşındayım. Bir kere bile düzenli adet olmadım. En az süre 2buçuk ay. Bi kere 4ayda oldum hatta. Doktora gittim d.kontrol verdi sadece. Kısır olma ihtimalim var mı sizce? Millet 2 gün geç olunca ortalığı velveleye veriyo. Benim neden böyle

Doktor doğum kontrol hapını neden verdi? Pko teşhisi koydu mu ya da kist var falan dedi mi? Hapı kullanırsanız düzenli regl olursunuz. Ama siz yine de daha ilgili bir jinekologla görüşün.
Benim de 20 yaşıma kadar düzensiz gitti sonra düzene girdi. Yaşla alakalı da olabilir.

Hamile kaldınız mı buna ragmen?
hayır çocuk istemiyorum o yüzden yani dr lar hamile kalabilirsin de kalamayanilirsinde diyor doğum kontrol hapı kuşlanırsam oluyor ama ömür boyu kullanamam içmiyorum yıllardır bende ameliyatta oldum birşey değişmedi olmayınca olmuyor napim

Doktor doğum kontrol hapını neden verdi? Pko teşhisi koydu mu ya da kist var falan dedi mi? Hapı kullanırsanız düzenli regl olursunuz. Ama siz yine de daha ilgili bir jinekologla görüşün.
Benim de 20 yaşıma kadar düzensiz gitti sonra düzene girdi. Yaşla alakalı da olabilir.
Düzene girer kullan dedi. Baktı ama kist var falan demedi hormon testi de yaptı

X