- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
İntihar etmek hayatına son vermek demek farkındasiniz değil mi ? Deliricem sinirden çıldırıcam yazın hadi neyse de intiharın her cümleyi suslemesinden yana degilim hemde hiçEften püften dediniz ya o yüzden öyle dedim
Haklısınız özür dilerim kırdıysamİntihar etmek hayatına son vermek demek farkındasiniz değil mi ? Deliricem sinirden çıldırıcam yazın hadi neyse de intiharın her cümleyi suslemesinden yana degilim hemde hiç
Yardımcı olmayacak san soru da sorma lütfen
Önemli değil. Umarım eşiniz kıymetinizi anlar.Haklısınız özür dilerim kırdıysam
Canım sen gelinmişin kölemisin ne demek hasta olsam da yapmak zorundaymışım onlar öyle söylüyor diye yapmak zorunda değilsin senin iraden yokmu hiç hastayım yapmıyorum de kenara çekil yat dinlen kaynanan yapsın az daHasta olsamda yapmak zorundaymışım
Kaynanam onların durumu çok iyi zaten onların durumu kötü demedim ki ben kendim aldım telefonu ev için ne aldıysam kimse görmedi dalga geçti televizyon da ikinci el aldım böyke eksiydi biraz onunla da dalga geçtiler ben kırdım
Anlattığın konu saçma gelir mi.. Delimisin.. Şu an anlattığın ortamı ben düşününce bunaldım. Sen evlilik yaşamıyorsun ki şu anda. Bu evlilik değil. Kocanın yaptığı çok ayıp kusura bakma ve kaynanada. Ama işte en başta koca. Sen seviyormumusun kocanı?Senin duygularını hiçe sayıyor. Hiç saygıları yok. mal gibi olacan yani onların yanında. Başka davranışları nasıl?Herkese mrb hayırlı geceler kısaca anlatmak istiyorum.Kaynanam kayınpederim misafirliğe bize geldiler. Kayın pederin ehliyet sınavına girecek ve telefondan test çözüyor Türkçe bilmediği için arapça sorular telefondan çözüyor. Eşim le konuşuyorlarken eşim beni çağırdı ve bana telefonunu ver dedi uygulamayı benim telefona indirdi. BANA LAZIM DEDİM günde bir saat ver dedi tm dedim bende. Kaynanama bugün dedim sen kendi telefonuna niye yüklemiyorsun benim canım sıkılır dedi sustu. Eşim sabah 9da işe gidiyor akşam 8e kadar benim canım sıkılıyor telefonu alıyor vermek bilmiyor zırt pırt gel telefonu aç niye kapandı kaynanam da bıyık altından gülüyor bana. Yine birler diyemedim. Eşim isten gelince çok nadir kendi telefonunu veriyor. Oğlundan istemiyor bir telefonu bile bana çok görüyor lar gözleri hep üstüm de. Benim maddi durumum çok düşük evimde televizyon bile yok akşama kadar patlıyorum biri arayınca açamıyor um çocuğum da yok çok saçma gelebilir konu ama benim canımı sıkan kaynanam yaşlı başlı kadın onun canı sıkılıyor muş diye yüklemiyor uygulamayı ne kocası ne eşim birşey demiyor, ben vermeyince kötü oluyorum vermek zorunda mıyım televizyon olsaydı film felan izlerdim çocuk ta yok bir telefonum var zaten bu konuda ne yapmam gerekiyor
Ya sabah sabah ben sinir oldum. Herkes insan sen hayvanmısın tövbe estağfurullah. Bu nedir sen köle hizmetçi falan mısın? Kızım senin yaşın kaç? Böyle bir ortamda mutlumusun sen harbiden. Sana kendi ailende söz hakkı vermiyor mu?Kadın vermiyor eşim de vermiyor akşam işten gelince oyun felan oynuyor kaynanam zaten sürekli görüntülü konuşuyor çocukları ile ben de yemek temizlik onlarda bitiyo
Başlıkla anlamlandıramadım. Telefonunuzun şarjı bitince hemen sarja takmayın. Eşinizin gelmesine yakın takın. Sonra da şarj oluyor diye oyalayın her sorduklarında sarjda deyin yatak odasında kalsın telefon sarjdayken, siz de arada kaçıp kaçıp yatak odasında telefonunuzda takılın. %100 olmadan çekersem bozuluyor hiç şarj dolmuyor diye bahane üretin. Sonra unuturlar.Herkese mrb hayırlı geceler kısaca anlatmak istiyorum.Kaynanam kayınpederim misafirliğe bize geldiler. Kayın pederin ehliyet sınavına girecek ve telefondan test çözüyor Türkçe bilmediği için arapça sorular telefondan çözüyor. Eşim le konuşuyorlarken eşim beni çağırdı ve bana telefonunu ver dedi uygulamayı benim telefona indirdi. BANA LAZIM DEDİM günde bir saat ver dedi tm dedim bende. Kaynanama bugün dedim sen kendi telefonuna niye yüklemiyorsun benim canım sıkılır dedi sustu. Eşim sabah 9da işe gidiyor akşam 8e kadar benim canım sıkılıyor telefonu alıyor vermek bilmiyor zırt pırt gel telefonu aç niye kapandı kaynanam da bıyık altından gülüyor bana. Yine birler diyemedim. Eşim isten gelince çok nadir kendi telefonunu veriyor. Oğlundan istemiyor bir telefonu bile bana çok görüyor lar gözleri hep üstüm de. Benim maddi durumum çok düşük evimde televizyon bile yok akşama kadar patlıyorum biri arayınca açamıyor um çocuğum da yok çok saçma gelebilir konu ama benim canımı sıkan kaynanam yaşlı başlı kadın onun canı sıkılıyor muş diye yüklemiyor uygulamayı ne kocası ne eşim birşey demiyor, ben vermeyince kötü oluyorum vermek zorunda mıyım televizyon olsaydı film felan izlerdim çocuk ta yok bir telefonum var zaten bu konuda ne yapmam gerekiyor
Eşime çok sinirlendiğim zaman o uyurken telefonunu suya tutup bozup kurutup yerine koymuştum. Heyy gidi günler o geldi aklıma, sabah sabah tebessüm ettim.oyle kv ye ben olsam telefonunu alir icini acar bi iki damla su koyar kapatirim cok pis sinir oldum suan
Demekki hepimizin icinde varEşime çok sinirlendiğim zaman o uyurken telefonunu suya tutup bozup kurutup yerine koymuştum. Heyy gidi günler o geldi aklıma, sabah sabah tebessüm ettim.
YouTubeda bir dünya video var. Hangi videolar olduğunu siz bulucaksınızHangi video mesela arada bakıyorum ama olmuyor
Madem dalga geçecek kadar zenginmiş kendisi alıverseymiş o zaman oğluna en iyisini. Bence senin en iyi kurtuluşun çalışmak canım . Eve de katkın olur sen de rahat harcarsın .Kaynanam onların durumu çok iyi zaten onların durumu kötü demedim ki ben kendim aldım telefonu ev için ne aldıysam kimse görmedi dalga geçti televizyon da ikinci el aldım böyke eksiydi biraz onunla da dalga geçtiler ben kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?