kendimi enayi gibi hissediyorum

biacayiphaldeyim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
34
40
arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen

Sırf atanmak için mi sabretmiş bu duruma inanamıyorum. Adi insan.
Kayıtları alın mutlaka ki aldatma olduğunu mahkemede ispat edin.
Geri dönüşü olur mu bilmiyorum ama bu pislik herif çoktan o kadına aşık olmuş gibi geldi :KK43:

arkadaşlar kendimi enayi gibi hissediyorum ve hatta enayiyim.1.5 yıllık evliyiz eşimle.ben öğretmenim. biz evlendikten sonra onun ataması doğuda epeyce sıkıntılı bir yere çıktı.ben batıda gayet iyi bir yerde çalışıyorum.birbirimizi çok seviyorduk onun ataması çıktığı zaman(ataması evlendikten 6 ay sonra çıktı).işte neyse benim yanıma eş durumu istedi 1 yılını doldurduktan sonra ki eşyalarımızı filn atanma ihtimali olur eşimin birleşince alırız filn diye almamıştık.ben gayet özverili davranmıştım.neyse bu yanıma geldi ama son zamanlarda bi tuhaflık vardı hareketlerinde sanki o sevdiğim adam değil başkası.bu ara tatilde kayınvalideme gittik orada telefonunu karıştırdım bir baktım bi kızla 3 aydır yazışıyor çalıştığı okulda öğretmnemiş kız da.eşimin evli olduğunu bile bile her gün buluşmuşlar görüşmüşler birbirlerine resmen aşk mesajları atmışlar ve bi eşimin memleketindeyken yakın şehirlerde oturuyolarmış ben dışarı çıkıyorum deyip o kızla buluşmuş .ben çılgına döndüm ve otobüse binip annemlere gittim.ama çok seviyordum ve ilerde ya pişman olursam diye b sans daha verdim ve gördüm ki dün hala yazışıyorlar bu kızla.nese bunu gördükten sonra kararımdan daha da emin olarak boşanma davası açacağım haftaya.ama bu kadar sevdiğim beklediğim adam beni aldatmış.ve benim yanıma tayin isteyince öğrendim bunu.ve çok kötü hissediyorum kendimi doğudan kurtuldu sayemde seviyorum ama artık bizim sonumuz yok ve biliyorum ki en doğrusu bu .ama çok üzülüyorum içim kan ağlıyor resmen
Konunun böyle bitmesine üzüldüm, yapacak birsey yok,ayrılacaksınız bitecek.

gerçekten çok üzüldüm. ikinci şansı vermen hata olmuş bence ama artık kesinlikle yumuşama ve böyle bir adi yüzünden kendini yıpratma. insan hangi acıları unutmuyor ki. ilerde geçmişe bakıp üzüldüğün için kendine kızacaksın

Çok yazık. Gerçekten zor bir durum. Kendinizi öyle hissetmeyin bu ayıp onun. Allah iyilerle karşılaştırsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Hala nasıl sevebiliyorsun yapma lütfen. Evet en doğrusu bu. İyi ki çocuğun olmamış. Boşver ne güzel kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun. Ben olsam ona da, karşı tarafa da tazminat davası açardım böyle bir hakkın var biliyorsun değil mi? O kadına bile açabilirsin.

Kocaniza bir sey belli ettiniz mi bilmiyorum..
Etmediyseniz delil toplayip sessiz kalin o kadinada tazminat davasi acin..
Pislik heriflerrrr...

Ayy pardon ikinci sans verdim demissiniz..
Bildiginizi biliyormus yani ben eksik okumusum:KK22:

Son düzenleme:
Keşke ikinci şansıda vermeseydin değmez dediğin gibi en doğrusu bırak

çok haklısınız arkadaşlar ben intikamımı eşimden de o kızdan da alacağım zaten.resimleri onun telden kendime yolladım ve bu kız nişanlıymış nişanlısına da yolladım öğrensin ne halt olduğunu.tabi büyük suçlu eşim olacak adam.
Birlikte resimleridemi var? Yoksa yazışmaların ekran görüntüsünümü alıp gönderdiniz?

Sizin sevginizi hic hak etmiyo hic. Bi kere yapan bi daha yapar. Hatta sans vermissiniz yine yapmis. Bi sans daha isterse sakin vermeyin sakinn cunku bidaha yapicak. Bunu gururunuza yedirebileceginizi sanmiyorum. Ben kolay kolay bosanin demem ama, bosanin. Resmen sizi kullanmis. Terbiyesiz herif. Bosanalim diyince size soyleyecegi yalanlar 'cok pismanim cok uzgunun orda yalnizdim bunalima girdim bosluguma geldi seni cok seviyorum ben ayrilmak istemiyorum psikolojim bozuldu orda istersen tedavi olayim ne istersen yaparim ama beni birakma soz bidaha yapmiycam boyle bisey' diyip aglayip sizliycak buna hazirlikli olun

çok haklısınız arkadaşlar ben intikamımı eşimden de o kızdan da alacağım zaten.resimleri onun telden kendime yolladım ve bu kız nişanlıymış nişanlısına da yolladım öğrensin ne halt olduğunu.tabi büyük suçlu eşim olacak adam.
Atamasini iptal ettirmenin bir yolu yok mu. Nikah iptalile vs Ya cildirdim burada. İyice sorsaniz bir avukatla birine o atama iptal edilemez mi.

ve beni aradı bu kız dün akşam diyo ki özür dilerim kafam karışıktı bilmem ne.artık aramıcam eşini.dedim o iş bitti naparsanız yapın bak seni nasıl rezil edicem ailene de yolıcam fotoları diye yalvarırım yollama diyo bi de utanmaz arlanmaz.
Nisanlisina ne zaman yolladin esin falan ortalik karisinca aramadi mi?

X