kendimi güzel bulmuyorum

befreenotcheap

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
111
47
34
pko hastasıyım bu yüzden yüzüm sivilceli. Her gün hayıt tohumu içiyorum yüzüme bakım yapıyorum ama kurtulamadım. Cildim kötü olunca çirkin hissediyorum. Bana bi şey önerir misiniz?

Cildiyeye gitmek en akilli davranis olur canim.
Ben sana sunu yap sivilcelee gecer diycem.
Bi baskasi yok sunu yap 100% gecer bak diycek.
Snra bi bakicaksinki 1 2 lira diye dye yuzlerce lira harcamis olucaksin kozmetige.
Cildiyeye git ilac yazar.
Doktor onerirse cilt bakimlari var onada gidebilirsin, tabi sana en uygun cilt bakimini ogrendikten snra.

Edit: tecrubeyle yaziyorm bendede sivilce sorunu var.

Doğum kontrol hapı kullanıyor musun.Onlar hormonal sivilceler hayıt tohumu falan işe yaramaz. İçten çözmen lazım sorunu.

Doa kozmetik diye bir marka var. Birçok ürününü kullanıyorum ve memnunum. Sadece internet üzerinden satış yapan bir firma. Doa'nın sivilceli ciltler için bir bakım sabunu var. Şahsen, bu ürününü kullanmadığım için bir yorumda bulunamam ama araştırabilirsiniz. Genel olarak kullananlar memnun diye biliyorum. Reklam gibi oldu ama değil :) İyice araştırın öyle karar verin. Bunun dışında mutlaka bir cildiyeciye de gidin. Sevgilerle.

Doa kozmetik diye bir marka var. Birçok ürününü kullanıyorum ve memnunum. Sadece internet üzerinden satış yapan bir firma. Doa'nın sivilceli ciltler için bir bakım sabunu var. Şahsen, bu ürününü kullanmadığım için bir yorumda bulunamam ama araştırabilirsiniz. Genel olarak kullananlar memnun diye biliyorum. Reklam gibi oldu ama değil :) İyice araştırın öyle karar verin. Bunun dışında mutlaka bir cildiyeciye de gidin. Sevgilerle.
teşekkürler araştırırım :)

Cilt icin elma sirkesini geceleri yatmadan önce sürmeni öneririm.Ama icten tedavide sart pko hastalarina özel sogan kürü var diye biliyorum ibrahim saracoglunun denemek gerek ..

Pko=sivilce.
sebebi de ciltte yaglanma yapiyor.Ilac kullansaniz da belli bir sureden sonra tekrarliyor malesef.Ben 2. Sivilce tedavimi bitirdim.Su anda iyi ama 3-4sene sonra tekrarlarsa sasirmayacagim.

kilo almaktan korkuyorum bi ara kullanmıştım ve kilo yaptığı için bıraktım

Ben yasmin kullanıyorum şu an ve inanılmaz memnunum. En ufak bir yan etkisi yok göğüs hassasiyeti dışında. Onu deneyebilirsin doktoruna danışarak. Onun dışında cylindoxly jel çok iyi geliyor özellikle sivilce izlerine.

Hanımlar pko dan kaynaklı sivilce nasıl oluyor? Yaniii öyle tek tük çıkanlar gibi mi? Bu aralar fazla çıkıyor da acaba dedim olabilir mi? Doktora gideceğim yine de ama merak ettim.

gözeneklerini kapatman lazim...
en iyi yöntem günde 4- 5 defa yüzü soguk su ile yikamak
yumurta aki da gözenekleri kapatiyor

Pko=sivilce.
sebebi de ciltte yaglanma yapiyor.Ilac kullansaniz da belli bir sureden sonra tekrarliyor malesef.Ben 2. Sivilce tedavimi bitirdim.Su anda iyi ama 3-4sene sonra tekrarlarsa sasirmayacagim.
Ben de pko hastasıyım uzun zamandır bu nedenle zoratanin kullandım ve şu an sivilcelerim tekrarlıyor gibi. Merak ettim sizde mi bu ve benzeri ilaç kullandınız, eskisi gibi çok çıktı mı tekrardan. Ve hala pko hastalığınız devam ediyor mu?

Ben zoratan'n kullanmiştım, cildime çok iyi geldi ama pko hastası olduğum için şu an tekrarlıyor gibi. Onun dışında da her şeyi denedim. Doğum kontrol ilacı da kullandım. Bence biraz zamana bırak, çok rahatsız ediyorsa doktora git büyük ihtimalle zratanin gibi bir ilaç verecektir, belki sende tekrar etmez.

X