Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Temmuz 2014
5.359
17.587
Bu sıralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
İş yerinde performans düşüklüğü yaşıyorum..Bu olay nasıl başladı hemen anlatıyım.

İşim gereği sürekli pc başındayım.12 saate tekabül ediyor bu süreç.Tabi ki bu ilk kez olan bir şey değil yaklaşık 6 senedir sürekli çalışan bir insanım okul hayatım içerisinde de çalıştım hep bilgisayar başında bir iş oldu.Tabi sürekli arada kalkar hareket ederim fazla oturmamaya gayret ederim.

Her neyse yaklaşık 1 haftadır sürekli bir baş dönmesi var hele ki bilgisayar ekranına baktığımda bu daha da çok artıyor.Odaklanamıyorum bilgisayara bakınca beynim bulanıyor adeta gözümün önü karman çorman oluyor inanın konuyu bile açarken laptop'u uzak tutup kısık gözlerle yazıyorum.

Bu durum iyice canımı sıkmaya başladı.Pazartesi günü doktora gideceğim Nörolojiye mi yoksa Göze mi gitmem gerekiyor bir fikir verirseniz memnun olurum.

Ayrıca sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi ? Yahut bir bilginiz var mı ?

Eklemeyi Unuttum

Eklemeyi unuttum arkadaşlar aşırı derecede vücudumda yorgunluk mevcut 10 dk lık yolda nefesim kesiliyor.Çabucak yoruluyorum.

Son düzenleme:
Gözlük kullanmıyorum ama bilgisayar basında çok sık oluyor ve ben sürekli odaklanma problemi yaşıyorum gözlerim sabit olunca dalıp gidiyor.
Parlaklık çok yok mat ekran kullanıyorum.

nöroloji daha iyi bakar olmazsa göze nakleder

bide şöyle bir sey var ...kardeşimde aynı durumdaydı drgitti tahlil sonuçlarında kolestrol fazla çıktı o bile baş dönmesi bulanıklık yapamış

belki öylede birşey olabilir

nöroloji daha iyi bakar olmazsa göze nakleder

bide şöyle bir sey var ...kardeşimde aynı durumdaydı drgitti tahlil sonuçlarında kolestrol fazla çıktı o bile baş dönmesi bulanıklık yapamış

belki öylede birşey olabilir

O da olabilir mide rahatsızlığım var daha önce kanama geçirdim.Şeker değerlerim kolestrollerim fırlamıştı o zamanlar yine aynı şekilde hissediyordum.

O da olabilir mide rahatsızlığım var daha önce kanama geçirdim.Şeker değerlerim kolestrollerim fırlamıştı o zamanlar yine aynı şekilde hissediyordum.

o zaman öyle bir sıkıntı olduysa geçmişte bence benim dediğim daha yakın oluyor

ben hiç duymamıştım kolestrol baş dönmesi yapıyor oldugunu kardeşim de yaşadık bunu

inşallah gecici birşeydir geçmiş olsun canım

Bu sıralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
İş yerinde performans düşüklüğü yaşıyorum..Bu olay nasıl başladı hemen anlatıyım.

İşim gereği sürekli pc başındayım.12 saate tekabül ediyor bu süreç.Tabi ki bu ilk kez olan bir şey değil yaklaşık 6 senedir sürekli çalışan bir insanım okul hayatım içerisinde de çalıştım hep bilgisayar başında bir iş oldu.Tabi sürekli arada kalkar hareket ederim fazla oturmamaya gayret ederim.

Her neyse yaklaşık 1 haftadır sürekli bir baş dönmesi var hele ki bilgisayar ekranına baktığımda bu daha da çok artıyor.Odaklanamıyorum bilgisayara bakınca beynim bulanıyor adeta gözümün önü karman çorman oluyor inanın konuyu bile açarken laptop'u uzak tutup kısık gözlerle yazıyorum.

Bu durum iyice canımı sıkmaya başladı.Pazartesi günü doktora gideceğim Nörolojiye mi yoksa Göze mi gitmem gerekiyor bir fikir verirseniz memnun olurum.

Ayrıca sizinde başınıza böyle bir durum geldi mi ? Yahut bir bilginiz var mı ?

Eklemeyi Unuttum

Eklemeyi unuttum arkadaşlar aşırı derecede vücudumda yorgunluk mevcut 10 dk lık yolda nefesim kesiliyor.Çabucak yoruluyorum.

Hafta başından beri bende birebir aynı durumu yaşıyorum, bende düşünüyorum ne yapsam diyeo_O

o zaman öyle bir sıkıntı olduysa geçmişte bence benim dediğim daha yakın oluyor

ben hiç duymamıştım kolestrol baş dönmesi yapıyor oldugunu kardeşim de yaşadık bunu

inşallah gecici birşeydir geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim canım benimde hiç aklıma gelmedi ama ciddi bir durum olabilir olmadı bir kan testi yaptırırım bugün.

Aynı sorun bende de var gözlükte kullanmıyorum, sürekli bilgisayar başındayım ve akşama doğru gözlerim pullanıyor pc ye bakamıyorum bile önümü göremiyorum renkli renkli pullanmalar meydana geliyor sonrası baş ağrısı ve stres benim de doktora gitmem lazım o_O

Her ikisine de gitmelisin..

Bende 10 saat pc başındayım 2,5 senedir...

Ve gözlerimde yorgunluk oldu dewamli bulanıklık falan..

Bilgisayar ışınları gözleri yoruyormuş ve baş ağrısı da yapabiliyormuş..

Bende 18 yıldır günde 8 saat bilgisayar başında çalışıyorum. Söylediğiniz şeyler çoğu zaman bende de oluyor. Bilgisayarımın önünde koruyucu olmasına rağmen ekrana bakarken baş dönmesi yaşıyorum resmen. Yüksek ihtimalle göz kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü eğer beyinle ilgili bir problem olsa evde de yaşamam gerekir bu sorunu. Evde bilgisayarı ya da tableti elime dahi almıyorum. Zaten bütün gün ekrana bakmak fazlasıyla yetiyor.

Kızlar gerçekten çok can sıkıyor tam sipariş giriyorum bulanık oluyor başım dönüyor..Müşteri geliyor gözümün önünde resmen adam michael Jackson dansı yapar gibi kayıyor.

İkisine de görün bence canım. Zaten belli periodlarda göz muaynesi şart. Tansiyonuna, kan değerlerine de baktır. İnşallah önemli bişey yoktur.

Kızlar gerçekten çok can sıkıyor tam sipariş giriyorum bulanık oluyor başım dönüyor..Müşteri geliyor gözümün önünde resmen adam michael Jackson dansı yapar gibi kayıyor.
İşte misin şu an. Bir arkadaşınla çık, iki dakkada bir eczane de tansiyon ölçtürsen?

İkisine de görün bence canım. Zaten belli periodlarda göz muaynesi şart. Tansiyonuna, kan değerlerine de baktır. İnşallah önemli bişey yoktur.

Öyle yapacağım canım o zaman en sağlıklısı vallahi hiç sorumluluk sahibi değiliz toplum olarak en son ne zaman göz muayenesine gittim hatırlamıyorum..Oysa ki ne önemli bir organımız.

İşte misin şu an. Bir arkadaşınla çık, iki dakkada bir eczane de tansiyon ölçtürsen?

Şu anda kimse yok elemanlar gelsin hemen ölçtüreceğim eczane yanımızda komşu.

bende aynı problemleri yaşadım uzun zamandır bilg. başında olduğumdan dolayı..

nöroloğa gittim migren dedi, daha sonra göze sevk etti oraya göründüm gözlerde bozulmuş ki astigmattan dolayı gözlerim kaymaya bile başlamış nasıl bir iş sevdasıymış ki bende ki hiç fark etmemişim..
şuan gözlük kullanıyorum çok şükür sıkıntılarım geçti.. sizde vakit kaybetmeden görünün, geciktirmeye gelmiyor sağlık..

Öyle yapacağım canım o zaman en sağlıklısı vallahi hiç sorumluluk sahibi değiliz toplum olarak en son ne zaman göz muayenesine gittim hatırlamıyorum..Oysa ki ne önemli bir organımız.

Şu anda kimse yok elemanlar gelsin hemen ölçtüreceğim eczane yanımızda komşu.
İhmal etme, acil şifalar inşallah.
Öyle valla, göz tansiyonu mesela, tedavisi olan bir durum, ama kontrolde baktırmayınca insan göz tansiyonu olduğunu bilmeden yıllarca yaşıyor. Körlükle sonuçlanabiliyor.
Araştırıp, tavsiye edilen bir doktora gidin göz için de. Maalesef her uzman pek de işinin ehli değil.

X