- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Merhaba arkadaşlar , hayırlı ramazanlar dilerim herkese. Yaklaşık 5 ay önce bir konu açmıştım eşimin arkadaşı ve hanımı bizde gece kalmaya geliyorlardı ( aynı semtte oturuyoruz üstelik alkolde içiliyordu). Ve biz bu çiftle yaklaşık 4 ay kadar görüşmedik ben kabul etmedim aradıklarında falan eşimde bu durumdan rahatsız oldugumu biliyordu sonrada bir süre konuşmadık. Bebek görmeye gelmek istediler uzun bahanelerin ardından kabul etmek zorunda kaldım. Şuanda yine sıkça görüşülmeye başlandı!!! Zaten bi ortasını bulamıyoruz arkadaş , ya haftada 4 kez falan yada hiç. Birazdan yazacağım konuyla alakalı olarakta şunu belirtmek isterim eşimve bu bayan arasında bir ilişki söz konusu değil olamazda. Eşim sinirli vs olsada beni aldatmayacagından eminimdir her zaman. Evet şimdi konuya gelelim. İki gün önce bu bayanın eşi ( yani eşimin arkadaşı ) iş için bir yerde kalacaktı bir gece ve ertesi günde pikniğe gidecektik. Kadın ve çocuğu bizdeydi oturuyorduk. Kadın gelirken çantasında çocuğuna pijama dahi getirmiş??? Ben ona kal bizde demedim etmedim , eşim zaten dükkanda gece 1 e kadar durdu. Bana kalabilirmyiz sizde diye de sormadı!!! Daha sonra çocuğuna pijama falan giydirdi bizde kaldık. Yatak odamızdan su damlatıyor diye tavan vs küflü orda yatamıyoruzSalona yer yatagı yapıyoruz. E kadında orda yatmak istemedi küften dolayı. Salona yer yatagına eşimle ben , salon kanepesinede çocuguyla ikisi yattı. Aynı odada 4ümüz yattık!? Bu gevşekmi gevşek rahat mı rahat terbiyesiz kadın sütyenini çıkartmış gece biz uyurken koltugun üstüne koymuş. Sabah kalktık o kadın hiç bişeye yardım etmiyor tabi eşimle ben hallediyoruz işleri. Ben duşa girdim eşimde sütyeni almış benim yatak odama yatagmın üstüne katlayıp koymuş. Odaya girdim bu ne dedim koltuğn üstüne koymuşsun salona dedi. Hayır dedim benm değil. Kadına sordum aaa orda mı unutmuşum hahaha dedi. Cevap dahi vermedim. Kadın 32 yasınDa ben 21 yasındayım. Kocası hic biseyine karışamaz kadın hemen ağzını bozar. Ve bu kadında eşinin diğer arkadaşlarıylada böyle hep erkeklerle şakalaşır falan fazlasıyla. Benim sormak istediğim şudur ; Bu kadın eşimin beni sevdigini biliyor ve görüyor. Ama kadınla yanlız kalınca hemen bana eşin çok sinirli ben olsam aslaaa çekmemm iyi dayanıyosun. Eşimin ilk evliliginden cocugu var. Ben olsam onu almam evime bi daha , ben olsam çok surat asarım tartıştıgımızda senin yerinde vs vs gibi şeyler söylüyor amacını anlayamadım??? Görüşmeyi kesmek istemiyorum aksine eşimden uzak durması icin neler yapabilirim? Eşim bana sarılır Öper onun yanında yardımlar eder işlerime falan. Bende aynı şekilde. Yani bu kadına her görüştügümüzde biz ayrılmıycaz mesajı vermek istiyorum. Eşime şaka yapıyor mesela eşim pek oralı olmuyor benide dahil ediyor herşeye mesela. Uzun oldu kusura bakmayın ama ben kücük oldugum icin beni kullanmasına izin vermek istemiyorum. Kendi çok az çagırır evine , ama bize çok daha sık gelir mesela evi batmasın diye. Neler yapabilirim arkadaşlar?