kendimi ona gore ayarlamaktan sıkıldim

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
Hep ben hazirda bekleyen gibiyim. Onun cani bulusmak isterse bulusuruz. Ben teklif edince hep isi olur. Yapmasi gereken seyler olur. 3 kez diyosam cikalim diye 1 inde ancak cikariz.
Mesela onun uykusu gelir msj atar uyuyalim mi diye. Uyumayalim desem bile soyle yoruldum boyle uykum geldi der bende kiyaamam ve uyuruz.
Bu ve benzeri seyler. Ben hep ona gore ayarlamak durumunda kaliyorum. Buda beni bunalttii.
Diyeceksiniz ki yapma o zaman.
Ee yapmayincada olmuyo. Benim musait oldugumu olmasamda bir yolunu bulacagimi biliyo.
Mesela bulusalim dediginde bulusmayalim desem dahada uzuyo gorusmemiz. Ozluyorum.
nasil boyle olduk anlamadim onceden hep ben derdim uyuyalim artik,bugun bulusmayalim su gun olsun diye felan. O ayarlardi kendini.
basit bisey gibi duruyo ama surekli boyle olunca bunaldim.
Bi oneriniz var mi?
Neden boyle oldu sizce?
boyle bi durum sizde mevcut mu?
NOT: asagi yukari bir yildir beraberiz.

Öyle alıştırmışsın da ondan...
Bir ilişki nasıl başlarsa aynen hem de artarak devam eder.
Baştan kendini biraz geri çekeydin şimdi o çabalardı Konuşmak, buluşmak için...
Artık geçmiş ola!

Ben isten ayrilali 1 ay oldu. Kisa sure calistim. Tekrar is bakiyorum.

En basta boyle degildik son iki aydir filan boyle. Ne olduda oldu bilmiyorum
Siz calisiyormusunz?

Öyle alıştırmışsın da ondan...
Bir ilişki nasıl başlarsa aynen hem de artarak devam eder.
Baştan kendini biraz geri çekeydin şimdi o çabalardı Konuşmak, buluşmak için...
Artık geçmiş ola!

değiştiyse hayır gelmez arkadaşım
insan neden değişsin, özler görmek ister özlemeden sevmek ımkansız

Ben isten ayrilali 1 ay oldu. Kisa sure calistim. Tekrar is bakiyorum.

En basta boyle degildik son iki aydir filan boyle. Ne olduda oldu bilmiyorum

Galiba ondan bu rahatligi.
Eger calismiyorsaniz zaten hergun evde diyordur yarin isim var ertesi gun bulussakta olur diye dusunuyordur.

Peki siz calisirken nasildi?

Muhtemelen, sen kendi özel hayatında hafif çaplı bi tükenmişlik sendromu yaşıyorsun son iki aydır falan. Yani ondan bağımsız olarak, belki ailen belki başka sebeplerden hayattan genel olarak yorulmuş durumdasın, belki hafif seyreden bi depresyon ve büyük ihtimalle de sinir yıpranması baş göstermiş.
Tüm bunlardan dolayı huzuru onda aramaya odaklanmışsın ve onla tartışmaya filan hiç dayanamıyorsun, kısaca, kendi yıpranmışlığın yüzünden, yine sen yorulmayasın diye ona ayak uydurmuşsun.

Çözümü de yazayım. Kendi hayatını toparlamaya çalış, özel hayatını yani. Kendine zaman ayır, onsuz aktivitelere katıl, onsuz gez dolaş biraz. Bu şekilde kendine biraz özgüven ekle. Bir psikiyatrla da görüşüp destek alabilirrsin. en kendini topladıktan sonra ona olan tavrın otomatikman değişir zaten, o da duruma uygun tepki verir.

Son düzenleme:
Benim de böyle bir ilişkim vardı. Alismisti çünkü ne olursa olsun ikizbalik ayarlar bi yolunu bulur cikar gelir. Sonra zamanla o her şeyi yapma ver soyleme hakkına sahipti bi caba sarfetmesine gerek kalmadan ikizbalik nasılsa affeder uzatmaz konu kapanır. Şimdi ne mi oldu? Evliyiz degisen hicbir sey yok. Cocugumuz oldu aynı. Hatta kendisi kavgamizin ustune babasini aradi beni aldirdi onlar da aileme teslim ettiler sevgili eşim ne zaman geleceksin demek disinda benim karim cocugum orda gidip alayim bi gonlunu alirim vs demedi cunku alistirmisim her gel dediğinde gitmeye. Ya tepkinizi koyun ya da başka yol bulun.

Kötü bir his anlarım..senden emin ,şımarmış..Vazgeçmiş gibi yap umursama..Kendine böyle getir ..Gelirse ne ala...İplerin sende olması için içini çok açmayacaksın çok şlgili olnayacaksın..Erkekler ilgiyi kaldıramıyor biz olsak mutlu edildiğimiz kadar mutlu ederiz..of of..Onlara ihtiyaç duyanda kabahat.

Son düzenleme:
Başka birisi dw olabilir..Anlaşmazlık var mı?..konuş önce.sonra umursama...koyar ozaman..

Muhtemelen, sen kendi özel hayatında hafif çaplı bi tükenmişlik sendromu yaşıyorsun son iki aydır falan. Yani ondan bağımsız olarak, belki ailen belki başka sebeplerden hayattan genel olarak yorulmuş durumdasın, belki hafif seyreden bi depresyon ve büyük ihtimalle de sinir yıpranması baş göstermiş.
Tüm bunlardan dolayı huzuru onda aramaya odaklanmışsın ve onla tartışmaya filan hiç dayanamıyorsun, kısaca, kendi yıpranmışlığın yüzünden, yine sen yorulmayasın diye ona ayak uydurmuşsun.

Çözümü de yazayım. Kendi hayatını toparlamaya çalış, özel hayatını yani. Kendine zaman ayır, onsuz aktivitelere katıl, onsuz gez dolaş biraz. Bu şekilde kendine biraz özgüven ekle. Bir psikiyatrla da görüşüp destek alabilirrsin. en kendini topladıktan sonra ona olan tavrın otomatikman değişir zaten, o da duruma uygun tepki verir.
Yeminle hayatimi cozmusun. İs yuzdunden cok bunaldim. Kendimi kotu hissetmeme sebep oluyo.
Ve huzuru onda aradigimfa dogrudur. Ki o her seferinde buna pismam etsede.
Dediklerini uygulamaya caliscam. İns yoluna girer :KK43:

Kötü bir his anlarım..senden emin ,şımarmış..Vazgeçmiş gibi yap umursama..Kendine böyle getir ..Gelirse ne ala...İplerin sende olması için içini çok açmayacaksın çok şlgili olnayacaksın..Erkekler ilgiyi kaldıramıyor biz olsak mutlu edildiğimiz kadar mutlu ederiz..of of..Onlara ihtiyaç duyanda kabahat.
Bende ayni dusuncedeyim fazla ilgiyi kaldiramiyor ama elimde degil hep abartiyorum

Benim de böyle bir ilişkim vardı. Alismisti çünkü ne olursa olsun ikizbalik ayarlar bi yolunu bulur cikar gelir. Sonra zamanla o her şeyi yapma ver soyleme hakkına sahipti bi caba sarfetmesine gerek kalmadan ikizbalik nasılsa affeder uzatmaz konu kapanır. Şimdi ne mi oldu? Evliyiz degisen hicbir sey yok. Cocugumuz oldu aynı. Hatta kendisi kavgamizin ustune babasini aradi beni aldirdi onlar da aileme teslim ettiler sevgili eşim ne zaman geleceksin demek disinda benim karim cocugum orda gidip alayim bi gonlunu alirim vs demedi cunku alistirmisim her gel dediğinde gitmeye. Ya tepkinizi koyun ya da başka yol bulun.
Allah yardimcin olsun gercrkten zor bi durum. Peki sen denedin mi kendini cekmeyi yani umursamiyomus gibi davranmayi?

İşten ayrılınca adam koyvermiş .Sinir bozucu bir tip.

Ben de bi ara sürekli arar sorar mesaj atardım 2 dk rahat edeyim demezdim sonra kavga çıkardı hep. Benim de gerçekten bunalımlı bi dönemimdi. Sonra saçmaladığımı farkettim can sıkıntımınbaşka şeylerle meşgul olarak kendimle ilgilenerek atmaya çalıştım ve telefonu elimden bırakıp kendimi geri çektim. İnan dutmadan arar sorar oldu ben geç cevap yazarken o saniyesinde meaat atıp aramaya başladı sen de kendini biraz geri çek hem onu hem kendini bunaltma. Erkekler ilgi arsızı resmen hemen havaya giriyorlar. Ben aramayınca da görüşemiyoruz demişsin bira da görüşmeyin ölmezsin ya özlet Biraz kendini. Görmeyince özlediğini anlasın ki o görmek istesin

Hayatını düzene sok, daha fazla sosyal ol. Sen fazla yüz vermişsin, dünyanın onun etrafında dönmediğini göstermen gerek.

X