Hep ben hazirda bekleyen gibiyim. Onun cani bulusmak isterse bulusuruz. Ben teklif edince hep isi olur. Yapmasi gereken seyler olur. 3 kez diyosam cikalim diye 1 inde ancak cikariz.
Mesela onun uykusu gelir msj atar uyuyalim mi diye. Uyumayalim desem bile soyle yoruldum boyle uykum geldi der bende kiyaamam ve uyuruz.
Bu ve benzeri seyler. Ben hep ona gore ayarlamak durumunda kaliyorum. Buda beni bunalttii.
Diyeceksiniz ki yapma o zaman.
Ee yapmayincada olmuyo. Benim musait oldugumu olmasamda bir yolunu bulacagimi biliyo.
Mesela bulusalim dediginde bulusmayalim desem dahada uzuyo gorusmemiz. Ozluyorum.
nasil boyle olduk anlamadim onceden hep ben derdim uyuyalim artik,bugun bulusmayalim su gun olsun diye felan. O ayarlardi kendini.
basit bisey gibi duruyo ama surekli boyle olunca bunaldim.
Bi oneriniz var mi?
Neden boyle oldu sizce?
boyle bi durum sizde mevcut mu?
NOT: asagi yukari bir yildir beraberiz.
Mesela onun uykusu gelir msj atar uyuyalim mi diye. Uyumayalim desem bile soyle yoruldum boyle uykum geldi der bende kiyaamam ve uyuruz.
Bu ve benzeri seyler. Ben hep ona gore ayarlamak durumunda kaliyorum. Buda beni bunalttii.
Diyeceksiniz ki yapma o zaman.
Ee yapmayincada olmuyo. Benim musait oldugumu olmasamda bir yolunu bulacagimi biliyo.
Mesela bulusalim dediginde bulusmayalim desem dahada uzuyo gorusmemiz. Ozluyorum.
nasil boyle olduk anlamadim onceden hep ben derdim uyuyalim artik,bugun bulusmayalim su gun olsun diye felan. O ayarlardi kendini.
basit bisey gibi duruyo ama surekli boyle olunca bunaldim.
Bi oneriniz var mi?
Neden boyle oldu sizce?
boyle bi durum sizde mevcut mu?
NOT: asagi yukari bir yildir beraberiz.