Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

bekar, uzun süredir sosyal medyadan takip ediyorum. çok sık paylaşım yapan biri, illaki paylaşırdı sevgilisi veya karısı olsaydı
Emin olamazsın esının haberı bile olmayabilir medyasından. Ancak tanıyan birine sorarak emın olabilirsin. Bundan %100 emin olmadan kesinlikle bi girişimde bulunma. Burda neler okuduk. 2 3 sene sonra öğrenenler oldu.

patron çalışan ilişkimiz yok hanımefendi, nereden çıkarıyorsunuz bunları? zamanında erkekler size sadece bu şekilde yaklaştı diye bazılarınızda travma olmuş sanırım ama her şeyi yatak olarak görmeyen erkekler ve kadınlar var, haberiniz olsun. seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayın

Emin olamazsın esının haberı bile olmayabilir medyasından. Ancak tanıyan birine sorarak emın olabilirsin. Bundan %100 emin olmadan kesinlikle bi girişimde bulunma. Burda neler okuduk. 2 3 sene sonra öğrenenler oldu.
şöyle söyleyeyim sosyal medyası bayağı eski taa 2014 e dayanıyor ve taa o zamanlarda fotoğraf attığı arkadaşlarıyla hala fotoğraflar atıyor, görüşüyorlar. gizli sosyal medya hesabı olup sevgilisini paylaşmadığı şüphesi hiç yok bende

felegin cemberinden gecmis erkek- ergenlikten yeni cikmis genc kiz. Olmaz bu is cok uzulursun

Kadının düşmanı yine kadın mı? Bu klişeler ile oyunlar ile tavlarsanız adamı çok da gözünüzde büyüttüğünüz gibi değildir
Kendi yaşıtım zengin birini tavlayamaz mıyım sanki demişsiniz de o iş tavlamakta bitmiyordur belki. Belki o zenginlik onun bile değil ailesinindir. Okulu, askerliği, aileye bağımlılığıvs vardır belki.
Ben konu para demiyorum sizin para diyenlere savunmanıza saçma argümanla cevap verdiğinizi söylüyorum.
Şahsen anlattığınız gibi biriyse o kişi onun yerinde olsam sizle olmam kesin. Sohbetin aktığı, plansız konuşan, daha bilgili belki gezdiğim veya çalıştığım yerlerle ilgili bilgi sahibi vs biriyle birlikte olurum.
Ama o insan neye göre seçer bilemem tabii ilişkisini.

Neyseki ilk askımda esimdi ilk sevgilimde esimdi.evlendigim adamda eşim. Oyle sacma sapan seylere izin vermedim olmadı hayatımda.nereden cıkarıyorsunuz bu seviyesiz varsayımları?

15 yaş mı hiç etkilemeye çalışmayın.

Çok yaş farkı karşıdaki adam Acun gibi dünyaları önünüze serip sizi mutlu mu edecek???

Hiç bulaşmayın derim…

Neyseki ilk askımda esimdi ilk sevgilimde esimdi.evlendigim adamda eşim. Oyle sacma sapan seylere izin vermedim olmadı hayatımda.nereden cıkarıyorsunuz bu seviyesiz varsayımları?
size sizin gibi cevap veriyorum, nasılmış birini tanımadan birkaç cümle okuyarak onu yargılayıp hakkında kırıcı varsayımlarda bulunmak? hoş değil ve yersiz dimi. bakın şimdi işinize hadi yallah

plan kelimesini nereden kullandım? ya da işine vs ilgim olmadığını nereden çıkardınız. ya işe yarar yorum yerine ona buna duyduğunuz öfkeyi gelip random birine kusmayın, işinize bakın ne boş işsiz insanlarsınız kendin zamanında bayağı zengin herif aradın heralde yok gençse ailesinden geliyordur parası cart curt bayağı detaylı düşünüyosun bu işleri.

size sizin gibi cevap veriyorum, nasılmış birini tanımadan birkaç cümle okuyarak onu yargılayıp hakkında kırıcı varsayımlarda bulunmak? hoş değil ve yersiz dimi. bakın şimdi işinize hadi yallah
Yav üf aman amma uzattınz ne halinz varsa görun daha cocuksunz diye millet uyarı vari yorum yapıyor.iyi git yaz ciz ara napak bize ne. o yasta erkek milleti nerde gordunuz genc bir kızla ciddi bir hayat kurduğunu. Anca Ali Ağaoğlu gibi bakın benim sevgililerim cıtır diye havasını atar drur.sormıssunuz nasıl etkilerim diye bizde cevaben etkilemene gerek yok bir mesaj at o genc kız bulmusken atlar zaten diyoruz. Keyfiniz bilir bize ne kendi hayatınz biz sizin degıl adamın niyetinden bahsetmiştik.yok efendim sana erkekler öylemi yaptı demek ki sen erkekleri yatak gozuyle goruyorsun bilmem ne amann

İlla plan yazması mı gerekiyor anlamadım ki???
Şöyle hissediyorum öyle yapınca, her türlü etkilemek istiyorum mu sanır beni? Nasıl davranmalıyım vs diye konu açan sizsiniz.
Konu açmanız bile bunu göstermiyor mu anlamadım ki.
Aa plan yazmadım ki. Etkilemek için taktik istedim ikisi ayrı şeyler mi diyeceksiniz?
Kendimizce kırmak için siz demek ki zengin herif aradınız vs diye yazabilirsiniz ama aa ilk aşkım ve sevgilim eşimdi beni aşağılamayın üstüne çok da zengindi diye ekleme de yapmayacağım kusura bakmayın:)
Her kadın kendi geleceğini kendine güvenerek yapmalı çünkü.
Başka yerden gelin siz en iyisi.
Konunun zenginlik olmadığını ben başkalarının size zenginlik üzerinden yazdığı yorumlar üzerinden sizin savunmanızın ne kadar mantıksız geldiğini yazmak istediğimi belirtmişim zaten.

Yaşına hürmeten sesini yükseltmez misiniz oda küçüksün diye üstünüze yürümez mi çok güzel bir evliliğe benziyor o sizin kocanız babanız değil
Ayrıca çoğu erkekde doğal degil süslü püslü kadinlardan hoşlanıyor hoşumiza gitmesede bu boyle doğal takıl derler makyaj yapmasın hastamısın derler bıyle bir tür

Laga luga,cart curt,hadi Yallah!Seviye akıyor maşallah paçalarınizdan.

Vurdu ve goollll

Merhaba, benim şu an ilişki yolunda giden flörtümle durumunuz benzer. Ben 22 yaşındayım o ise 31 yaşında. Kendisi Avrupa’yı gezmiş ve çok kitap okuyan birisi. Sosyal medyadan görmüştüm. Yazdıkları ilgimi çekmişti ve profiline bakıp tüm girdilerini okuyup ortak ilgi alanımızla alakalı soru yönelten bir mesaj attım. Böyle tanışıp ilerledik. Başta kendisi yaşımı duyunca küçük olduğumu söylemişti. Fakat konuştuktan birkaç gün sonra artık böyle düşünmediği dile getirdi

bekar, uzun süredir sosyal medyadan takip ediyorum. çok sık paylaşım yapan biri, illaki paylaşırdı sevgilisi veya karısı olsaydı

Adamı şahsen tanımıyorsunuz yani. Yaşıtlarınızı ergen bulmuşsunuz da , adamı da tanımıyorsunuz ki.

Sosyal medyada eşiyle/sevgilisiyle paylaşım yapmayan , fotoğrafının herkese açık bir profilde paylaşılmasını istemeyen insanlar da var.

Sosyal medya fotoğraflarına bakarak; kişinin medeni halinden , bir ilişkisi olup olmadığından emin olamazsınız.

Siz kendisiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç ? Yoksa halen sosyal medyadan mı yazışıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…