Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

Kendimden 16 yaş bi adamla ilişkim olmuştu. Hala daha görüşüyoruz ama sevgili olarak değil :)
Konuşmak istersen mesaj atabilirsin💁🏻‍♀️

Eşim benden 13 yaş büyük. Keşke benden biraz olgun olsaydı. Yaş olayına gelince 10 15 yaştan sonrası biraz fazla abartı oluyor. Bunu bilerek evlendim. 😃 Yaşla alakalı hiç sorun yaşamadık. Zaten ilk etapta önemli oluyor sonrasında oturup bunu düşünmüyorsun. Tabi eğer 20 25 yaş gibi uçurum olursa o çok ayrı.
Açıkçası hoşlandığım kişi tam olarak 13 yaş büyük benden. Bu herkese açılabilecek bir konu olmadığı için hayatımda ilk defa buradan yardım istemiştim. Yardım istediğime pişman oldum. zengin koca avcısı oldum resmen. arkadaşlar ben hem okuyup hem çalışıyorum. 19 yaşımdan beri kendi ayaklarım üstünde duruyorum. karşımdaki insanı biraz olsun tanıtabileyim diye ülkeler gezmiş vs dedim. bana olgunluktan bahsedip kendiniz kafanızı parayla bozmuşsunuz. efendi gibi yorum yapmayacaksınız direkt yorum yapmayın.

Merhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
Sevdicekle aramızda 11 yaş var. Bana en başında çok fazla geldi kabullenemedim. Ben onu değil o beni tavladı yani. Şimdi diyorum ki bunca zaman yaşıtlarımın ergenlikleri ile boşuna uğraşmışım. Eğer kafa olarak uyuşabiliyorsanız yaşın çok bir manası yok.

Merhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
Parali biri demekki. Belli yani. Senin derdin adam degil kendi gelecegin.

Sevdicekle aramızda 11 yaş var. Bana en başında çok fazla geldi kabullenemedim. Ben onu değil o beni tavladı yani. Şimdi diyorum ki bunca zaman yaşıtlarımın ergenlikleri ile boşuna uğraşmışım. Eğer kafa olarak uyuşabiliyorsanız yaşın çok bir manası yok.
Ya mesele bu zaten. yaşıtlarımız o kadar ergenki bunalıyorum sıkılıyorum muhabbet edesim gelmiyor. kafa olarak uyuşup uyuşamayacağımız da kder kısmet tabiki. benim burada sorma amacım, bu konuyu açış amacım dikkat etmem gereken küçük detaylar var mı? onun dışında tabiki kendim gibi davranırım doğal olurum zaten

10-15 yaş farkı çok değil aslında ama sizin yaşınız küçük, bu ilişki zor yürür, çünkü hayat tecrübeniz çok az, atıyorum siz 30 karşı taraf 45 olsa asla problem olmazdı, bulunduğunuz kuşak bile farklı o yüzden ben pozitif bakamıyorum bu beyle geleceğinize

Ya mesele bu zaten. yaşıtlarımız o kadar ergenki bunalıyorum sıkılıyorum muhabbet edesim gelmiyor. kafa olarak uyuşup uyuşamayacağımız da kder kısmet tabiki. benim burada sorma amacım, bu konuyu açış amacım dikkat etmem gereken küçük detaylar var mı? onun dışında tabiki kendim gibi davranırım doğal olurum zaten
Yaşla olgunluk vs doğru orantılı olmuyor genelde. Gözünde lütfen büyütme onun yaptıkları vs sana daha havalı geliyordur ama 35 civarı erkeklerde öyle bir numara yok :) nerden tanıştınız aranızdaki ilişki de önemli. İş yeri flnda üstünse daha sıkıntı yaşayabilirsin

Yaşla olgunluk vs doğru orantılı olmuyor genelde. Gözünde lütfen büyütme onun yaptıkları vs sana daha havalı geliyordur ama 35 civarı erkeklerde öyle bir numara yok :) nerden tanıştınız aranızdaki ilişki de önemli. İş yeri flnda üstünse daha sıkıntı yaşayabilirsin
gayet normal ilerleyebilirm aslında yani, haklısınız işte insanın zaten başına ne gelirse kendi kafasında yaratıp büyüttüğü problemlerden geliyor.

İlla kendi yasıtıyla mutlu olabileceğine inanan zihniyetler erkegın yaşı buyuk oldu mu kadına hemen zengın avcısı sıfatını yapıstırıverıyor en agır suclamayı yıne kadın kadına yapıyor bana da tanımayanlar böyle dıyor ama eşim onu tanıdıgım da esnaftı arabası vardı hala esnaf ve arabası var 1 evimiz bile olmadı ama tanımayanlar vayyy zengın avcısı senın tek derdin paraymıs yaşlı adamla ne aşkı ya diyor 😂😂

Böyle taktik almalı şeylerin başarıya ulaştığını hiç görmedim.

İlla kendi yasıtıyla mutlu olabileceğine inanan zihniyetler erkegın yaşı buyuk oldu mu kadına hemen zengın avcısı sıfatını yapıstırıverıyor en agır suclamayı yıne kadın kadına yapıyor bana da tanımayanlar böyle dıyor ama eşim onu tanıdıgım da esnaftı arabası vardı hala esnaf ve arabası var 1 evimiz bile olmadı ama tanımayanlar vayyy zengın avcısı senın tek derdin paraymıs yaşlı adamla ne aşkı ya diyor 😂😂
gerçekten kadının en büyük düşmanı gene kadın. ne sorduğumu anlamamışlar bile. hayır sadece benden 15 yaş büyük insanlar mı zengin? kendi yaşımda zengin birini bulamaz mıyım sanki? derdim taktik falan da değildi aslında, belki küçük tüyolar vs vardır diye sordum. bir de seninle aynı durumu yaşayan insanları görünce için daha rahat olur ya biraz da o yüzden tecrübeli insanları dinlemek istedim. yok işte seninle sadece yatak için beraber olur falan filan ben hiç günlük hayatta böyle şeyler duymadım açıkçası. türk dizileri ve sinemalarını biraz fazla izlemişsiniz bence.
yaşımı 20 lerde diye olgunluğum hakkında da çıkarım yapanlar olmuş, gerçekten enteresanlar. bu yaşta evlenip çocuk yapıyor insanlar. eminim yarınızın annesi sizi 25 yaşından küçükken doğurmuştur. akıl yaşta değil baştadır.
taktik vs de uygulamayacağım tabiki. peşinden koşmayacağım adamın. ne bileyim belki birisi çıkar ince bi detaydan bahseder veya onun benimle nasıl rahat edebileceğine dair bi deneyimli göz olarak tüyo verir diye açmıştım konuyu. tıpkı yaşıtımız erkekler içinde kız arkadaşlarımızdan öğüt almaya çalışır gibi
gerçekten kişi kendinden biliyor işi. zamanında zengin avcılığı yapanlar gösteriyor kendini.

Benşm eşimle aramda 13 yaş var. Yaş farkı bizim için şimdiye kadar hiç problem olmadı ayrıca etkilemek için öyle özel bir şey yapmadım. Doğal halinden etkileniyorsa ne ala etkilenmiyorsa uğraşmayın anlamı yok. Benim için yaş farkı kabul edilebilir ama siz ileride pişman olur musunuz bunu bilemeyiz iki tarafla da ilgili bir durum yaşayıp görmeniz lazım

Benşm eşimle aramda 13 yaş var. Yaş farkı bizim için şimdiye kadar hiç problem olmadı ayrıca etkilemek için öyle özel bir şey yapmadım. Doğal halinden etkileniyorsa ne ala etkilenmiyorsa uğraşmayın anlamı yok. Benim için yaş farkı kabul edilebilir ama siz ileride pişman olur musunuz bunu bilemeyiz iki tarafla da ilgili bir durum yaşayıp görmeniz lazım
teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için

Bekar mı kesin olarak?

Hosgeldin yaz dizileri ve genc calısan,olgun ve ulaşılmayan patron arzuları... Onun için anca cinsellik anlamında kacamak olursunuz. Tabi sizde sadece takılmak istiyorsanız bi gösterin kendinizi zaten kosarak gelir hazır çıtır bulmuşken. Ama ben olsam o yaşta biriyle öpüşmezdim ağzında protez falan vardır😅 eşimle bile acaba o yaşlara dogru öpüşmek nasıl olacak o işler ya diyorum 😅 yas farkı bana fazla geldi 9-10 yas bazen ideal oluyor cogu ilişkilerde ama bazen o bile cekilmez oluyor fikir ayrılıkları dusunce catısmaları cok oluyor bilemedim

Back
X