Kendinden büyük birini nasıl etkilersin

bekar, uzun süredir sosyal medyadan takip ediyorum. çok sık paylaşım yapan biri, illaki paylaşırdı sevgilisi veya karısı olsaydı
Emin olamazsın esının haberı bile olmayabilir medyasından. Ancak tanıyan birine sorarak emın olabilirsin. Bundan %100 emin olmadan kesinlikle bi girişimde bulunma. Burda neler okuduk. 2 3 sene sonra öğrenenler oldu.

Hosgeldin yaz dizileri ve genc calısan,olgun ve ulaşılmayan patron arzuları... Onun için anca cinsellik anlamında kacamak olursunuz. Tabi sizde sadece takılmak istiyorsanız bi gösterin kendinizi zaten kosarak gelir hazır çıtır bulmuşken. Ama ben olsam o yaşta biriyle öpüşmezdim ağzında protez falan vardır😅 eşimle bile acaba o yaşlara dogru öpüşmek nasıl olacak o işler ya diyorum 😅 yas farkı bana fazla geldi 9-10 yas bazen ideal oluyor cogu ilişkilerde ama bazen o bile cekilmez oluyor fikir ayrılıkları dusunce catısmaları cok oluyor bilemedim
patron çalışan ilişkimiz yok hanımefendi, nereden çıkarıyorsunuz bunları? zamanında erkekler size sadece bu şekilde yaklaştı diye bazılarınızda travma olmuş sanırım ama her şeyi yatak olarak görmeyen erkekler ve kadınlar var, haberiniz olsun. seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayın

Emin olamazsın esının haberı bile olmayabilir medyasından. Ancak tanıyan birine sorarak emın olabilirsin. Bundan %100 emin olmadan kesinlikle bi girişimde bulunma. Burda neler okuduk. 2 3 sene sonra öğrenenler oldu.
şöyle söyleyeyim sosyal medyası bayağı eski taa 2014 e dayanıyor ve taa o zamanlarda fotoğraf attığı arkadaşlarıyla hala fotoğraflar atıyor, görüşüyorlar. gizli sosyal medya hesabı olup sevgilisini paylaşmadığı şüphesi hiç yok bende

felegin cemberinden gecmis erkek- ergenlikten yeni cikmis genc kiz. Olmaz bu is cok uzulursun

gerçekten kadının en büyük düşmanı gene kadın. ne sorduğumu anlamamışlar bile. hayır sadece benden 15 yaş büyük insanlar mı zengin? kendi yaşımda zengin birini bulamaz mıyım sanki? derdim taktik falan da değildi aslında, belki küçük tüyolar vs vardır diye sordum. bir de seninle aynı durumu yaşayan insanları görünce için daha rahat olur ya biraz da o yüzden tecrübeli insanları dinlemek istedim. yok işte seninle sadece yatak için beraber olur falan filan ben hiç günlük hayatta böyle şeyler duymadım açıkçası. türk dizileri ve sinemalarını biraz fazla izlemişsiniz bence.
yaşımı 20 lerde diye olgunluğum hakkında da çıkarım yapanlar olmuş, gerçekten enteresanlar. bu yaşta evlenip çocuk yapıyor insanlar. eminim yarınızın annesi sizi 25 yaşından küçükken doğurmuştur. akıl yaşta değil baştadır.
taktik vs de uygulamayacağım tabiki. peşinden koşmayacağım adamın. ne bileyim belki birisi çıkar ince bi detaydan bahseder veya onun benimle nasıl rahat edebileceğine dair bi deneyimli göz olarak tüyo verir diye açmıştım konuyu. tıpkı yaşıtımız erkekler içinde kız arkadaşlarımızdan öğüt almaya çalışır gibi
gerçekten kişi kendinden biliyor işi. zamanında zengin avcılığı yapanlar gösteriyor kendini.
Kadının düşmanı yine kadın mı? Bu klişeler ile oyunlar ile tavlarsanız adamı çok da gözünüzde büyüttüğünüz gibi değildir😅
Kendi yaşıtım zengin birini tavlayamaz mıyım sanki demişsiniz de o iş tavlamakta bitmiyordur belki. Belki o zenginlik onun bile değil ailesinindir. Okulu, askerliği, aileye bağımlılığıvs vardır belki.
Ben konu para demiyorum sizin para diyenlere savunmanıza saçma argümanla cevap verdiğinizi söylüyorum.
Şahsen anlattığınız gibi biriyse o kişi onun yerinde olsam sizle olmam kesin. Sohbetin aktığı, plansız konuşan, daha bilgili belki gezdiğim veya çalıştığım yerlerle ilgili bilgi sahibi vs biriyle birlikte olurum.
Ama o insan neye göre seçer bilemem tabii ilişkisini.

patron çalışan ilişkimiz yok hanımefendi, nereden çıkarıyorsunuz bunları? zamanında erkekler size sadece bu şekilde yaklaştı diye bazılarınızda travma olmuş sanırım ama her şeyi yatak olarak görmeyen erkekler ve kadınlar var, haberiniz olsun. seviyesiz yorumlarınızı kendinize saklayın
Neyseki ilk askımda esimdi ilk sevgilimde esimdi.evlendigim adamda eşim. Oyle sacma sapan seylere izin vermedim olmadı hayatımda.nereden cıkarıyorsunuz bu seviyesiz varsayımları?😅

15 yaş mı hiç etkilemeye çalışmayın.

Çok yaş farkı karşıdaki adam Acun gibi dünyaları önünüze serip sizi mutlu mu edecek???

Hiç bulaşmayın derim…

Neyseki ilk askımda esimdi ilk sevgilimde esimdi.evlendigim adamda eşim. Oyle sacma sapan seylere izin vermedim olmadı hayatımda.nereden cıkarıyorsunuz bu seviyesiz varsayımları?😅
size sizin gibi cevap veriyorum, nasılmış birini tanımadan birkaç cümle okuyarak onu yargılayıp hakkında kırıcı varsayımlarda bulunmak? hoş değil ve yersiz dimi. bakın şimdi işinize hadi yallah

Kadının düşmanı yine kadın mı? Bu klişeler ile oyunlar ile tavlarsanız adamı çok da gözünüzde büyüttüğünüz gibi değildir😅
Kendi yaşıtım zengin birini tavlayamaz mıyım sanki demişsiniz de o iş tavlamakta bitmiyordur belki. Belki o zenginlik onun bile değil ailesinindir. Okulu, askerliği, aileye bağımlılığıvs vardır belki.
Ben konu para demiyorum sizin para diyenlere savunmanıza saçma argümanla cevap verdiğinizi söylüyorum.
Şahsen anlattığınız gibi biriyse o kişi onun yerinde olsam sizle olmam kesin. Sohbetin aktığı, plansız konuşan, daha bilgili belki gezdiğim veya çalıştığım yerlerle ilgili bilgi sahibi vs biriyle birlikte olurum.
Ama o insan neye göre seçer bilemem tabii ilişkisini.
plan kelimesini nereden kullandım? ya da işine vs ilgim olmadığını nereden çıkardınız. ya işe yarar yorum yerine ona buna duyduğunuz öfkeyi gelip random birine kusmayın, işinize bakın ne boş işsiz insanlarsınız kendin zamanında bayağı zengin herif aradın heralde yok gençse ailesinden geliyordur parası cart curt bayağı detaylı düşünüyosun bu işleri.

size sizin gibi cevap veriyorum, nasılmış birini tanımadan birkaç cümle okuyarak onu yargılayıp hakkında kırıcı varsayımlarda bulunmak? hoş değil ve yersiz dimi. bakın şimdi işinize hadi yallah
Yav üf aman amma uzattınz ne halinz varsa görun daha cocuksunz diye millet uyarı vari yorum yapıyor.iyi git yaz ciz ara napak bize ne. o yasta erkek milleti nerde gordunuz genc bir kızla ciddi bir hayat kurduğunu. Anca Ali Ağaoğlu gibi bakın benim sevgililerim cıtır diye havasını atar drur.sormıssunuz nasıl etkilerim diye bizde cevaben etkilemene gerek yok bir mesaj at o genc kız bulmusken atlar zaten diyoruz. Keyfiniz bilir bize ne kendi hayatınz biz sizin degıl adamın niyetinden bahsetmiştik.yok efendim sana erkekler öylemi yaptı demek ki sen erkekleri yatak gozuyle goruyorsun bilmem ne amann

plan kelimesini nereden kullandım? ya da işine vs ilgim olmadığını nereden çıkardınız. ya işe yarar yorum yerine ona buna duyduğunuz öfkeyi gelip random birine kusmayın, işinize bakın ne boş işsiz insanlarsınız kendin zamanında bayağı zengin herif aradın heralde yok gençse ailesinden geliyordur parası cart curt bayağı detaylı düşünüyosun bu işleri.
İlla plan yazması mı gerekiyor anlamadım ki???
Şöyle hissediyorum öyle yapınca, her türlü etkilemek istiyorum mu sanır beni? Nasıl davranmalıyım vs diye konu açan sizsiniz.
Konu açmanız bile bunu göstermiyor mu anlamadım ki.
Aa plan yazmadım ki. Etkilemek için taktik istedim ikisi ayrı şeyler mi diyeceksiniz?
Kendimizce kırmak için siz demek ki zengin herif aradınız vs diye yazabilirsiniz ama aa ilk aşkım ve sevgilim eşimdi beni aşağılamayın üstüne çok da zengindi diye ekleme de yapmayacağım kusura bakmayın:)
Her kadın kendi geleceğini kendine güvenerek yapmalı çünkü.
Başka yerden gelin siz en iyisi.
Konunun zenginlik olmadığını ben başkalarının size zenginlik üzerinden yazdığı yorumlar üzerinden sizin savunmanızın ne kadar mantıksız geldiğini yazmak istediğimi belirtmişim zaten.

Burda taşlarlar seni 🤭eşimle aramda 17 yaş var 19 yasındaydım o ise 36 tanıstıgımız da ben kafayı takmıstim ona onun bana baktıgı bile yoktu en sonunda karsısına gecıp bı yerde bı kahve ıcebılırmıyız demıstım sımdı olsam buna cesaret edemem yaş 19 olunca 😂 gulumsemişti numaramı veriyim gorusecegımız zaman ararsınız dedım tamam dedi bekle bekle bekle ne arayan var ne soran 3 5 hafta sonra ben mesaj attım o gece epey mesajlastık sonra da goruselım bakalım dedi arkadaşlarım bana nasıl tepkili seninle cınsellık yaşar sadece yapma dedıler ama ben cok etkileniyordum ondan dogal davrandım yasım gereğı nasılsa dogallıgımdan etkilendigını ciddi niyetle gorusmek ıstedıgını soyledı 1 ay sonra ailesini gonderdı bız 40 gun sonra yuzuklerı takmıs olduk 1 sene dolmadan da evlendik 15 yıl oldu 1 tane de cocugumuz oldu hıc yaş farkı yaşamadık komsularım sız hıc kavga etmezmısınız der mesela ederiz elbet edilmez mı ama ben yasına hurmeten sesimi yukseltmem o da ben ürkerim hala kucugum dıye sesını yukseltmez üstüme yurumez (bunu kendisi itiraf etti 🥰) yaş farkı degıl onemlı olan ruh farkı onemlı ruhlar farklı oldu mu istersen aynı gun doğ olmadı mı olmuyor hayırlısı dogal davranın erkekler kac yasında olursa olsun dogal kadınları sevıyor
Yaşına hürmeten sesini yükseltmez misiniz oda küçüksün diye üstünüze yürümez mi çok güzel bir evliliğe benziyor o sizin kocanız babanız değil ;)
Ayrıca çoğu erkekde doğal degil süslü püslü kadinlardan hoşlanıyor hoşumiza gitmesede bu boyle doğal takıl derler makyaj yapmasın hastamısın derler bıyle bir tür

Laga luga,cart curt,hadi Yallah!Seviye akıyor maşallah paçalarınizdan😃.

Ooo zengin avı..alırım bi dal :KK8:
Hanımlar adam öyle bildiğiniz gibi biri değil, ona göre akıl verin.
O halde efsaneyi hatırlayalım..güzel bir kızın jp morgan ceo’suna attığı mektup ve cevabı;

sayın morgan,

sizinle dürüst olacağım... bu yıl 25 yaşına giriyorum. çok güzelim, iyi bir stilim var ve kaliteli şeyleri severim. yıllık geliri en az 500 bin dolar veya daha fazla olan bir adamla evlenmek istiyorum. aç gözlü olduğumu düşünebilirsiniz fakat new york’ta yıllık geliri 1 milyon dolar olan insanlar maalesef orta sınıf sayılıyor.

çok şey istemiyorum. bu sizin sitenizde yıllık geliri 500 bin dolar veya daha fazla olan biri var mı? hepiniz evli misiniz? sormak istiyorum, sizin gibi zengin insanlarla evlenmek için ne yapmam gerek?

bugüne kadar birlikte olduğum erkekler arasında en zengini yılda 250 bin dolar kazanıyordu. central park’ın batı yakasında, yüksek bütçeli rezidanslarda yaşamak isteyen biri için yıllık 250 bin dolar yeterli değil. size alçak gönüllülükle soruyorum:

1) zengin bekarlar nerede takılır? (lütfen bar, restaurant, spor salonu, kulüp, vs... gibi mekanların isimlerini ve adreslerini yazar mısınız.)

2) hangi yaş kategorisine odaklanmalıyım?

3) çoğu zenginin eşleri neden ortalama güzellikte? bir kaç kızla tanıştım; güzel veya ilgi çekici değiller ama zengin erkeklerle evlenebiliyorlar.

4) kimin karınız, kimin yalnızca sevgiliniz olabileceğine nasıl karar veriyorsunuz? benim hedefim evlenmek. zengin bir adamla evlenebilmek için ne yapmalıyım ?

bayan güzel"

cevap:

"sevgili bayan güzel,

yazınızı büyük bir ilgiyle okudum. tahmin ediyorum ki sizin gibi aynı soruları soran pek çok genç kız var. lütfen profesyonel bir yatırımcı olarak durumunuzu analiz etmeme izin verin. benim yıllık gelirim 500 bin doların üzerinde, sizin kriterlerinize uyuyor, bu sebeple zamanınızı boş yere çalmadığımı umut ediyorum.

bir iş adamı gözünden bakarsak, sizinle evlenmek kötü bir fikir. nedeni ise çok basit, lütfen açıklamama izin verin... detayları bir kenara bırakırsak, yapmaya çalıştığınız şey “güzellik” ile “para” ikilisini takas etmek: a kişisi güzelliği sağlar, b kişisi de bunun için ödeme yapar, gayet adil. fakat burada ölümcül bir problem var; sizin güzelliğiniz kaybolacak ama benim param iyi bir sebep olmadıkça tükenmeyecek. aslına bakarsanız, benim gelirim yıldan yıla artabilir, ancak siz yıldan yıla güzelleşemezsiniz. bu sebeple, ekonomik açıdan bakarsak, ben değer kazanan bir varlıkken siz değer kaybeden bir varlıksınız. hem de sıradan bir değer kaybı değil, katlanarak artan bir değer kaybı. eğer güzellik sizin tek varlığınızsa, değeriniz 10 yıl sonra çok daha düşük olacak.

wall street’te kullandığımız bir terimden yola çıkarsak, sizin için “takas pozisyonu” diyebiliriz, “satın al ve bekle” değil. sizi satın almak iyi bir fikir değil, bu sebeple kiralamayı tercih ederim. çünkü alışveriş değeri düşen bir şeyi uzun süre elde tutmak hiç de akıllıca değildir. şüphesiz; aynı şey sizin istediğiniz evlilik için de geçerli.

bu yazdıklarım size zalimce geliyorsa bir de şöyle düşünün; tüm paramı kaybetseydim, beni terk etmez miydiniz? aynı şekilde güzelliğinizi kaybettiğinizde, benim de çıkış yolunu bulmam gerekmez mi?

yıllık geliri 500 bin doların üstünde olan insanlar aptal değil; sizinle yalnızca çıkarız ama evlenmeyiz. size, zengin bir adamla evlenme fikrini unutmanızı öneririm. bu arada, yılda 500 bin dolar kazanan o zengin siz olabilirsiniz. zira o kadar parayı kazanmak, zengin bir aptal bulabilme ihtimalinizden daha yüksek...

kolay gelsin;

james dimon
Vurdu ve goollll 😂

Merhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.
Merhaba, benim şu an ilişki yolunda giden flörtümle durumunuz benzer. Ben 22 yaşındayım o ise 31 yaşında. Kendisi Avrupa’yı gezmiş ve çok kitap okuyan birisi. Sosyal medyadan görmüştüm. Yazdıkları ilgimi çekmişti ve profiline bakıp tüm girdilerini okuyup ortak ilgi alanımızla alakalı soru yönelten bir mesaj attım. Böyle tanışıp ilerledik. Başta kendisi yaşımı duyunca küçük olduğumu söylemişti. Fakat konuştuktan birkaç gün sonra artık böyle düşünmediği dile getirdi

Merhaba kızlar, 2 sorum olacak. Öncelikle bir kadın ve erkeğin arasında yaklaşık 10-15 yaş farkı olması sıkıntı mı? Kız 20 li yaşlarının başında. Bir de kendi yaşıtımız insanlarla muhabbet kurmak çok zor değildir, siz de bilirsiniz. Çok farklı şeylerden hoşlansanız bile muhabbet kurulur ama arada o kadar yaş olunca muhabbet kurulabiliyor mu? Veya onu nasıl etkileyebilirim. Bu soru aklıma çok takılıyor çünkü kendim gibi davransam veya davranmasam da kafam hep acaba çocuk gibi gözükür müyüm şüphesi oluyor, o kesin benden daha olgundur kafası içindeyim. Ve tahmin edeceğiniz üzere kendimi ondan küçük görüyorum, işte kendimi beğendirmeye çalışırmışım gibi geliyor, her söylediğim şeyle ve en ufak hareketimle bile onu etkilemem gerekiyormuş gibi.
Bu şekilde bi evliliği olanlar veya başından bu tarz bi ilişki geçmiş kızlar yazarsa çok sevinirim, tecrübeli birilerinden tavsiye almak çok hoş olur. Bu arada karşımdaki insan laga luga biri değil. İşinde vs kariyer yapmış, özgüveni olan, bir sürü ülke gezmiş biri. Basit bi insan değil yani.

Ya mesele bu zaten. yaşıtlarımız o kadar ergenki bunalıyorum sıkılıyorum muhabbet edesim gelmiyor. kafa olarak uyuşup uyuşamayacağımız da kder kısmet tabiki. benim burada sorma amacım, bu konuyu açış amacım dikkat etmem gereken küçük detaylar var mı? onun dışında tabiki kendim gibi davranırım doğal olurum zaten

bekar, uzun süredir sosyal medyadan takip ediyorum. çok sık paylaşım yapan biri, illaki paylaşırdı sevgilisi veya karısı olsaydı

Adamı şahsen tanımıyorsunuz yani. Yaşıtlarınızı ergen bulmuşsunuz da , adamı da tanımıyorsunuz ki.

Sosyal medyada eşiyle/sevgilisiyle paylaşım yapmayan , fotoğrafının herkese açık bir profilde paylaşılmasını istemeyen insanlar da var.

Sosyal medya fotoğraflarına bakarak; kişinin medeni halinden , bir ilişkisi olup olmadığından emin olamazsınız.

Merhaba, benim şu an ilişki yolunda giden flörtümle durumunuz benzer. Ben 22 yaşındayım o ise 31 yaşında. Kendisi Avrupa’yı gezmiş ve çok kitap okuyan birisi. Sosyal medyadan görmüştüm. Yazdıkları ilgimi çekmişti ve profiline bakıp tüm girdilerini okuyup ortak ilgi alanımızla alakalı soru yönelten bir mesaj attım. Böyle tanışıp ilerledik. Başta kendisi yaşımı duyunca küçük olduğumu söylemişti. Fakat konuştuktan birkaç gün sonra artık böyle düşünmediği dile getirdi

Siz kendisiyle yüz yüze görüştünüz mü hiç ? Yoksa halen sosyal medyadan mı yazışıyorsunuz ?

Back
X