Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Bende boyle dusunuyorum cnm. Birde hasta ruhlu insanlar var ya hani su copun yanina bebek birakanlar hani su denize bebek atanlar. Allahim diyorum nolur boyle insanlarin kismetlerini bize nasip etsen. Sonrada diyorum ki Allah im haşa isine karismiyorum sadece seninle dertlesiyorum diyorum :)
Aynen canım ya aklım almıyor biz olsak parmağımızın ucuyla dokunmaya kıyamayız canı acır diye. Nasıl olur da böyle vahşi yaratıkların rahminde minicik bebişler sağlıklı büyüyüp doğabiliyor diye şaşarım hep :(

Aslen bursalıyım 20 yaşındayım ama milastayım yakınız:)yaşına göre ağır şeyler yaşamışsın ikinci evliliğinmiş ama en azından yüzün gülmüş Rabbim bebişten yana da güldürür inşallah ismin ne canm☺
Aminnnn. İsmimdd ilknur. Kiz senin yasinda ufakmis daha. Hayirlisiyla gelir bebisler insAllahh

Aynen canım ya aklım almıyor biz olsak parmağımızın ucuyla dokunmaya kıyamayız canı acır diye. Nasıl olur da böyle vahşi yaratıkların rahminde minicik bebişler sağlıklı büyüyüp doğabiliyor diye şaşarım hep :KK43:
Gözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğu

Gözümden sakınırım ben kuzumu benden başkası bakmasın sevmesin yaklaşmasın babası ben meleğim olsun isterim bunların ki nasıl bir vicdan yoksunluğu
Kimseyide kinamak istemiyorum ama o kadin bence hastaydi. Cunku kocasini falanda zehirlemeye kalkmis. Allah'ta ona sifasini versinde kimseninde canini yakmasin.

Yağmur bende 18 ime girdiğimde kınam vardı ama bu öyle bi adam ki daha önce nasıl tanımamışım diyorum hep :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Haklısın karışık yazmışım merhaba ben yağmur yaşın küçük dedin ya 18inci yaş günümü kutlarken bi yandan kına gecemde kurtlarımı döküyodum kına gecem artı doğum günüm yani eşimide o kadar seviyorum ki 15imde tanıdam evlenirdim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Haklısın karışık yazmışım merhaba ben yağmur yaşın küçük dedin ya 18inci yaş günümü kutlarken bi yandan kına gecemde kurtlarımı döküyodum kına gecem artı doğum günüm yani eşimide o kadar seviyorum ki 15imde tanıdam evlenirdim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Hmm sende kucuk evlenmeissin :) ama en azindan iyi insana denk dusmussun :)

Bide ard arda olduklarını yada ikiz üçüz olduklarını düşünsene:)))))
Bizdd ikiz var ama bana denk gelirmi bilemem :) ya saglikli olsunlarda ikiz ucuz farketmez :) annem diyorki Allah'tan bol bol isteyin onun rızkı sonsuzdur ama o isteyene nasibi kadar verir. O yuzden biz bol bol isteyelim istediklerimizi :)

Back
X