Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Mrb kızlar 12 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı.. hormon sonuçlarım iyi çıktı, hsg çekindim geçen ay şükür temiz çıktı, eşimde de sorun çıkmadı sebepsiz kısırlık benimki :)

Var mı aynı durumu yaşayan..

Sen bilirsin Canm ama benim Dr ma göre engel yaşadıklarım da buna kanıt oldu en azından bitkisel bir şeyler kullanabilirsin belki istersen bi de incir fln tüketme yükseltiyor

Benim dr um da aynısın yapıyor. İlaç iğne ilişki günleri adet görürsrn 2 yada 3. Günü gel diyor 2 aydır. Başka ne yapması gerekiyorda yapmıyor???

Allahım sana yalvarıyorum ne olur ne olur Rabbim bugün rüyama yolladığın o dünyalar güzeli meleği yanıma gönder kokusunu çekeyim ciğerlerime dokunayım pamuk gibi yüzüne kucağma alıp annem diye basayım bağrımA yalvarıyorum. Allahım nolur ver onu bana...

Yok mu aynı durumu yaşayan neden kimse cevap vermek istememiş.. :)

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Yaa bende çok güzel bir ruya gördüm Allah hayır etsin inşallah çok güzel bi kız bebeğim olmuş daha minicik ve onu emziriyorum gülüyor bana sonra göğsümden süt aktığını falan gördüm rüyası bile bu kadar güzelse mutlu ediyorsa kimbilir gerçeği nasıl bir duygudur Allahım nolur nasip et nolur

Canım aynı durum sayılmaz yani söyle anlatayım ben normal yollarla bi gebelik elde etmiştim ama düşük yaptım daha sonra tekrar bebek düşünmeye başladığımda bi kistim olduğunu öğrendim fakat hormon değerlerim yumurta rezervim çok iyi çıkıyo hsg çekildi o da normal yani bu kist gebelige engel değilmiş ama yaklaşık 4 aydır hamile kalamıyorum doktor olur diyo senin hsg ne zaman çekildi hsg den sonra 5 aya kadar yolu varmış şans yüksek oluyormuş ben şuna onu deniyorum ama olmazsa aşılama dedi doktorum

Canm bende hsg çekildim temiz sadece prolaktinim biraz yüksekti o da düştü şu an benim de eşiminde hiç sıkıntısı yok ocakta bi kimyasalım oldu bekliyoruz 9. Ayım Allah daha bekletmesin hiç birimizi inşallah ama sende kısırlık diye tanılama kendini psikolojini olumsuz etkilersin. Biz inanalım gerisi Allah'A kalmış

Sen bilirsin Canm ama benim Dr ma göre engel yaşadıklarım da buna kanıt oldu en azından bitkisel bir şeyler kullanabilirsin belki istersen bi de incir fln tüketme yükseltiyor
Zaten tüketmiyorum doktor tavsiyesi olmadan birşey de yapmak istemiyorum adetin 2.yada 3. Günü tekrar gel dedi belki o zaman verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…