- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Amin canmRabbim sizlere isteyenlere bana da insallah hepimize nasip etsin
Canim Allahdan umut kesilmez sen sakin olup bu degeri unutursan olur hersey duzelir Allahin izniyleProlaktinhormonum 32 çıktı gebeliğe engel mi bu değerde hamile kalan var mı
Maalesef engel Canm bnm de 38 di 7 ay hiç gebe kalmadım ilaç kullandığım ay hormon düştü hamile kaldım ama kimyasal oldu sen mutlaka tedavi ol zaten çok yüksek değil 1 aya düşerProlaktinhormonum 32 çıktı gebeliğe engel mi bu değerde hamile kalan var mı
Ya 3 gün gecikince yap 5 gün çokAynen hatta bat günüm bugün unuttum gittiama gecikicemi biliyorum zaten 5 güne ar müsaadesi var
Âmin canım cümlemize inşallahRabbim sizlere isteyenlere bana da insallah hepimize nasip etsin
İlaca gerek yok dedi doktor hafif bir yükseklik dediMaalesef engel Canm bnm de 38 di 7 ay hiç gebe kalmadım ilaç kullandığım ay hormon düştü hamile kaldım ama kimyasal oldu sen mutlaka tedavi ol zaten çok yüksek değil 1 aya düşer
Benim dr um da aynısın yapıyor. İlaç iğne ilişki günleri adet görürsrn 2 yada 3. Günü gel diyor 2 aydır. Başka ne yapması gerekiyorda yapmıyor???Yumurtlama zamanlarımı o günlerde fazlalaşan akıntım ve kaşık sancılarımdan anlayabiliyorum ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum doktor bana sadece İlaç ve iğne verip ilişki olacakları söyleyip gönderiyordu
Yumurtanın çatlayıpnçatlamadığını kontrol etmesi gerekiyoormuşBenim dr um da aynısın yapıyor. İlaç iğne ilişki günleri adet görürsrn 2 yada 3. Günü gel diyor 2 aydır. Başka ne yapması gerekiyorda yapmıyor???
Değil değil anca olurYa
Ya 3 gün gecikince yap 5 gün çok
Değil değil anca olurYa
Değil değil anca olurYa
Mrb kızlar 12 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı.. hormon sonuçlarım iyi çıktı, hsg çekindim geçen ay şükür temiz çıktı, eşimde de sorun çıkmadı sebepsiz kısırlık benimki :)
Var mı aynı durumu yaşayan..
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinAllahım sana yalvarıyorum ne olur ne olur Rabbim bugün rüyama yolladığın o dünyalar güzeli meleği yanıma gönder kokusunu çekeyim ciğerlerime dokunayım pamuk gibi yüzüne kucağma alıp annem diye basayım bağrımA yalvarıyorum. Allahım nolur ver onu bana...
Canım aynı durum sayılmaz yani söyle anlatayım ben normal yollarla bi gebelik elde etmiştim ama düşük yaptım daha sonra tekrar bebek düşünmeye başladığımda bi kistim olduğunu öğrendim fakat hormon değerlerim yumurta rezervim çok iyi çıkıyo hsg çekildi o da normal yani bu kist gebelige engel değilmiş ama yaklaşık 4 aydır hamile kalamıyorum doktor olur diyo senin hsg ne zaman çekildi hsg den sonra 5 aya kadar yolu varmış şans yüksek oluyormuş ben şuna onu deniyorum ama olmazsa aşılama dedi doktorumYok mu aynı durumu yaşayan neden kimse cevap vermek istememiş.. :)
Canm bende hsg çekildim temiz sadece prolaktinim biraz yüksekti o da düştü şu an benim de eşiminde hiç sıkıntısı yok ocakta bi kimyasalım oldu bekliyoruz 9. Ayım Allah daha bekletmesin hiç birimizi inşallah ama sende kısırlık diye tanılama kendini psikolojini olumsuz etkilersin. Biz inanalım gerisi Allah'A kalmışYok mu aynı durumu yaşayan neden kimse cevap vermek istememiş.. :)
Zaten tüketmiyorum doktor tavsiyesi olmadan birşey de yapmak istemiyorum adetin 2.yada 3. Günü tekrar gel dedi belki o zaman verirSen bilirsin Canm ama benim Dr ma göre engel yaşadıklarım da buna kanıt oldu en azından bitkisel bir şeyler kullanabilirsin belki istersen bi de incir fln tüketme yükseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?