- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Yağmur canm Allah razı olsun senin büşra mı bende sana dua edicem tüm isteyen arkadaşlarımaEdelim canm bundan sonra edersem senn icinde edicem arkadasm ismin neydi ona gore dua ediyim sana ins kabul olur canm sende hamile kalrsn diger ay
Evet busra canm sendende razı olsun hepimizin dilekleri bir istegmz bir evlat sahibi olmak hepinize ederim dua ins kabul olurda dualarm diger ay hamis oluruz hepimiz gercktn bizde artk annelk duygusnu tadrz hissederiz o ufaklgi karnmzda ins :)Yağmur canm Allah razı olsun senin büşra mı bende sana dua edicem tüm isteyen arkadaşlarımaNekadarcilekbirhayat ı da unutmam
Canımsın ben de yarın Meryem duasına başlicam Allah izin verirse biliyosun zaten her zaman duacınım seninYağmur canm Allah razı olsun senin büşra mı bende sana dua edicem tüm isteyen arkadaşlarımaNekadarcilekbirhayat ı da unutmam
Sende mi baslcksn cnm bir arkadas soledi o duayı okuyanlarn cogu hamile kalyrmus beraber baslyalm hepimiz iyi haberleri alıp soleriz ins :)Canımsın ben de yarın Meryem duasına başlicam Allah izin verirse biliyosun zaten her zaman duacınım seninçok teşekkür ederim bi an önce hamiş olsak ne var sanki ..
Ben okudum Canm 41 gün ve ilk 20. Günlerinde hamile old öğrendim ama düştü kimyasalımış buna bile şükrettim. Çok iyi bir dua Allah kabul etsin inşallahİns arkdsm isteuen herkes o guzel haberi alır bu ay ümidim vardıama dun oldum diger ay artk meryem suresini okum onu okuyanlar hamile kalyrmus blyrmydnz?
O kadar merak ediyorum ki acaba nasıl bi hi☺Evet busra canm sendende razı olsun hepimizin dilekleri bir istegmz bir evlat sahibi olmak hepinize ederim dua ins kabul olurda dualarm diger ay hamis oluruz hepimiz gercktn bizde artk annelk duygusnu tadrz hissederiz o ufaklgi karnmzda ins :)
Demi ben hep evlenince ne zaman isteniyorsa o zAman hamile kalınıyo sanıyodum meğerse neler varmışCanımsın ben de yarın Meryem duasına başlicam Allah izin verirse biliyosun zaten her zaman duacınım seninçok teşekkür ederim bi an önce hamiş olsak ne var sanki ..
Amin inşallah kimyasal olunca bile insan umut bağlıyo en azından hamile kalabiliyorum diyeBen okudum Canm 41 gün ve ilk 20. Günlerinde hamile old öğrendim ama düştü kimyasalımış buna bile şükrettim. Çok iyi bir dua Allah kabul etsin inşallah
Demekki canm gercekten oluyormus canm birsey sorcam duya okucaz deme?Ben okudum Canm 41 gün ve ilk 20. Günlerinde hamile old öğrendim ama düştü kimyasalımış buna bile şükrettim. Çok iyi bir dua Allah kabul etsin inşallah
Aynen bende ins kalrz da artk bizde biliriz :)O kadar merak ediyorum ki acaba nasıl bi hi☺
Hoşgeldin kuzum inşallah beraber atlatalım bu sıkıntılı günlerimiziSelamlar ben de varım bu tayfada. Aslında benim bi problemim var amh değeri düşük çıktı bende ama evlendiğimin 3. Ayında gebe kaldım. 6 buçuk haftayken kalbi durdu üstünden 14 ay geçti hala olmadı. Çok taktım çok sıkıntı yaptım çok ağladım ama elden bişey gelmiyo. Amh nedir derseniz yumurta rezervi arkadaşlar benimki erken bitecek gibi duruyo. Ama ben yine de Allah bilir kimse bilmez diyorum o yeterki ol desin hersey olur inşallah.
Aynen hamilelerin sohbetine katılmak istiyorum bebeklerle ilgili konuşmak istiyorum anne olmak istiyorum ya ☺Aynen bende ins kalrz da artk bizde biliriz :)
Aynı sende benim gibisin bende ole istiyorum canm katlmak bebgmi tahmin etmek felan ne guzel duygular ya darısı en yakn zamanda bizim baslarmıa amin insAynen hamilelerin sohbetine katılmak istiyorum bebeklerle ilgili konuşmak istiyorum anne olmak istiyorum ya ☺
Aynı sende benim gibisin bende ole istiyorum canm katlmak bebgmi tahmin etmek felan ne guzel duygular ya darısı en yakn zamanda bizim baslarmıa amin ins
Aynı sende benim gibisin bende ole istiyorum canm katlmak bebgmi tahmin etmek felan ne guzel duygular ya darısı en yakn zamanda bizim baslarmıa amin ins
Aynen cok guzeller olcak hic olmıcakms gbi davranmayalm cnm reglimiz bittiginde baslyr meryem suresine okucaz ALLAHIN izniyle olcak bu göbüşlerde bebek :)Midemin bulantısından rahatsız olmak kilo almak paytak paytak yürümek koca karnımı biyere sığdıramamanın düşüncesi bile güzel
Reglin gelmeside sıkı ti hadi hayırlısı bakalım☺Aynen cok guzeller olcak hic olmıcakms gbi davranmayalm cnm reglimiz bittiginde baslyr meryem suresine okucaz ALLAHIN izniyle olcak bu göbüşlerde bebek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?