[merhabalar. Ben bugun ameliyat oldum. Hemen anlatayim, 1250 liraya lokal anesteziyle oldum. Cok tedirgindim fakat doktorum ilk igneyi beni konustururken yapti biraz acidi ama dayanilmicak bir sey degil. Ilk igneden sonra hic hissetmiyorsunuz Zaten. Lokal anestezinin etkisi 4 saat suruyormus. Doktorum iki kulagimida uyusturup basladi. Acikcasi cok korktum aciyi hissedecegim diye ama hicbi sey hissetmedim sadece sesleri duydum. Ameliyatim biraz uzun surdu 2 saat nedeni doktor malzemeleri bekledi. Kafamda su an buyuk bir sargi var 3 gun sonra gidip bunu cikarticaklar ufak bandajla sac bandini beraber kullanicam. Ondan sonrada belli bir sure sac bandi kullanicam. Is hayatinda falan cok zorluk cekiyordum bakalim ilk gece cok acili oluyormus. Agrilarim basladi ilac aldim biraz once etki eder herhalde. Antibiyotik, agri kesici ve merhem verdi. Merhem sargim ciktiktan sonra. Doktor fotografimi cekip gosterdi biraz fazla yapisik geldi ama sislikten dolayi falan dedi. Bakalim yeter ki kepcelikten kurtulayim diyordum ama insallah cok yapisik olmaz. Gerci zamanla acilir diyorlar. Bakalim gorecegiz. Agrim artmaya basladi gece sirt ustu yat dedi ama korkuyorum acikcasi. Ses geliyor gibi hissediyorum cunku garip acikcasi sanki sol kulagim daha gevsek gibi hissediyorum nedeni doktor bi yerine dikis atmadigini fark etti sonrada atmadi zaten. Agrili bir gece olacak bakalim nasil oldu 3 gun bekleyecegim. Sormak istediginiz sorulari bekliyorum.. Agrilarim dahada artti sormak istediginiz bi sey varsa beklerimm