Arkadaşlar bu dediklerimi dikkate alın. Ben yaklaşık 1 ay önce özel bir doktora 3000 TL vererek ameliyat oldum ve bu ameliyatı olduğumda o kadar güzel beklentilerim vardı ki, dünyanın en rahat insanı olacağımı düşünmüştüm. Rahat değil miyim? Tabiki de çok rahatım saçlarımı rahatça toplayabiliyorum ama şekil olarak beklediğim sonucu alamadım. Asimetrik olacağını zaten biliyordum ama bende bu farkedilmeyecek gibi değil. Birisinin kulak kepçesi daha yapışıkken diğeri daha açık, hem de gayet bariz bir şekilde asimetrik. Orta kısım hala açılmadı (ve bana 1 ayda net şeklini alır demişti) karşıdan bakıldığında sadece kulak memesi ve kulak kepçesi gözüküyor. Ahize gibi yani. Nasıl bir görüntü oluştu siz düşünün. Yani size söylemek istediğim şey, ameliyat olun fakat asla mükemmel sonuçlar beklemeyin. Beklentilerinizi ne kadar yüksek tutmazsanız o kadar mutlu olursunuz. Ben keşke olmasaydım falan demiyorum sadece keşke 3000 TL vermeseydim diyorum. Fiyat artınca daha iyi sonuçlar gelir diye düşünmeyin sakın. Benim 4000 - 4.500 TL'ye ameliyat olan arkadaşlarım da var ve onlar da hiç memnun değiller. Size diyeceğim şu ki; fiyata ve doktorun internette yapmış olduğu üne sakın aldanmayın. Şu an öyle aman aman bi mutluluktan bahsedemem. İnsanlarda ilk baktığım şey kulak haline geldi. Ama yine de üzerinizden kocaman bir yük kalkması ve saçınızı rahatça şekillere sokabilme açısından olun tabiki. Ben çok güzel sonuçlar beklediğim için böyle oldu sanırım.