• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

@cansuyurkuaz1453 çok komplekslisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bişey dediğim yok canım durup durup bana gelip sataşıyor güzellikle konusuyorum hala bildiğimi anlatıyorum benim yakın arkadasımda oldu izmirde 1 tane tanıstıgım ankarada oldu bu 2 sininde acıldı sokakta ve dokorlarla konustum ve topicde bi ton acılan sayısızca var ben sadece yaşadığım başından gecen bildiğim gördüğüm şeyleri anlatmamda ne sakıncası var ? bildiğim şeyi anlatmazsam bir insan ayıbı bir insanlık sucudur ben bu anlayısa karsıyım böyle bir hata yapıyosam da kabul etmiyorum ki hatamda yok bildiklerimi anlatmamı ayıp yanlıs olarak görüyo sanki ben kimseye olma demiyorum demedimde dememde beni ne ilgilendirir olup olmaması beni alakadar bile etmez o insanın kendi hür hali durup durup bana yazıyor anlamadım güzellikle konussun canımı yesin sürekli agresif survivordaki aynı sahra gibi saka gibi ya :D

Cansu turkuaz iyi hos diyorsun da ercan beyi ornek vermek gerekirse hakkinda birtakim arastirmalar yaptigim icin bu adamlar uznmanlik alanlarini bu iste secmis ve calismis insanlar ki senden benden herkesten cok daha teknik bilgiye sahipler.kikirdak evet hafizalidir dogru.bunun onune gecmek icin surekli yenilikler ve calismalar oluyor.herkes kendisine uygun bir doktor ve bilgi alabilecegi tecrubeli hasta ariyor.ama sen bu durumdan muzdarip olmasan belki de degilsin anlamadim ama tamam derim de gercekten derdin nedir mesela cihandide teknigi diye bir teknik var demissin bu teknikle ilgili ne biliyosun bana soyle doktorun tezini okumus ve muayene olmus biri olarak?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim bişey dediğim yok canım durup durup bana gelip sataşıyor güzellikle konusuyorum hala bildiğimi anlatıyorum benim yakın arkadasımda oldu izmirde 1 tane tanıstıgım ankarada oldu bu 2 sininde acıldı sokakta ve dokorlarla konustum ve topicde bi ton acılan sayısızca var ben sadece yaşadığım başından gecen bildiğim gördüğüm şeyleri anlatmamda ne sakıncası var ? bildiğim şeyi anlatmazsam bir insan ayıbı bir insanlık sucudur ben bu anlayısa karsıyım böyle bir hata yapıyosam da kabul etmiyorum ki hatamda yok bildiklerimi anlatmamı ayıp yanlıs olarak görüyo sanki ben kimseye olma demiyorum demedimde dememde beni ne ilgilendirir olup olmaması beni alakadar bile etmez o insanın kendi hür hali durup durup bana yazıyor anlamadım güzellikle konussun canımı yesin sürekli agresif survivordaki aynı sahra gibi saka gibi ya :D

Arkadaşlar siz bu söylenenleri ciddiye almayın. Milimetrik açılmalar mutlaka olur ama asla eskiye dönmez. O milimetrik açılmaları da eğer takintiliysaniz farkedersiniz ki takıntılardan zaten kurtulun. Ameliyat olmayanları kesinlikle dinlemeyin burdan süreçleri takip edin. Doktorlarla konuşun. Bu arkadaş gibi sürekli rumuz değiştirip kız rumuzu kullanıp laf salatası yapanları dinlemeyin. İnternet maalesef böyle de tehlikeli bi platform. Dikkat edin.

Lucin peki sende asirilik var miydi yoksa az miydi?

Anlamadım asirilik derken neyi kastediyorsun canım? Açılma diyorsan gayet iyi durumdayım hatta burdan bi arkadaşa fotoğraf da gönderdim. happytreefriend'di yanlış hatırlamıyorsam.

Asirilikn derken hani cok kepcelik durumu var miydi yoksa normale gore biraz daha iyi miydi benimki gibi?

Arkadaşlar siz bu söylenenleri ciddiye almayın. Milimetrik açılmalar mutlaka olur ama asla eskiye dönmez. O milimetrik açılmaları da eğer takintiliysaniz farkedersiniz ki takıntılardan zaten kurtulun. Ameliyat olmayanları kesinlikle dinlemeyin burdan süreçleri takip edin. Doktorlarla konuşun. Bu arkadaş gibi sürekli rumuz değiştirip kız rumuzu kullanıp laf salatası yapanları dinlemeyin. İnternet maalesef böyle de tehlikeli bi platform. Dikkat edin.

ben sürekli rumuzmu değiştiriyorum internet administörlerine sor bakalım kaç kez isim değiştiriliyor 1 kez değiştirme hakkın var ve birdahada değiştirme haakın yoktur ben 1 kez kendi adımda rumuzluk aldım okadar bu 1 tmamaı 2 incisi hala yapmacım yapmacık konusuyosun hala gelip yazıyosun yazma bu 2 incisi 3 üncüsü ise bi halt bildiğin yok olmadıgı için konusuyosun bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma cunki insanları yanlıs bilgilendiriyosun bu 4 sen kulak ameliyatı olduysan fotolarını olmadan önce koy ve olduktan sonraki suanki halini koy insanlar sana inansın güvensin tamamı canım. ayrıyetten bise daha söylemek istiyorum bu kepçe kulak ameliyatını yapanlar plastik cerrahıdır bu plastik cerrahların isidir yani her plastik cerrah bunu yapar cunki adı üstünde plastik cerrah demek estetik alanının tüm vicudu kaplayan yerdir yani hiç bi yer ayırt etmezler ben bunu prof dr sordum 1 tanede değil bi kaçtane önceki topiclerde yazdım hangi doktorlarla konustugumu sen inanmak istemiyosun inanma zorla inandırmaya calıstıgım yok sürekli gelip pskoleji bozuk bana catıyosun sen bildiğini söylüyosun ben bildiğimi söylüyorum saygını aşmadan durup durup nick değiştiren bilmemne gibi laflar atıyosun biraz karakterini oturt öyle konusup anlasabiliriz isteyen gitsin olsun istemeyen olmaz bu ne seni nede beni ilgilendirir senin kimseyi ilgilendirmez ve ben herzaman diyorum ve senin türkcen olmadıgı için sözlük alıp bu yazdıklarımın anlamadıgın bölümleri sözlükten bakıp anlamaya calıs tamamı isteyen olabilir isteyen olmaz ben bu zamana kadar 1 tane bile kıza olma dememisimdir öyle 1 tane bile mesaj yoktur ve öyle bişe demediğimi herkez bilir he varsa öyle bişe gelen kutusundaki mesajları alıp fotosunu cekip internet sitesine koyabilir acık net konusuyorum daha acığı olamazdı heralde :) senin gibi millete gidin olun ben onu göriyim oluyum onunki güzelse gibi ayakalr yapmıyorum ok.

ben sürekli rumuzmu değiştiriyorum internet administörlerine sor bakalım kaç kez isim değiştiriliyor 1 kez değiştirme hakkın var ve birdahada değiştirme haakın yoktur ben 1 kez kendi adımda rumuzluk aldım okadar bu 1 tmamaı 2 incisi hala yapmacım yapmacık konusuyosun hala gelip yazıyosun yazma bu 2 incisi 3 üncüsü ise bi halt bildiğin yok olmadıgı için konusuyosun bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma cunki insanları yanlıs bilgilendiriyosun bu 4 sen kulak ameliyatı olduysan fotolarını olmadan önce koy ve olduktan sonraki suanki halini koy insanlar sana inansın güvensin tamamı canım. ayrıyetten bise daha söylemek istiyorum bu kepçe kulak ameliyatını yapanlar plastik cerrahıdır bu plastik cerrahların isidir yani her plastik cerrah bunu yapar cunki adı üstünde plastik cerrah demek estetik alanının tüm vicudu kaplayan yerdir yani hiç bi yer ayırt etmezler ben bunu prof dr sordum 1 tanede değil bi kaçtane önceki topiclerde yazdım hangi doktorlarla konustugumu sen inanmak istemiyosun inanma zorla inandırmaya calıstıgım yok sürekli gelip pskoleji bozuk bana catıyosun sen bildiğini söylüyosun ben bildiğimi söylüyorum saygını aşmadan durup durup nick değiştiren bilmemne gibi laflar atıyosun biraz karakterini oturt öyle konusup anlasabiliriz isteyen gitsin olsun istemeyen olmaz bu ne seni nede beni ilgilendirir senin kimseyi ilgilendirmez ve ben herzaman diyorum ve senin türkcen olmadıgı için sözlük alıp bu yazdıklarımın anlamadıgın bölümleri sözlükten bakıp anlamaya calıs tamamı isteyen olabilir isteyen olmaz ben bu zamana kadar 1 tane bile kıza olma dememisimdir öyle 1 tane bile mesaj yoktur ve öyle bişe demediğimi herkez bilir he varsa öyle bişe gelen kutusundaki mesajları alıp fotosunu cekip internet sitesine koyabilir acık net konusuyorum daha acığı olamazdı heralde :) senin gibi millete gidin olun ben onu göriyim oluyum onunki güzelse gibi ayakalr yapmıyorum ok.

Ne kadar boş yalan yanlış konuşuyorsun arkadaş. İyi oldu bu nasıl biriyle muhattap olduğumu görmüş oldum aslında ben değil herkes görmüş oldu. Ben kimseye gidin olun göreyim demedim. Ameliyat oldum ve memnunum tabiki olun diyeceğim. Senin gibi ameliyat olmadan burda insanlara abuk subuk yonlendirici yorumlar yapmadım hatta bunu senden başka kimse yapmıyor. Yukarda yazdığın seviyesiz saçma sapan şeylere cevap vermiycem tabiki. Kesinlikle destek al.

Asirilikn derken hani cok kepcelik durumu var miydi yoksa normale gore biraz daha iyi miydi benimki gibi?

Yelken tipi denilen benimki. Uçlar dışarı doğruydu. Sağ kulağım daha disaridaydi ve kikirdagi zayıftı sola göre. Şuanda gayet güzel saçlarım toplu. Ne iz ne açılma çok doğal Allaha şükür.

Ne kadar boş yalan yanlış konuşuyorsun arkadaş. İyi oldu bu nasıl biriyle muhattap olduğumu görmüş oldum aslında ben değil herkes görmüş oldu. Ben kimseye gidin olun göreyim demedim. Ameliyat oldum ve memnunum tabiki olun diyeceğim. Senin gibi ameliyat olmadan burda insanlara abuk subuk yonlendirici yorumlar yapmadım hatta bunu senden başka kimse yapmıyor. Yukarda yazdığın seviyesiz saçma sapan şeylere cevap vermiycem tabiki. Kesinlikle destek al.

bi insan cahilse eğitimde görse gine cahildir o insan cünki huyu karakteri değişmes ne anlatıyosam ne yazıyosam saçma sapan algılayıp yazıyosun. olduysan fotolarını at inansın herkez ozaman hadi

Lucin cnm benimki de seninki gibi yani uclari disa dogru asirilik yok hani.senle ayni durumdayim insallah zamani geldiginde oldugum zaman senle iletisimi koparmak istemiyorum.cansuturkuaz sana gelince lutfen artik dusuncelerini kendine sakla insanlar burada dusunceden cok tecrube duymak ve muhasabe yapip ona gore hareket etmek istiyor.lucin senle iletisimi koparmak istemiyorum ozelden sana tel numarami yazicam zamani geldiginde senle iletisime gecicem tekrardan destegini almak icin.

bi insan cahilse eğitimde görse gine cahildir o insan cünki huyu karakteri değişmes ne anlatıyosam ne yazıyosam saçma sapan algılayıp yazıyosun. olduysan fotolarını at inansın herkez ozaman hadi

Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Fotoğraflarımı atacakmışım da herkes inanacakmis. Yuh be arkadaş ben inandırıcılık problemi yaşamıyorum. Inan bana sana yapabileceğim birşey yok sana harcanacak zamana yazık. Çabama güldüm sadece.

Yeni okuyanlar için. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Süreçle ilgili yaşadıklarıma eski msjlarimdan ulaşabilirsiniz.

Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Fotoğraflarımı atacakmışım da herkes inanacakmis. Yuh be arkadaş ben inandırıcılık problemi yaşamıyorum. Inan bana sana yapabileceğim birşey yok sana harcanacak zamana yazık. Çabama güldüm sadece.

Yeni okuyanlar için. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Süreçle ilgili yaşadıklarıma eski msjlarimdan ulaşabilirsiniz.

yazıya bakmıyo bu işler benim gibi kanıta bakıyor bişeyler atıp tutuyosun gerisini getir bari yazıyla sallamak kolay fotonu koyarak kanıtla oldugunuda olanlarada olmak isteyen diğer arkadaslarada öncülük ol ben ne desem tersini yapıp bazı seylere cevap yazmayıp kacıyosun ya urasma benle yada urascaksan azcık karakteri düzgün biri olarak kanıtlayarak konus tamamı burası bi tartısma platformu değil bunuda unutma sürekli tartısma cıkartmaya calısıyosun benle ilgili ben konustugum herseyin arkasındayım sen ise yok nick deismis dk bası yok öyleymis yok böyleymis forumda 1 kez nick değişikliği yapılabiliyor ve ben kimseye bu ameliyatı olmayın veya birinede olma diyede dayatmadım dayatmamda bana doktorların söylediğini söylüyorum ben kafadan bişe uydurup konusmuyorum tamamı doktorların dediğini sana naklediyorum konustuklarımın ne sorunun varsa git doktorlarla cöz okey

Neler olmuş burda ya. Cano'ya katılıyorum bu ameliyatı geçirenler veya geçirmeyi ciddi ciddi düşünenler yazsın bence de. Cansuturkuaz başlığı boş boş meşgul ediyorsun burda insanlar deneyimlerini paylaşmak isterken sürekli mış lı miş li konuşarak kulaktan dolma bilgilerle insanlara sataşıp durma. Zaten psikolojik olarak zor bir süreç sen burada gelmiş köstek olma halindesin sürekli olarak. Normal olan insan şuraya şu kadar destan yazmaya üşenir.

Ek olarak, Lucin bana fotoğraf göndermişti gerçekten çok iyi ve çok doğal olmuş kulakları, maşallah.

Neler olmuş burda ya. Cano'ya katılıyorum bu ameliyatı geçirenler veya geçirmeyi ciddi ciddi düşünenler yazsın bence de. Cansuturkuaz başlığı boş boş meşgul ediyorsun burda insanlar deneyimlerini paylaşmak isterken sürekli mış lı miş li konuşarak kulaktan dolma bilgilerle insanlara sataşıp durma. Zaten psikolojik olarak zor bir süreç sen burada gelmiş köstek olma halindesin sürekli olarak. Normal olan insan şuraya şu kadar destan yazmaya üşenir.

Ek olarak, Lucin bana fotoğraf göndermişti gerçekten çok iyi ve çok doğal olmuş kulakları, maşallah.

Evet bencede merak dılenlerı yazın arkadaslar ben gercekten olmk ısıtıyorum bu amelıyatı amaz hiç bır bılgım yok konuyla ılgılı. Maddı acıdan da endıselıyım açıkcası bıraz. Yaptırıp da memnun kalanlar bıraz daha aydınlatırlarsa sevınırım

@cansuturkuaz1453 derdiniz nedir bilmiyorum ama başta ben olmak üzere forumda çoğu kişi sizden şikayetçi lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın çok rahatsız etmeye başladınız bizi ameliyat oluncs sizde bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsınız aynı şeyleri tekrar edip durmayın burda bilgi edinmek isteyen arkadaşlara biz tecrübelerimizle verilebilecek en olumlu ve en doğru cevabı veriyoruz zaten siz kendi işinize bakınız lütfen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar bende dokuz gun once ameliyat oldum ikinci ameliyatimdi ilkinde ust kisimlar acildi simdilik iyi bak ama umarım acilma olmaz. Doktor garanti acilma olmayacak dedi ama bellide olmaz tabi

Eceba nerde gecirdiniz ameliyatinizi hem ilki hem ikincisi surec nasil isledi sizin icin gecmis olsun

Merhaba arkadaşlar,
Kadınlar Kulübü'ne yeni üye oldum. Otoplasti ameliyatına karar vermeden önce burdan çok faydalandım, şimdi vefa borcumu ödemek istiyorum. Burda açık yüreklilikle deneyimlerini paylaşan ve bana cesaret veren değerli insanlara çok teşekkür ederim. Kendi deneyimime geçiyorum.
Bugün cumartesi, perşembe sabahı kepçe kulak ameliyatı oldum. Ankara'da yaşıyorum, ameliyatımı Prof. Dr. Serdar Öztürk'e oldum. Kendisini her anlamda tavsiye ederim. Ben heyecanlı ve korkak bir tip sayılırım, doktorum beni ameliyat öncesi ve esnasında konuşmaları ve telkinleriyle inanılmaz rahatlattı. Lokal anestezi yaptı, iğnenin verdiği 5-6 saniyelik acıyı saymazsak ameliyatımı hiçbir şey hissetmeden ve sıfır acıyla geçirdim. Doktorun lakabı "pamuk elli" imiş, gerçekten bunun hakkını verdi. Doktorla konuşa konuşa zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.Toplamda yaklaşık 1 saat sürdü. Daha sonra kulaklarım büyük beyaz bandajla kapatıldı. Hemen eve gittim. Anestezi etkisi 3-4 saat sürdü, sonrasında kulaklarımda yanma ve ağrı hissettim. Onu da ağrı kesici ile hafiflettim, zaten dayanılabilir bir ağrı idi. Düz yatmayı pek sevmiyorum, o yüzden gece biraz zorlandım ama aslında en doğru yatış pozisyonu da budur. Sabaha ağrım iyice azalmıştı. O akşam (yani cuma) sargılarım açıldı. Açılırken çok heyecanlandım. İlk görüntü fazla yapışık ve şişti, bir kulağımda da hafif morluklar vardı. Doktorum bunların çok normal olduğunu zamanla şişlerin inip morlukların geçeceğini ve kulakların çok hafif açılarak doğal şeklini bulacağını söyledi. Bu süreçte kulaklarıma çok bakmamamı tavsiye etti. Tenisçi bandı almıştım, bir hafta süreyle gece gündüz, bir hafta sonrasında ise 3 hafta süreyle sadece geceleri kullanmamı salık verdi. Şu an o bant kafamda ve kulaklarımda ve kafamda bantın yarattığı baskı harici herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmiyorum. Her şey yolunda görünüyor. Zamanla kulakların iyileşmesini ve görüntüsünün güzelleşmesini bekliyorum, pozitif duygularla. Şimdilik bende durum budur.. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Sevgiler, saygılar.

Kızlar çevremde kime söylediysem ameliyat olma fikrimi kimse ciddiye almıyor beni ama kararlıyım sırf saçımı toplayabilmek için, fotoğraflarda aradan pırtlamış bir kulak görmemek için olmaya karar verdim ama nerden başlıycamı bilmiyorum. Ankara da Turgut Özal Hastanesi yada diğer özeller yapıyor mudur kaça yapıyordur bana yol göstercek biri var mı? İst da op.dr Salih Üregen den okadar bahsetmişsiniz ki Ankara da olsa tamam bu olsun diyecektim, fiyatı uygun memnun kaldığınız Ankara da yok mu hiç? :26:

Kesinlikle Prof. Dr. Serdar Öztürk'ü öneriyorum. 3 gün önce ona ameliyat oldum, gerçekten mükemmel bir doktor, şu an hiçbir sıkıntım yok. Kendisi GATA'da Plastik Cerrahi Bölüm Başkanı, çok önemli bir referans. Çok kibar ve rahatlatıcı da biri. 2000 liraya yapıyor.

Back
X