Arkadaslar olanlar zaten olmuslar iyilesme sureclerinin en iyi sekilde gecmesini diliyorum.olmayanlar da kendi dusuncelerini degil de sececekleri doktor hakkindaki dusuncelerini yazarsa herkes acisindan bilgi ve tecrube paylasimi acisindan cok daha faydali olur.ben de foruma bu amacla girdim ve doktorumu sectim ercan bey.ha zaman ne gosterir bilinmez.fakat arastirmalarim ve paylasimlarim bu yonde olacak ki olacak olanlar yani benim gibi en azindan bilgi sahibi olsun.
www.youtube.com/watch?v=v2nX9-fE3cc bu videoda ercan bey kisaca cihandide teknigini anlatiyor kanalturk ana haberde.bir videosunda da bu amt in turk cerrahi dunyasinda zaten basarili bir sekilde uygulandigini soyluyor zaten.kendi tekniginin ustunluklerini de soylemisti.benim kafama cok yatti ve bu karara vardim.tartisilir tartisilmaz ama ercan beyi dusunmek isteyenler bilgi alsin en azindan ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
www.youtube.com/watch?v=v2nX9-fE3cc bu videoda ercan bey kisaca cihandide teknigini anlatiyor kanalturk ana haberde.bir videosunda da bu amt in turk cerrahi dunyasinda zaten basarili bir sekilde uygulandigini soyluyor zaten.kendi tekniginin ustunluklerini de soylemisti.benim kafama cok yatti ve bu karara vardim.tartisilir tartisilmaz ama ercan beyi dusunmek isteyenler bilgi alsin en azindan ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.