Merhaba arkadaşlar,
Kadınlar Kulübü'ne yeni üye oldum. Otoplasti ameliyatına karar vermeden önce burdan çok faydalandım, şimdi vefa borcumu ödemek istiyorum. Burda açık yüreklilikle deneyimlerini paylaşan ve bana cesaret veren değerli insanlara çok teşekkür ederim. Kendi deneyimime geçiyorum.
Bugün cumartesi, perşembe sabahı kepçe kulak ameliyatı oldum. Ankara'da yaşıyorum, ameliyatımı Prof. Dr. Serdar Öztürk'e oldum. Kendisini her anlamda tavsiye ederim. Ben heyecanlı ve korkak bir tip sayılırım, doktorum beni ameliyat öncesi ve esnasında konuşmaları ve telkinleriyle inanılmaz rahatlattı. Lokal anestezi yaptı, iğnenin verdiği 5-6 saniyelik acıyı saymazsak ameliyatımı hiçbir şey hissetmeden ve sıfır acıyla geçirdim. Doktorun lakabı "pamuk elli" imiş, gerçekten bunun hakkını verdi. Doktorla konuşa konuşa zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım.Toplamda yaklaşık 1 saat sürdü. Daha sonra kulaklarım büyük beyaz bandajla kapatıldı. Hemen eve gittim. Anestezi etkisi 3-4 saat sürdü, sonrasında kulaklarımda yanma ve ağrı hissettim. Onu da ağrı kesici ile hafiflettim, zaten dayanılabilir bir ağrı idi. Düz yatmayı pek sevmiyorum, o yüzden gece biraz zorlandım ama aslında en doğru yatış pozisyonu da budur. Sabaha ağrım iyice azalmıştı. O akşam (yani cuma) sargılarım açıldı. Açılırken çok heyecanlandım. İlk görüntü fazla yapışık ve şişti, bir kulağımda da hafif morluklar vardı. Doktorum bunların çok normal olduğunu zamanla şişlerin inip morlukların geçeceğini ve kulakların çok hafif açılarak doğal şeklini bulacağını söyledi. Bu süreçte kulaklarıma çok bakmamamı tavsiye etti. Tenisçi bandı almıştım, bir hafta süreyle gece gündüz, bir hafta sonrasında ise 3 hafta süreyle sadece geceleri kullanmamı salık verdi. Şu an o bant kafamda ve kulaklarımda ve kafamda bantın yarattığı baskı harici herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmiyorum. Her şey yolunda görünüyor. Zamanla kulakların iyileşmesini ve görüntüsünün güzelleşmesini bekliyorum, pozitif duygularla. Şimdilik bende durum budur.. Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Sevgiler, saygılar.