Kese görülür mü?

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
Heycanımı mazur görün ne bu acele diyebilirsiniz ama tecrübesi olanlar cevaplasın lütfen. Son adet tarihine göre 4+2, transfer tarihine göre de 4+4şük hamileyim doktor bu Cuma çağırdı sabredemedim başka doktora gittim şuan çıkmaz ama bi bakalım dedi karnımdan baktı vajinal filan bakmadı. Haftaya çarşamba anca görünür dedi. Canım sıkıldı. Niye bakımla bakmadı? Kese ne zaman görünür?

Canim bende aynı durumdayım benimde transfer tarihi 13 kasimda. Sadece vajinal ultrasonla görebilir bi sorun olsa doktor mutlaka soylerdi icini rahat tut stres yapma . Tup bebek anneleri stressiz olmaya ekstra özen göstermeli. Hayırlısı olsun

Canim bende aynı durumdayım benimde transfer tarihi 13 kasimda. Sadece vajinal ultrasonla görebilir bi sorun olsa doktor mutlaka soylerdi icini rahat tut stres yapma . Tup bebek anneleri stressiz olmaya ekstra özen göstermeli. Hayırlısı olsun
Ay ne bileyim hala inanamiyorum hamile olduğuma kese ve kalp atışını görmeden rahat edemiycem :-( Allah kimseye aratmasin, bize de sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin. kendi doktorum bu hafta cuma cagirdi. Ama sabredemeyip başka doktora gittim bugun. Vajinal ultrasona tenezzül etmedi. Karnimdan usulen baktı işte. Mecbur yine cumaya kaldim.

Ay ne bileyim hala inanamiyorum hamile olduğuma kese ve kalp atışını görmeden rahat edemiycem :-( Allah kimseye aratmasin, bize de sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin. kendi doktorum bu hafta cuma cagirdi. Ama sabredemeyip başka doktora gittim bugun. Vajinal ultrasona tenezzül etmedi. Karnimdan usulen baktı işte. Mecbur yine cumaya kaldim.
Hak veriyorum sana allah yardımcımız olsun aynısı bende de oldu ilaçlar yan etki de yaptı korkuyorum bende pazartesi gidicem haberdar et canim gittiğinde gelismeleri(gönlünü ferah tut)

Hangi ilaçları kullanıyorsun

Hangi ilaçları kullanıyorsun

Ay inşallah güzel haberler alırız sabredemiyorum işte çok korkuyorum olmaz bi aksilik çıkar diye. İnşallah kucağımıza aldığımız zamanları Da görürüz❤️ Kullandığım ilaçlar; coraspin,oksapar,progestan dex, esthrofem,ımprly(vitamin).

Öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰
Evet henüz çok erken kese görünmeyebilir ama korkmayın bu olmadığı olmayacağı anlamına gelmez 6 ya da 7.haftada karından bile görünmedi kesem vajinal ultrasonda bir mercimek görüldü 👶🏼 O yüzden stres yapmayın ☺️

Öncelikle hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰
Evet henüz çok erken kese görünmeyebilir ama korkmayın bu olmadığı olmayacağı anlamına gelmez 6 ya da 7.haftada karından bile görünmedi kesem vajinal ultrasonda bir mercimek görüldü 👶🏼 O yüzden stres yapmayın ☺
Ayın Allah bana da nasip eder inşalllahhh. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. ❤️❤️❤️ Geç olsun da güç olmasın diyorum artık napalım.

canım benimde asılamayla oldu. aynı senin gibi cok heyecanlıydım. 6. haftada keseyi, 7. haftada kalp atısını duyduk. biraz sabretmen gerekicek biliyorum bizim gibi bunca zaman bekleyenler icin cok zor ama beklemek lazım :)
eğer karından baktığında en ufak bir şey görseydi vajinal bakıp kesinleştirirdi ama belliki daha olusmamıs o yüzden bosuna vajinal bakmamıstır strese girme bu yüzden :)

canım benimde asılamayla oldu. aynı senin gibi cok heyecanlıydım. 6. haftada keseyi, 7. haftada kalp atısını duyduk. biraz sabretmen gerekicek biliyorum bizim gibi bunca zaman bekleyenler icin cok zor ama beklemek lazım :)
eğer karından baktığında en ufak bir şey görseydi vajinal bakıp kesinleştirirdi ama belliki daha olusmamıs o yüzden bosuna vajinal bakmamıstır strese girme bu yüzden :)
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤️❤️❤️❤️ Kendi doktorum bu Cuma günü çağırdı ama bugün kese oluşmadıysa Cuma nasıl görecek ne için çağırıyor ? Üf düşünmekten kendimi alamıyorum gerçekten psikolojik olarak çok yoruldum.
Bir de son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz haftayı transfer tarihine göre mi acaba?

Ay inşallah güzel haberler alırız sabredemiyorum işte çok korkuyorum olmaz bi aksilik çıkar diye. İnşallah kucağımıza aldığımız zamanları Da görürüz❤ Kullandığım ilaçlar; coraspin,oksapar,progestan dex, esthrofem,ımprly(vitamin).
Ben (progestan 100 mg hergun iğne oksapar gunde 2 coraspin 1 estrofem gun de 4 tane glifor gunde 2 progeny f vitamin günde 1 kere 4 adet carınone jel gunde 2 kez ) bana kullandigim ilaclar fazla gibi geliyor karaciger degerimi de yukseltmis bende endise ediyorum acikcasi hele su progestan igne mahvediyor beni

Ben (progestan 100 mg hergun iğne oksapar gunde 2 coraspin 1 estrofem gun de 4 tane glifor gunde 2 progeny f vitamin günde 1 kere 4 adet carınone jel gunde 2 kez ) bana kullandigim ilaclar fazla gibi geliyor karaciger degerimi de yukseltmis bende endise ediyorum acikcasi hele su progestan igne mahvediyor beni
Allah yardımcın olsun sen baya kullanıyorsun. Bana jel filan vermedi buradaki çoğu kişi kullanıyor ama. Biz eşimden dolayı tedavi olduk ondan galiba. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah.❤️

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ❤❤❤❤ Kendi doktorum bu Cuma günü çağırdı ama bugün kese oluşmadıysa Cuma nasıl görecek ne için çağırıyor ? Üf düşünmekten kendimi alamıyorum gerçekten psikolojik olarak çok yoruldum.
Bir de son adet tarihine göre mi hesaplıyoruz haftayı transfer tarihine göre mi acaba?

hafta her zaman son regl tarihinin ilk gününden hesaplanır. baska doktora gittiğinizi biliyor mu kendi doktorunuz? bilmiyorsa görülebilir diye çağırmıştır, ama görülmemesi ihtimaller dahilinde :)

hafta her zaman son regl tarihinin ilk gününden hesaplanır. baska doktora gittiğinizi biliyor mu kendi doktorunuz? bilmiyorsa görülebilir diye çağırmıştır, ama görülmemesi ihtimaller dahilinde :)
Ya öyle mi, Ben tüp bebekte transfer tarihine göre hesaplanıyor sanıyordum. Yok hayır doktorum bilmiyor baka doktora gittiğimi ya aslında bugün hastaneden başka bir işimiz vardı gitmişken ona da bakayım dedim öylesine gittim yanı. İnşallahh Cuma günü gözükür :(

Ya öyle mi, Ben tüp bebekte transfer tarihine göre hesaplanıyor sanıyordum. Yok hayır doktorum bilmiyor baka doktora gittiğimi ya aslında bugün hastaneden başka bir işimiz vardı gitmişken ona da bakayım dedim öylesine gittim yanı. İnşallahh Cuma günü gözükür :KK43:
gözükür insallah hemen umutsuz olmayın neden gözükmesin ki 🥰

Ya öyle mi, Ben tüp bebekte transfer tarihine göre hesaplanıyor sanıyordum. Yok hayır doktorum bilmiyor baka doktora gittiğimi ya aslında bugün hastaneden başka bir işimiz vardı gitmişken ona da bakayım dedim öylesine gittim yanı. İnşallahh Cuma günü gözükür :(

Transferin kaçıncı gunu keseyi gördün?

Ben keseyi gördüm bugün, 19cu gün.

Back
X