Kese göründü ama bebek görünmedi

Sevgim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
14
0
33
Arkadaşlar 2 hafta önce acile gittim hcg değerim 68.4 cıktı 1 hafta sonra polikliniğe gittim hiçbişey görünmedi bugün yine gittim sadece kese göründü boş gebelik olma ihtimali varmış internetten baktıgımda 5 haftalık hamile görünüyorum sizce bu durum nedir ?

Arkadaşlar 2 hafta önce acile gittim hcg değerim 68.4 cıktı 1 hafta sonra polikliniğe gittim hiçbişey görünmedi bugün yine gittim sadece kese göründü boş gebelik olma ihtimali varmış internetten baktıgımda 5 haftalık hamile görünüyorum sizce bu durum nedir ?

5 haftalıkken sadece kese görünüyor,benimde öyleydi

Merhaba canım bizde bugün 5+3 olduk :anneadayı: dün kontrolde kesenin görülemeyeceğini söyledi doktorum. tahliller verdi onları yaptırıp haftaya tekrar gideceğim ilk hamileliğim merakla bekliyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hoşçakal.:KK54:

X