- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
- Konu Sahibi gell bebegim
Anne olmak istiyorum.9. Ayima gitdim hamile kalmak istiyorum olmuyo sorunda yok.ne yapsam da hamile kalabilirim arkadaşlar
Bi care yokmu
Bi care yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım "kesin" diyebileceğimiz bişey olsa bu kadar uğraşır mıyız...Anne olmak istiyorum.9. Ayima gitdim hamile kalmak istiyorum olmuyo sorunda yok.ne yapsam da hamile kalabilirim arkadaşlar
Bi care yokmu
Ah be ablam neler yaptim.valla birak havaya dikmeye ayaklarimi esim salliyo ayaklarimdan tutup ve kalkmiyorum ustune uyuyorum ki iyice tutsun ama yok klomen yumurta ignesi fln kullandim yine yok ikimizdede sorun yok.rahim filmi cektirmwdim bi tek.ah canım "kesin" diyebileceğimiz bişey olsa bu kadar uğraşır mıyız...
diyebileceğim sadece şudur; eğer eşinde ve sende sorun yoksa, bazı yöntemler var ayağını havaya dikmek, ilişkiden sonra hemen kalkmamak gibi.. bunları uygulayabilirsin ama 9 aydır deniyorum diyorsun muhtemelen biliyorsundur bunları...
beslenmenize dikkat edin eşinle. doğal beslenmeye çalışın...
ama en önemlisi de, biraz kaderci bir yaklaşım olacak ama kısmet! gerçekten zamanı var ve o zaman gelmeden olmuyor sanırım...
kafana takmamaya çalış... kendini başka şeylerle oyala, nasıl hamile kalınır bilmiyorum ama nasıl kalınmaz o belli, stresten uzak dur...
canım benim yaa... seni çok çok iyi anlıyorum.. ya işte böyle olduğu zaman ben demek ki zamanı değil diyorum. bunlar hep bahane, ayaklarından tutup sallamalar, iğneler ilaçlar.. hep hayırlısını iste Allah'tan, inan ki vardır hayırlı bi zamanı.. ama bak rahim filmini atlama, benim dr.um rutin jinekolojik muayenelerde sorunumun olmadığını söylerdi, rahim filmi çekileceğim zaman çekil tabi ama sorunun olduğunu sanmıyorum dedi. çünkü adetlerim falan herşeyim çok düzenliydi. ama rahim filminde tüplerimden biri hafif tıkanık çıktı, film çekimi sırasında açıldı. ona da baktır mutlaka yani..Ah be ablam neler yaptim.valla birak havaya dikmeye ayaklarimi esim salliyo ayaklarimdan tutup ve kalkmiyorum ustune uyuyorum ki iyice tutsun ama yok klomen yumurta ignesi fln kullandim yine yok ikimizdede sorun yok.rahim filmi cektirmwdim bi tek.
Bilmiyorum ne yapsam daha.streste yok.haklisin vakti zamani var belki de ama insallah cok vakit yokturdur
Allahmi.soyletti 2 3 ay diye ne.neden oyle soyledin :)canım benim yaa... seni çok çok iyi anlıyorum.. ya işte böyle olduğu zaman ben demek ki zamanı değil diyorum. bunlar hep bahane, ayaklarından tutup sallamalar, iğneler ilaçlar.. hep hayırlısını iste Allah'tan, inan ki vardır hayırlı bi zamanı.. ama bak rahim filmini atlama, benim dr.um rutin jinekolojik muayenelerde sorunumun olmadığını söylerdi, rahim filmi çekileceğim zaman çekil tabi ama sorunun olduğunu sanmıyorum dedi. çünkü adetlerim falan herşeyim çok düzenliydi. ama rahim filminde tüplerimden biri hafif tıkanık çıktı, film çekimi sırasında açıldı. ona da baktır mutlaka yani..
bi de daha 9 ay olmuş, bekle 2-3 ay daha, 1 seneye kadar çok normal çünkü:)
bak gör kesin hamile kalırsın 1 yıl dolmadan Allah gönlüne göre versin..