kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
340
ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

neden ? biraz açıklar mısın

Bak arkadasim... senin ne yasin nede evlenip ayrilman yanlis degil! Kesinlikle! Ama gelde bu insqanlara anlat ... anlatamazsin ki? Onlarin düsünceleri, fikirleri böyle... öyle görmüsler öyle devam edicekler.
Belli ki sevgilinizde ailesine bagli... kestirip atamicak ...

23 yaşında daha kişiliği bile oturmamış size kacarim diyen bir ergen gordum eş adayiniz daha cocuk ilerde çok sorun olur

Tam tersi siz 23 o 29 olsaydi esinden boşanmış olsaydi aileniz ister miydi o yaştaki bi cocukla evlenmenizi
canım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum

anlamadığım şimdiden niye boşanmaktan bahsediyorsun?şimdiden bunları düşünme
konuya gelince ; türkiye de kadın büyük olunca garip karşılanıyor işte. bence bekleyin. zamanla sevginizin gelip geçici olmadığını gördüklerinde kabullenirler herhalde.onların da onayını alarak evlenmek daha güzel.
"yavaş yavaş dönüyor mu " demişsin. sen onun olgunluğuna inanıyorsun dğil mi? o zaman sözünden de dönmez.eğer dönerse de olgun biri değil demektir...

(ben de 29 yaşındayım ve hoşlandığım çocuğun 23 yaşında olduğunu öğrendim.biliyor musun.ben küçük gösteriyorum.o büyük gösteriyor.o da beni 22-24 falan sanmış. tabi şu an aramızda birşey yok. ama olsa ,onun ailesi de hoşlanmayacak belki bu durumdan.ama şimdilik bunları düşünmek için erken diyorum.hem birbirini çok seven 2 kişiyse ,onları allahtan başka kimse ayıramaz zaten. kan davası yok ya arada..)

ya biz daha kendi yaşımızdaki insanlarla zor uğraşıyoruz,sen senden 6 yaş küçük ''çocukla'' nasıl uğraşacaksın,erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşıyor bunu da göz önünde bulundur,daha önce evlenmişsin tecrübende var,herşey o kadar kolay değil bence ama tabiki sen bilirsin..sonra pişman olma

canım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum

bakin ilk evliliginiz zaten yürümemis ailesi sizi istemediginden. ikinci evliliginizde neden sizi istemeyen bir aileye gelin gitmeyi düsünüyorsunuz?

Bak simdi erkek gec olgunlaşıyor sevgilin 25 i geçmiş olsaydi dedihiniz dogru olabilir ama daha 23 yaşında
Cevremde o yasta okadar cocuk varki hergün yeni bi sevgili değiştiriyor oyuzden ben 23 yaşı 25 i gecmeden cocuk sayarim
Kizlar daha cabuk olgunlaşıyor erkekler öyle degil ne yazıkki
Iyi düşünün simdiki gencler gec olgunlaşıyor

benden bile küçük ben bile evliliği yüretemiyorum bazen ağır geliyor . erkekler kadınlardan daha geç olgunlaşıyor hatta yapmayın etmeyin .
çocuk yahu o :KK43:

Ben çok üzülüyorum bu şekilde sevenlerin ayrılmak zorunda bırakılmasına. Gelinin ya da damadın yaşı, önceden evlenip ayrılmış olması, dini, aynı dinden bile olsa mezhepi, nereli olduğu, aynı şehirden hemşehrisi olsa bile bilmem ne köylü olması ... aileler karşısındakine hep bir kulp takıyor, kendi istedikleri olsun istiyor, geçinsinler ailelerinde huzur olsun sevgi saygı olsun bunlara bakılmıyor. Benim bir arkadaşım var kız oğlandan 7 yaş büyük evlendiler şimdi çok mutlular, bebekleri oldu. Gerçekten varsa sevgi aranızda bazen sen fedakarlık yapacaksın bazen o, önemli olan o ne kadar dik durabilecek, açık açık konuşun aranızda biran önce.

Aynen...

Kacmaya karsiyim zaten ama buradaki ifade cok tuhaf geldi. Aynen,o olgunluk yok. Kaciririm seni dese neyse,"kacarim sana " ...

Konu sahibi; coook basin agrir. Ayril.
tamam sizi anlıyorum ama o sadece ikimizin de güldüğü bir espriydi anlarsınız diye düşünmüştüm eline bohça alıp bana kaçacak hali yok

Simdi senin yasin 29, bazi tecrubeler gecmis basindan.
Herkes bilir ki 23 yasinda bir erkek olgun degildir, olgundur diye kimse savunmasin bana. Aile lafiyla hareket eder, bagimsiz degildir.
Sana tavsiyem yeni asklara yelken acacaksan kendinden buyuk ve sartlari sana uyan biriyle ac. Bosu bosuna insanlarin canini acitmasina izin verme.
Bu arada bu cocuk seninle evlenmez, sana kacarim demesi de bana biraz itici geldi. Bunun neresi olgunluk?

Ben çok üzülüyorum bu şekilde sevenlerin ayrılmak zorunda bırakılmasına. Gelinin ya da damadın yaşı, önceden evlenip ayrılmış olması, dini, aynı dinden bile olsa mezhepi, nereli olduğu, aynı şehirden hemşehrisi olsa bile bilmem ne köylü olması ... aileler karşısındakine hep bir kulp takıyor, kendi istedikleri olsun istiyor, geçinsinler ailelerinde huzur olsun sevgi saygı olsun bunlara bakılmıyor. Benim bir arkadaşım var kız oğlandan 7 yaş büyük evlendiler şimdi çok mutlular, bebekleri oldu. Gerçekten varsa sevgi aranızda bazen sen fedakarlık yapacaksın bazen o, önemli olan o ne kadar dik durabilecek, açık açık konuşun aranızda biran önce.

canım çok teşekkür yorumun için.inan ki yaşa bakmıyorum. yaşla değerlendirmiyorum karşımdakini.yaş evet önelidir ama kriterlerin uyuyorsa karşındaki seni sevip sahipleniyorsa yaşı yüzünden bırakmam bana saçama gelir.çok görmüyorum 30 40 olup döneklik yapanı kişiliği oturmamışı.bana senin arkanda dimdik dururum korkma dedi hala da diyor.ama onda bir endişe sziyorum ailesine acıyor mu onlara üzülüyor mu asi evlat mı olurum diyor anlayamadım

Simdi senin yasin 29, bazi tecrubeler gecmis basindan.
Herkes bilir ki 23 yasinda bir erkek olgun degildir, olgundur diye kimse savunmasin bana. Aile lafiyla hareket eder, bagimsiz degildir.
Sana tavsiyem yeni asklara yelken acacaksan kendinden buyuk ve sartlari sana uyan biriyle ac. Bosu bosuna insanlarin canini acitmasina izin verme.
Bu arada bu cocuk seninle evlenmez, sana kacarim demesi de bana biraz itici geldi. Bunun neresi olgunluk?
yani her şey uysa da o sayı uymadığı için olmaz diyorsunuz peki ayrılayım o halde.30 ve ilerisi erkekler olgun 30 altı veya 25 altı ergen peki

X