- 17 Aralık 2014
- 21
- 36
- 18
- 41
incikulcuğum,donör bulmada bir gecikme oldu sanırım...Geç olsun önemli değil..İnş sonu hayırlı olur hepimiz için...Arkadaş im sağlık olsun diyelimde neden ertelendi gerekcesini merak ettim.bende adet olmayi bekliyorum. Mayis sonu Transfet ayatlamaya çalışıyorum. Bi aksilik olurmu donorda merak ettim
Ceylin benim ki sperm donasyonu ; yumurta donasyonu ile sperm donasyonunun fiyatları aynı olması lazım. Sizde cinsiyet belirleme var mı? veya başka bir işlem? Bize de Doğuş 3.500 Euro işlem ; 800 Euro da konaklama demişti.brıtıan yumurta donasyonu mu 3500 euro
Hayır arkadaslar aynı değil. Yumurta donasyonu 4700 euro.Ceylin benim ki sperm donasyonu ; yumurta donasyonu ile sperm donasyonunun fiyatları aynı olması lazım. Sizde cinsiyet belirleme var mı? veya başka bir işlem? Bize de Doğuş 3.500 Euro işlem ; 800 Euro da konaklama demişti.
ay evet canım ya olacakmı tutacakmı derken maşallah ikimizinde oldu Kanbarcım, inş sağlıklı bir şekilde kucaklarımızada alırız, inş bütün bu yolda olan arkadaşlarada Allah yardım etsin, isteyen herkese nasip etsinAy maşallah 6 ay oldu oğluşun,zaman ne çabuk geçiyor.Biz daha 15.haftamızdayız.Bir bakmışsın sen de ,ben de kucağımıza almışız sağlıklı olarak bebeklerimizi,o günler bir gelse,iple çekiyorum inan.
Bende de pıhtılaşma sorunu olmadığı halde,bayağı bir düşündükten sonra,önlem amaçlı yine de verelim dedi iğneyi.
Evet yumurta donasyonu fiyatı bu.Sperm donasyonu daha ucuz.Konaklamasız yum.don.4.700 .EUR.Herkese farklı fiyat verilmiyor,standart fiyatları bu.Ama Doğuş tüp bebek merkezinde diğer doktorun verdiği fiyatları bilemem.Bu fiyatlar Firdevs Hanım'ın verdiği tedavi fiyatları.acaba herkese farklı fıyat mı verıyorlar ben dogusa sordugumda yumurta donasyonu 4500 euro +konaklama 800 euro dıye soylemıslerdı
Amin canım arkadaşım,inşallah.ay evet canım ya olacakmı tutacakmı derken maşallah ikimizinde oldu Kanbarcım, inş sağlıklı bir şekilde kucaklarımızada alırız, inş bütün bu yolda olan arkadaşlarada Allah yardım etsin, isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı,uğurlu olsun,inşallah seni de 12 gün sonra hamile yazarız,ama Topiğimizde yoksun,ver bilgilerini ekleyeyim seni de delalim.Kizlar benimde transferim dun oldu 4 yumurta olustu ikisi dollendi a kLite dedi Irem hanim ikiside transfer edildi simdi sonucu bekliyorum oteldeyiz daha yarin aksama evimize donuyoruz
Hoşgeldin duruada hayırlı olsun,12 gün sonra inşallah seni de hamile yazarız canım.Merhaba güzel anneleruzun süredir nete girmiyodum ama bu arada gittim aldım geldim bebeleri 7 nisanda transferim yapıldı bu 3. denememdi yine olduda bitti masallah diye döndüm beklemedeyim bilgilerinize
Ts cnm insallah delalim 29 pos ingiltere 1 deneme firdevs uguz 26 mart tedavi baslangici 21 Nisan test tarihiHayırlı,uğurlu olsun,inşallah seni de 12 gün sonra hamile yazarız,ama Topiğimizde yoksun,ver bilgilerini ekleyeyim seni de delalim.
canım hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar olur..Kizlar benimde transferim dun oldu 4 yumurta olustu ikisi dollendi a kLite dedi Irem hanim ikiside transfer edildi simdi sonucu bekliyorum oteldeyiz daha yarin aksama evimize donuyoruz
Esilacım hoşgeldin aramıza.İnşallah hamile yazarız seni de,bilgilerini yukarıdaki topikteki gibi verirsen seni de ekleyeyim topiğimize.merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım,biz deki sorun azosperm ve mayıs ayında nasipse Firdevs hanımın hastası olarak tedaviye gideceğiz..inşallah Rabbim bu yolda hepimize yardımcı olur,umduğumuzu buldurur..
teşekkür ederim kanbarcım yaşım 35 sorun azosperm mayıs ta doğuş hastanesi Firdevs Hanım d tedaviye başlıyoruz...Esilacım hoşgeldin aramıza.İnşallah hamile yazarız seni de,bilgilerini yukarıdaki topikteki gibi verirsen seni de ekleyeyim topiğimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?