• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIBRIS'TA ASKERİ OLANLAR eşi nişanlısı sevgilisi Kıbrıs'ta asker olanlar

cok saol canim.yeni gitti evet:( bu sabh komutanin telefonndan aradi 2 dakka bile konusamadik..ne zaman rahatlar peki?cep telefonu rahat kullanilio anladgm kadariyla..carsi iznine cikinca alacak hatla telefon...sennki hangi birlikte?lefkosa da mi canim?

Şöyle söyliyim biz gider gitmez hemen telefon sokmadık. Üst devresi gitti kendisi üst devre olunca 3 ay sonra izinden geldiğinde kullanmaya başladı telefonu. İlk 3 ay falan idare edin oranın telefonuyla yakında düzene alışır zaten. Şimdiden sokarsa göze batar fark edilebilir. İlk zamanlarda biraz sabırlı olun düzene girdiğinde hergün arar 10-15 dk :) telefon soksa bile zaten konuşamazsınız anca mesajlaşma olur o yüzden acele etmeyin :) Askeriyenin telefonu konuşurken daha hesaplı :) Ne merak ediyosan da sorabilirsin bana çekinme :)

Şöyle söyliyim biz gider gitmez hemen telefon sokmadık. Üst devresi gitti kendisi üst devre olunca 3 ay sonra izinden geldiğinde kullanmaya başladı telefonu. İlk 3 ay falan idare edin oranın telefonuyla yakında düzene alışır zaten. Şimdiden sokarsa göze batar fark edilebilir. İlk zamanlarda biraz sabırlı olun düzene girdiğinde hergün arar 10-15 dk :) telefon soksa bile zaten konuşamazsınız anca mesajlaşma olur o yüzden acele etmeyin :) Askeriyenin telefonu konuşurken daha hesaplı :) Ne merak ediyosan da sorabilirsin bana çekinme :)

slm benim eşimde orada arkadaşlar. ankesör kartları daha yen gelmş karargaha.19 tl ye türkiyedeki cep eflefonuyla 60 dk konuşuluyormuş.cep gerçekten pahallı.

slm benim eşimde orada arkadaşlar. ankesör kartları daha yen gelmş karargaha.19 tl ye türkiyedeki cep eflefonuyla 60 dk konuşuluyormuş.cep gerçekten pahallı.

Ankesörlüde pahalıya geliyo canım karttan çok gidiyor. Askeriyenin kendi paralı telefonu var dakikası 20 kuruş yazıyo o daha hesaplı biz ordan konuşuyoruz :)

valla biz Girne çıktığında çok sevinmiştik sıhhiyeydi rahat eder diyoduk ama çamlıbel'e bağlı özhan diye bir yerdeler. Yazıcı oldu nişanlım. iki gündür ankesörlüler bozuk, elektrikler kesik. cep telefonunun şarjı bitmek üzere. Meteoroloji tusunami uyarısı yapmış. çok endişeliyiz. sürekli haber alamamak da çok kötü. Haftasonu çarşı verseler de rahatça haber alabilsek :(

geçen hafta sonu gittim eşimin yanına. evciye çıkardım çok güzel oldu gerçekten. fırsatı olanlar kesinlikle gitsinler. ama size tavsiyem gripken uçağa binmeyin basınç sebebiyle çok daha fazla hasta oluyorsunuz. ben 2 gün yatak döşek yattım hiç gezemedik lefkoşada. ama yine de herşeye değerdi :)

ankesör olayını bilmyom canm o asker hattı aldı ben burda aldığı hatta mesj atıyom o kıbrısta aldığından cevap atıyo.kıbrıstaki hattına mesaj atarsam 75 kuruş gidyo bazen yanlışlıkta atıyom :) hattında 120 dk var arada konuşuyoz daha çok mesjlaşıyoz 15 lira falan galba hat... nereye gitceğide belgede yazıyodu bizim değirmenlik sizinkide neden yazmıyo ki yazması lazım
Mesaj için burdan nasıl SMS yapıyoruz,yardımınıza cok ihtiyacım var

biz bayilere sorduk, arayıp müşteri hizmetlerine sorduk hepsi "türkiyedeki sms paketleri olmaz, sizin 10 tl mi 9tl mi neydi bi paraya aylık 100 sms yaptırmanız gerekiyor dediler.fakat biz ne yapacağımıza tam karar verememiştik . bizim türkiydeki kullandığımız kamu hattınnın bize sağladığı sınırsız sms yikullanıyoruz. ben bundan yararlanıyorum ve onun kamu hattına sms atıyorum sınırsız. o da kıbrısta paket yaptırıyor . öyle konuşuyor.

:KK76:benımde askerım var kıbrısta yanlız ben ona dogum gunu hedıyesı yollamayı dusunuyorum nasıl yaparım . hangı kargo yu onerırsınız kızlar yardımınza ihtiyacm var.

lefkoşa da canım adresini alamadım henüz süprüz olsun istıyorum ama nasıl yapmalıyım bilemedım . :KK43:
o zmn söyle yap cnm lefkosa ptt ye yolla carsıya cıktgında oradan alsın yada bölüğün numarasını falan biliosan arayıp sor adresi bnmkide lefkosada alay köyde yaptı ben bi pastaneyi arayıp pasta yollatmıştım :KK37:

o zmn söyle yap cnm lefkosa ptt ye yolla carsıya cıktgında oradan alsın yada bölüğün numarasını falan biliosan arayıp sor adresi bnmkide lefkosada alay köyde yaptı ben bi pastaneyi arayıp pasta yollatmıştım :KK37:

Aa pasta yollamak şahane olmus keske aklıma gelseydı . :) hafta içi çarsıya cıkamıyo askerıyeye yollasamda gıdıp almam sorun olur dıyo napsam bılemedm enson ordan bırıyle arkads olup gıdıp vermesı ıcın rıca edıcem yada atlayıp ben gıdıcem off sıkışıp kaldım :KK43: :mad:

Kizlar benim sevdicegim de kibrista asker subatta yanına gidecegim sizce ne goturmeye lim hediye vs olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

kızlar şimdi kıbrısta cep telefonundan ziyade telefon kartları daha mı avantajlı? heryerde farklı şeyler yazıyo ya oraya hiç telefon götürmesin mi şimdi?

Benim bitanemde Kıbrıs Lefkoşa /değirmenlik de asker yok mu sevgilisi orda olan kızlar :eek: bakarsınız tertip çıkarız

Arkadas bile cikabilirler :) benim askerim uzun donem yedek subay olarak yapiyo denizliden muhendis sizznki nereli nasil bilirler ki ??

Back
X