Kıbrıs'ta tüp bebek

Ben yaptırdım iki yıl önce. Şu an oğlum 1 yaşına basmak üzere :) Allahıma bin şükürler olsun onu her kokladığımda, o minik ayaklarını, minik burnunu her öptüğümde, şükrediyorum. O zamanlar aklım çok karışıktı. Kıbrıs'ta iki farklı yerlerde denedim sonuç negatif. Boş embriyo transfer ediyorlar, yalan söylüyorlar. En son Dünya Tük Bebek Merkezi'ne gittim, Kıbrıs Girne'de, DR. BERK ANGÜN ve güler yüzlü ekibi benimle çok ilgilendiler. İlk denemede hamile kaldım. Erkek bebek istiyordum. Cinsiyet seçimi işlemi ile DÜNYA TÜP BEBEK MERKEZİ sayesinde oğlumu, canımı kucağıma aldım!

Merhaba bende kibrisda tup bebek düşünüyorum ama tam karar veremedim ben almanyada yaşıyorum ve tedaviye burda başlanacağını söylenda dünya tüp bebek merkezini düşünüyorum ama biraz tedirginimginim bu merkez ile başka tecrübesi olan var mi

merhaba arkadaşlar. ben ayla. ben 35 yaşındayım. geç evlendim. eşimle çocuk sahibi olmak istiyoz. doktora gittik. doktor yumurtaların bitti dedi. anne olamazsın dedi. her gece dua ettim. allahıma yalvardım anne olmak istiyom ben de. eltimin arkadaşı kıbrısa gitmiş çocuk sahibi olmuş. bana yardım edin. ben de çocuk sahibi olabilermiyim?

Merhaba bende kibrisda tup bebek düşünüyorum ama tam karar veremedim ben almanyada yaşıyorum ve tedaviye burda başlanacağını söylenda dünya tüp bebek merkezini düşünüyorum ama biraz tedirginimginim bu merkez ile başka tecrübesi olan var mi

Merhaba pamuke. Ben de geçen sene Dünya Tüp Bebek merkezinde yaptırdım. İçin rahaat olsun kardeşim, Dr Berk Angün BA çok iyi bir doktor. Ben daha önce bir çok yerde denedim. Başıma neler neler geldi... Tam da umudumu yitirdiğim dönemde Dünya Tüp Bebek merkezi ile ilgili yazıları gördüm burada. Allah'ım karşıma Dr B A çıkardığı için çok şanslıyım! Onun sayesinde anne oldumm... Her gün şükrediyorummm......! Oğluma onun sayesinde kavuştum!

X