Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef sırf siz değil tüm çalışanlar hepimiz mağduruz. Ne yazık ki duyduklarınız doğru alamayacaksınız. Hatta bugün gazetelerin birinde bir manşet vardı, soğuk su için diye. Şu anda hiç kimsede sosyal güvenlik uzmanları dahil net bir bilgi yok. Yaptım oldu denecek ve olduktan sonra öğreneceğiz.
Pardon da neden kendinizi mağdur olarak görüyorsunuz ki.
Zamanında, eşinin izin vermeyip işten çıkarttığı kadınları korumak amacıyla konmuş olan ve evlendikten sonra işten ayrılanlara verilen kıdem tazminatları bu kadar suistimal edilirse sonuç bu olur.
Ne güzel, evlenin işten çıkın parayı alın. Sonuç kurunun yanında yaşda yandı gitti. Gerçekten mağdur olanlar böylece tazminattanda oldular. Her şeyi kendi çıkarımıza kullanmak huyu genlerimize mi geçti nedir anlamıyorum.
Askerler için ise üzgünüm, her ne olursa olsun onlarınki kalmalıydı
Ama diyorum ya, amaca uygun kullanılmayınca, sonuç bu oluyor.
Şimdi çok kişi üstüme gelecektir ama ben etrafımda evlenip işten çıkışını yaptırıp bu parayı alan ama aynı işte sigortasız hala çalışmaya devam eden, veya bu tazminatı toplu para olarak gören insanlardan bıktım artık.
etrafınızdakileri görüp beni neden yargıladınız ki şimdi:26: bu zamanda evlenmek kolay mı bu para bizi rahatlatacaktı ikimizde senelerdir aynı iş yerinde çalışıp emek verdik rahat nefes alırız diyorduk olmayınca üzüldüm olay bundan ibaret
yaaa olamazzzz biri bana cok acil cevap verebılırmı ben bugun istifamı verdım alamıcakmıyım yanibu karar kesinleştimi![]()
Kimin yararı için çıkıyo bu yasalar anlamış değilim. Evet kimsede net bir şey söylemiyor. Ne zaman yürürlüğe girecek bilinmiyor. Nişanlımda askere gidecekti o da alırım diye ümitleniyordu kötü oldu ikimiz içinde![]()
kimin yararı için olacak patronların yararı için.
Pardon da neden kendinizi mağdur olarak görüyorsunuz ki.
Zamanında, eşinin izin vermeyip işten çıkarttığı kadınları korumak amacıyla konmuş olan ve evlendikten sonra işten ayrılanlara verilen kıdem tazminatları bu kadar suistimal edilirse sonuç bu olur.
Ne güzel, evlenin işten çıkın parayı alın. Sonuç kurunun yanında yaşda yandı gitti. Gerçekten mağdur olanlar böylece tazminattanda oldular. Her şeyi kendi çıkarımıza kullanmak huyu genlerimize mi geçti nedir anlamıyorum.
Askerler için ise üzgünüm, her ne olursa olsun onlarınki kalmalıydı
Ama diyorum ya, amaca uygun kullanılmayınca, sonuç bu oluyor.
Şimdi çok kişi üstüme gelecektir ama ben etrafımda evlenip işten çıkışını yaptırıp bu parayı alan ama aynı işte sigortasız hala çalışmaya devam eden, veya bu tazminatı toplu para olarak gören insanlardan bıktım artık.
eşim askere gidecek ağustosta ama bugün yada yarın sülüsünü alacak yani evraklarını hemen verince alabilir mi parasını ya ne olur yardım edin cevap verin...
yaaa olamazzzz biri bana cok acil cevap verebılırmı ben bugun istifamı verdım alamıcakmıyım yanibu karar kesinleştimi![]()
konu sahibi arkadaşım üzülme henüz netleşen birşey olmadığı için tam mağdur değilsin.
yaklaşık 3 yıldır bu konu gündemde ama bir türlü devletimiz sonuca bağlayamıyor.
evlilik nedeniyle kıdem tazminatı almak yasal bir hak ve her bayan evlilik tarihinden itibaren 1 yıl içinde kullanabilir bu hakkını.
bunun için sigortasız çalışmasına gerek yok, çalıştığı firma işçinin çıkışını yapıp hakedişini verip yine aynı gün ssksını yapabilir.
evlilik nedeniyle tazminat alan işçi çalışmayacak diye bir durum yok yani.
bu şekilde fon haline gelmesi çalışan için biraz kötü olacak gibi görünüyor ama tam içeriği netleşmediği için biraz beklemekte gelişmeleri takip etmekte fayda var.
yeni fonun en iyi yanı ev ya da araba alırken fondan yine tazminatımızı isteyebileceğiz.
konuyla ilgili son gelişmeler için Ali Tezel'i ya da Şükrü Kızılot'u takip etmenizi önerebilirim.
Benım bıldıgım kişi kendı istegıyle işinden ayrılırsa zaten kıdem tazmınatını alamaz ki .
İşverenın işinize son vermesı gerek tazmınat alabılmenız için
Kayınvalidem mali müşavir, dün akşam yasayı onlara anlatıldığı şekilde anlattı.
Öncelikle yasa 2013 ten itibaren geçerli olacakmış ve şu an çalışanları şayet çalışan isterse kapsayacakmış.
Kazanılmış haklar korunacakmış.
Henüz bir şey belli değil.
Resmi gazetede yayınlanmasının yıl sonunu bulacağını söyledi.[/QUOTE
aaa ne iyibende bir kaç kişiyle görüştüm yürürlüğe girmesi zaman alır belli bir tarihten sonrakileri kapsar dediler rahatladım biraz
![]()