Kıl dönmesi

lensowman

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1
0
2 gündür kuyruk sokumumda oturunca hissettiğim bir ağrı var. Böyle bozuk para boyutunda sadece dokununca anlaşılan bir şişlik ve morluk var. Ve bastırınca hafiften bir iltihap akıyor sokumumdan. Netten araştırdığım kadarıyla çok büyük ihtimal kıl dönmesi. Yarın için genel cerrahiden randevu aldım fakat korkuyorum da ameliyat işlerine girmekten. Sanırım devlette buscom, Micro sinüsektomi gibi daha acısız yöntemler yapılmıyor. Ve süreç hakkında pek bilgim yok. Bilgilendirilmeye ihtiyacım var

Merhaba kesnlkle devlette olma. Bendede ağrı oldu hemen ankarada özel e gittim dr mevlüt topbaş. Tam 3 dakika sürdü. Ne narkoz ne bsy. Üreme yerlerni aldılar. Rahatça yatıyorum oturuyrö. Sdce 1500 tl ğcreti var. Devlette kocaman et kopartıp 1 ay yüzüstü yatmaktan iyidr canm. Araştır.

Bence Mikrosinusektomi en iyi yöntem. 15 dakikada tedavi oluyorsun. Aynı gün banyo yaptım ve hastaneden eve araba ile döndüm. Sakın araştırmadan ameliyat olma. inan verdiğin paraya değiyor. Bursa da Esentepe Hastanesinde Özgür bey var. Tavsiye ederim. Hem ilgili hem de bu yöntemde uzman. Geçmiş olsun.

Ben ikikere apse bosaltirdim kizlar sakin kendi patlicak ciban diye beklemeyin ben ilk ciktiginda 1 hafta bekledim yumurta kaear olmistu ama delice bir acisi var emen kusuc bir operasyonla bosaltiyolar 1 gun cekmek bile degmez doktor ameliyat sart dedi ama korktugum icn olmadin aslinda korktugum sey ameliyat degil de acik borakiyolar. Oda ameliyatta belli olmus acik birakip birakmicaklari o da nerdwn baksan 3 ayda anca kapaniyomus anlicaniz korkudan olmadim

Eger. Ankarada olan arkadaslar varsa nur tip diye ozel hastane var ordaki genel cerrah isinde cok iyi birisi

X