Kılcal damarlar :((

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kızlar bu aralar en büyük sorunum diyebilirim.Eskiden bacak ve kalça bölgemde kılcal damarlar vardı bunlar git gide fazlalaşıyor.Artık belimde omuzlarımda kollarımda çıkmaya başladı.At kestanesi yağı yaptım,soğuk suya tuttum,ayaklarımı diktim ama yok:KK43:Hatta güneşi gördüğümde boynumda bile çıkıyor..Ufak bir yerde yaşıyorum hastanede kardiyoloji bölümü var kalp ve damar yok diye gitmedim özele gittim ultrason çekildim bir dünya para bayıldım.Bişeyin yok estetik açıdan kafaya takıyorsan başka yerde tedavisi olur dedi.Balıkesir Edremit'te yaşıyorum burda bir maya estetik şubesi var yapıyorlar ama ne kadar güvenilir hiç bir yorum da yok:KK43:( Şort giyemiyorum sırf bu takıntım yüzünden...

Tek derdin görüntüsü ise takmayacaksın

Yaşın kaç bilmiyorum ama sağlık sorunu değilse spor yapıp sıkı olacaksın görünenleri de takmayıp istediğini giyeceksin

Benim de var damarlarım bacağımda yanık izi vs etek şort mayo yerine göre hepsini giyiyorum

heralde doktorun dediği seni tatmin etmemiş , başka bi doktora görün istersen şehir merkezinde , estetik açıdan rahatsız oluyorsan da bunu geçirecek bi yöntem olup olmadığını bilmiyorum

Bacaklarında bile varsa bence kalp damar sağlığına git. Bende müzdaribim burnumun üstündeki yıllardır duruyor. Güneş kremi hafifletiyor. Yazın kremsiz dışarı çıkma.

Kızlar bu aralar en büyük sorunum diyebilirim.Eskiden bacak ve kalça bölgemde kılcal damarlar vardı bunlar git gide fazlalaşıyor.Artık belimde omuzlarımda kollarımda çıkmaya başladı.At kestanesi yağı yaptım,soğuk suya tuttum,ayaklarımı diktim ama yok:KK43:Hatta güneşi gördüğümde boynumda bile çıkıyor..Ufak bir yerde yaşıyorum hastanede kardiyoloji bölümü var kalp ve damar yok diye gitmedim özele gittim ultrason çekildim bir dünya para bayıldım.Bişeyin yok estetik açıdan kafaya takıyorsan başka yerde tedavisi olur dedi.Balıkesir Edremit'te yaşıyorum burda bir maya estetik şubesi var yapıyorlar ama ne kadar güvenilir hiç bir yorum da yok:KK43:( Şort giyemiyorum sırf bu takıntım yüzünden...
Eğer güzellik uzmanları değil de doktorlar yapıyorsa lazeri güvenle yaptırabilirsin

X