Kılıçdaroğlu: İmam Hatip Okullarını niye kapatalım?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Kılıçdaroğlu: İmam Hatip Okullarını niye kapatalım?
Seçim mitingi için Niğde'ye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İmam Hatip Okullarıyla ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu, "Diyorlar ki CHP İmam Hatip okullarını kapatacak. Hayır niye kapatalım?" dedi.

Seçim mitinginde bu iddiaya yanıt verdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. "İmam Hatip'leri kapatmayacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin seçim mitingi için Niğde'deydi. Alanda toplanan partililerine hitap etti.

Kılıçdaroğlu, "CHP İmam Hatip'leri kapatacak" propagandası yapıldığını savundu.
"Şimdi bir propaganda yapıyorlar. CHP gelirse İmam Hatip'leri kapatacakmış"İddialara karşı İmam Hatip okullarını kuran partinin CHP olduğunu söyledi.
"Ya İmam Hatip okullarını kuran zaten CHP. Diyanet İşleri'ni kuran CHP"

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/kilicdaroglu-imam-hatip-okullarini-niye-kapatalim-h58364.html

dini siyasete bu kadar karıştıran başka bir parti daha görmedim ben,yıllardır dillerinden ne türbanı,ne imamhatipi düşürmediler.o kadar yanlışın içinde tek doğru vardı onu da kullandılar da kullandılar,sömürdüler resmen.bir tek doğru yaptıkları tüm yanlışı nasıl da götürdü!...

Size inanan sizin gibi olsun...
Allah bu milleti chp den de o zihniyetlerden de korusun..

Chp olmasa acaba sen bugün gelip burda yorum yapma ozgurlugune sahip olacak miydin acaba?
Bir insan bir seyi kotulerken elinde kanıt olacak boş konuşmayacak.

Allah bizi sizin gibi gosterise merakli çakma Müslümanlardan korusun.

Kapalı kızla çekilen reklam filmini izlediniz mi?
Bunun üzerine açıklama yapma gereği duyuldu sanırım.
Siyasete dini alet ettiler kimse de görmüyor vay arkadaş.
Küfür etsek ağzımız kirlenecek o derece.
onu diyoruz bizde işte,yeni birşey değil ki yıllardır yaptıkları şey.ayakkabı kutularında para mı bulunmuş ama türban sorunu kalktı,domatesin kilosu 5 tl mi olmuş,olsun ama türban sorunu çözüldü.her köşe başında suriyeli çıkıyor,ülke de bu yüzden sorunlar çıkıyor,olsun ama türban sorunu çözüldü.gelen zamlı faturanın yarısı kadar vergi ödüyoruz olsun ama türban sorunu çözüldü.Daha sayayım mı...Şükür,Allah ın izniyle,ya Allah ya Bismillah!..

imam hatipler katılmaz diye kuralmı var acaba?
akp 4 4 4 garabetiyle bir gecede normal eğitim veren okulları kapatıp imam hatipe çevirince mesele yok da bu okulların kapatılması neden rahatsız eder birilerini?

bu kadar imam hatip kimin işine yarayacak?

kaç tane kadın imam tanıyorsunuz da buralarda okuyan kızlar imam olacak sanılıyor?

fazlalık imam hatipler kapatılacak elbette bu ülkenin din eğitimine değil bilime sanata ihtiyacı var. o kadar din eğitimi veriliyor yolsuzluk ahlaksızlıklar engellenebiliyormu?

Chpliler ve solcular biliyor chpnin aslinda sol gorunumlu fakat sol olmayan bir parti oldugunu. Saga daha yakin. Yani immahatipmis turban mis bunlar konusulmaya degmeyen konular hic bir parti icin. Su an guncel problem degiller. Bana guncel problemleri konusacak siyasetci lazim.

Bence İmam Hatip Liseleri toptan kaldırılmamalı, herhangi bir katsayı uygulamasına da tabi tutulmamalı ama sayıca azaltılmalı. İmam Hatip Liseleri'nin sayıca bu kadar artmasının mantığı nedir? Toptan kaldırılması nasıl yanlışsa bu kadar çoğalması da yanlış.

Ben imam hatiplerin toptan kaldırılmasının taraftarıyımm .. ve okullara baş örtüsüyle gidilmesinden yanayım kim isterse tabi okullardaki bu ayrımcılığı sevmiyorumm imam hatipteki dersler diğer okullarada konulabilir isteyen o derslere girebilirr. bir birlik olamadık yahu ne o imamhatipli.yok düz lise yok özel lise ayırdılarda ayırdılarr..

10712874_700445853375119_5299208958910397941_n.jpg

X