- 6 Haziran 2014
- 228
- 126
Arkadaşlar sizin gibi kilo almaya çalışmk gibi bir durumum yok. Tam tersine bir 6-7 kilo vermeye çalışıyorum :) Şimmdii ben doğduğumda zayıf ve iştahsızmışım hiçbir şey yemiyormuşum biraz pahalı ama faydası çok babam aktara gidip ARI SÜTÜ almış ve onu yemeye başlamışım bir yandan kilo aldırmış bir yandan iştahımı açmış =) ve çocukluğum bayağa kilolu geçti hep aileme kızarım niye yedirdiniz onu bana diyee geçen seneye kadar 88 kiloydum Allaha şükür işe girdim birazcık diyet felan 73 oldum. Çok yakın bir arkadaşımda başlamıştı arı sütüne belirgin bir şekilde kilo almaya bşlamıştı.Fakat o dzensiz beslenıyor çok yürüyor ve çok çalışıyor bu nedenle aldıklarınıda verdi =( yani bunu kullanmak isteyenler hem düzenli beslensinler hemde aktivitelerini azaltsınlar..
Allah yardımcınız olsun..Tek derdiiz kilo olsun =) sabırlı olun pes etmeyin arkadaşlarımdan kilo almanın vermekten daha zor olduğunu biliyorum.Zayıflmak isteyen biri 1 ayda 10-15 kilo verebilrken almak isteyen için bu süre daha uzunn fakat emin olun ki aç kalmakta o kadar kolay değil..
Allah yardımcınız olsun..Tek derdiiz kilo olsun =) sabırlı olun pes etmeyin arkadaşlarımdan kilo almanın vermekten daha zor olduğunu biliyorum.Zayıflmak isteyen biri 1 ayda 10-15 kilo verebilrken almak isteyen için bu süre daha uzunn fakat emin olun ki aç kalmakta o kadar kolay değil..