Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı[
öncelikle bi rahatsızlığın yoksa iştah acıcı kullanıp birazda inat edip zorla yemeye çalış biliyoruz zorla yemek çok zor ama ben öğüre öğüre inaat ederek yiyorum mide büyüyo inan kilo aldırıcı toz kullanıyorum 47 idim onla bide inat la 49 oldum hedef 55 inş istediğimiz kiloya ulaşırız
bide horhor diye bitkisel toz işştah açıcı kullanıyorum faydasını gördüm şimdi 2. kutuyu sipariş verdimmerhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı
sürekli açmış gibi düşün kendini. ağzım kokuyor be açlıktan de :):):) şaka bir yana geceleri yatmadan ye mesela. sürekli abur cubur atıştır. bu şekilde kilo alırsın fakat sonra sporla düzgün dağıtman gerek kiloları.merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı
Bi şey sorabilir miyimselam arkadaşım. Bende geçmişte senin gibi çok araştırma yaptım. Üniversiteikinci sınıfa kadar hep 45 kilo idim (boy 1.60 ) balık yağı, karışımlar vs. bir çok yol denedim ama olmadı. Fakat ben çözümü şöyle buldum. Bir insanın kilo alması için ortalama 1500 kalori alması gerkiyor. Bende internetten bütün yiyeceklerin kalorisini liste halinde çıkarttim. yumurtada kaç kalori var, bir tabak taze fasulyede kaç var ,muzda kaç kalori var şeklinde . Akabinde kendimi şartladım günlük kalori hedefimi doldurmaya. günlük yediğim şeyleri, o gün kaç kalori aldığımı kabaca hesaplayarak yatağa öyle yattım. eğer kolori hedefimi dolmurmadıysam yatmadan atıştımalıklarla tamamladım. Size şöyle söyleyeyim markete gittiğimde aldığım her şeyin kalori oranına bakar oldum. iki çikolatadan hangisi nin kalorisi fazla ise onu aldım. SONUÇ bu yolu denedikten sonra kilo almaya başladım 3. sınıfta 53 kiloydum ve hep bu kilomu korumaya çalıştım ne azı ne çogu. ta ki hamile kalana kadar 54 ile hamile kaldım şuan 57 yim ve 4 kilo yu vermeye çalışıyorum ama şunu söyleyeyim kilo vermekte almak kadar zor
Bi şey sorabilir miyim
Ben şu an 1.73 boyunda 57 kiloyum. Yani çoğu arkadaşım ve ailemin dediğine göre çok zayıfım. Bende kilo almak istiyorum ama bölgesel. Mesela göğüslerim ve popom hiiiç yok düpdüz. Bunun için bi şey önerenilir misiniz
Kızzz valla banada oklava yutmuş diyolar o kadar düz yani vücudum gülsem mi ağlasam mı bilemedimbenim boy 171 kilo 49 bende senin kilona ulasmaya calısıyorum bence sen idealsin bana dalyutmuş diyolar
valla bende aynı dertten muzdaribim :/ boyum 1.67 53 kiloydum tam düzeldim derken hoooopp ameliyat oldum. o 53ten eser yok şimdii :/merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı
yok canım internet sitesinden sipariş veriliyor birtek horhor kilo aldırıcı yazarsan çıkartek kilo alıyımda dağıtmam valla o kadar hasretm :) bal ve çörek otu karışımıda işe yarıyor diyolar bide atarax alerji şurubu iştah açıyomş alerjim var içtim aceba o işe yarar mı horhoru aktardan bulabilir miyiz peki