kilo almak istiyorum ama olmuyor :(

syd06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
11
2
29
merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı

merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı[

öncelikle bi rahatsızlığın yoksa iştah acıcı kullanıp birazda inat edip zorla yemeye çalış biliyoruz zorla yemek çok zor ama ben öğüre öğüre inaat ederek yiyorum mide büyüyo inan kilo aldırıcı toz kullanıyorum 47 idim onla bide inat la 49 oldum hedef 55 inş istediğimiz kiloya ulaşırız

selam arkadaşım. Bende geçmişte senin gibi çok araştırma yaptım. Üniversiteikinci sınıfa kadar hep 45 kilo idim (boy 1.60 ) balık yağı, karışımlar vs. bir çok yol denedim ama olmadı. Fakat ben çözümü şöyle buldum. Bir insanın kilo alması için ortalama 1500 kalori alması gerkiyor. Bende internetten bütün yiyeceklerin kalorisini liste halinde çıkarttim. yumurtada kaç kalori var, bir tabak taze fasulyede kaç var ,muzda kaç kalori var şeklinde . Akabinde kendimi şartladım günlük kalori hedefimi doldurmaya. günlük yediğim şeyleri, o gün kaç kalori aldığımı kabaca hesaplayarak yatağa öyle yattım. eğer kolori hedefimi dolmurmadıysam yatmadan atıştımalıklarla tamamladım. Size şöyle söyleyeyim markete gittiğimde aldığım her şeyin kalori oranına bakar oldum. iki çikolatadan hangisi nin kalorisi fazla ise onu aldım. SONUÇ bu yolu denedikten sonra kilo almaya başladım 3. sınıfta 53 kiloydum ve hep bu kilomu korumaya çalıştım ne azı ne çogu. ta ki hamile kalana kadar :anneadayı: 54 ile hamile kaldım şuan 57 yim ve 4 kilo yu vermeye çalışıyorum :KK64:ama şunu söyleyeyim kilo vermekte almak kadar zor:KK6:

Fat secret diye program var onu telefonuma indirdim kullaniyorum ben arkadasin dedigi gibi kalori hesabi yapiyorum yuksek kalorili yiyecekler yemeye calisiyorum henuz alamadım ama alcam insallah

bende fatsecreti indirdim ama kendi kilomo uazıyorum kabul etmiyor bende 38 kilo yazdım 2000 kalori verdi ama tamamlayamıyorum bi türlü :KK43:

ben diyet arkadaşım diye bi siteye üye oldum ordan kalori takibi yapıyorum güzel bi site tavsiye ederim

merhabalar boyum 1.60 kilom 36-37 kilo alamıyorum boyuma göre çok zayıfım ne yapabilirim öneriniz var mı
sürekli açmış gibi düşün kendini. ağzım kokuyor be açlıktan de :):):) şaka bir yana geceleri yatmadan ye mesela. sürekli abur cubur atıştır. bu şekilde kilo alırsın fakat sonra sporla düzgün dağıtman gerek kiloları.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim maalesef boyum 1.64 ama 43 kiloyu bir türlü aşamıyorum, iştahım hiç yok gibi bir şey. Çok sıkıntılı bir durum cidden... İnşallah en kısa sürede ideal kilomuza kavuşuruz. Ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, ordan burdan aldığım tavsiyelerle olacak gibi değil ne yazık ki.

selam arkadaşım. Bende geçmişte senin gibi çok araştırma yaptım. Üniversiteikinci sınıfa kadar hep 45 kilo idim (boy 1.60 ) balık yağı, karışımlar vs. bir çok yol denedim ama olmadı. Fakat ben çözümü şöyle buldum. Bir insanın kilo alması için ortalama 1500 kalori alması gerkiyor. Bende internetten bütün yiyeceklerin kalorisini liste halinde çıkarttim. yumurtada kaç kalori var, bir tabak taze fasulyede kaç var ,muzda kaç kalori var şeklinde . Akabinde kendimi şartladım günlük kalori hedefimi doldurmaya. günlük yediğim şeyleri, o gün kaç kalori aldığımı kabaca hesaplayarak yatağa öyle yattım. eğer kolori hedefimi dolmurmadıysam yatmadan atıştımalıklarla tamamladım. Size şöyle söyleyeyim markete gittiğimde aldığım her şeyin kalori oranına bakar oldum. iki çikolatadan hangisi nin kalorisi fazla ise onu aldım. SONUÇ bu yolu denedikten sonra kilo almaya başladım 3. sınıfta 53 kiloydum ve hep bu kilomu korumaya çalıştım ne azı ne çogu. ta ki hamile kalana kadar :anneadayı: 54 ile hamile kaldım şuan 57 yim ve 4 kilo yu vermeye çalışıyorum :KK64:ama şunu söyleyeyim kilo vermekte almak kadar zor:KK6:
Bi şey sorabilir miyim :KK3:
Ben şu an 1.73 boyunda 57 kiloyum. Yani çoğu arkadaşım ve ailemin dediğine göre çok zayıfım. Bende kilo almak istiyorum ama bölgesel. Mesela göğüslerim ve popom hiiiç yok düpdüz. :cry::cry: Bunun için bi şey önerenilir misiniz :KK73:

tek kilo alıyımda dağıtmam valla o kadar hasretm :) bal ve çörek otu karışımıda işe yarıyor diyolar bide atarax alerji şurubu iştah açıyomş alerjim var içtim aceba o işe yarar mı horhoru aktardan bulabilir miyiz peki

Bi şey sorabilir miyim :KK3:
Ben şu an 1.73 boyunda 57 kiloyum. Yani çoğu arkadaşım ve ailemin dediğine göre çok zayıfım. Bende kilo almak istiyorum ama bölgesel. Mesela göğüslerim ve popom hiiiç yok düpdüz. :cry::cry: Bunun için bi şey önerenilir misiniz :KK73:

benim boy 171 kilo 49 bende senin kilona ulasmaya calısıyorum bence sen idealsin bana dalyutmuş diyolar :KK70:

Kilo almak icin bende cok fazla ugrastim. Ilac felan islerine hic bulasmayin ben kullandim ayda 5 kilo algm ble oldu ama veriliyor hemen . Kalici yontemini son gittigim doktor anlatti sporla alinmasi gerekiyomus

valla bende aynı dertten muzdaribim :/ boyum 1.67 53 kiloydum tam düzeldim derken hoooopp ameliyat oldum. o 53ten eser yok şimdii :/

zayıf olmak fizik güzelliği açısından iyi mankenler felanda zayıfl ya yada boyle zayıf olmak isteyenler var ama kötü yanlarıda var :)

tek kilo alıyımda dağıtmam valla o kadar hasretm :) bal ve çörek otu karışımıda işe yarıyor diyolar bide atarax alerji şurubu iştah açıyomş alerjim var içtim aceba o işe yarar mı horhoru aktardan bulabilir miyiz peki
yok canım internet sitesinden sipariş veriliyor birtek horhor kilo aldırıcı yazarsan çıkar

X