Kilo almak istiyorum

gizoshh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
9
1
33
kilo almaya çalışıyorum hatta bunun için geceleri gereksiz yere yemek yiyorum ancak hala alamıyorum. Stresten sebep kilo veriyor olabilirim ama bir yolu Olmalı bunun . Çok deli bana 4 kilo saldırabildikleri bir Yöntem gösterebilecek biri var mıı

Hayatım bıyunca hep çok zayıftım son 6 ayda 8 kilo aldım. Ne yazık ki yaşam tarzımın ve yeme alışkanlığımın değişmesi nedeniyle. Sabahları nutella, ve gün içinde içtiğim taze sıkılmış meyve suları, bol makarna beni bu hale getirdi.

Keçiboynuzu pekmezi ye sabahları aksama kalıcı kilo aldırıyor ben öyle aldım ama bıraktıktan 1 ay sonra etkisini gösterdi 2 ay yedim

kilo almaya çalışıyorum hatta bunun için geceleri gereksiz yere yemek yiyorum ancak hala alamıyorum. Stresten sebep kilo veriyor olabilirim ama bir yolu Olmalı bunun . Çok deli bana 4 kilo saldırabildikleri bir Yöntem gösterebilecek biri var mıı

ben de çok zayıftım
kilo almaya çalışırdım ama hatamı çabuk anladım ve vazgeçtim :)))

gizoshh gizoshh daha 23 yaşındasın
metabolizman henüz hızlı çalışıyor
zamanla yavaşlayacak ve bir süre sonra kilo almaya değil, olduğun kiloyu korumaya çalışacaksın, daha sonra ise belki de vermeye çalışacaksın
eğer ciddi anlamda çok çok zayıf değilsen, sağlığını etkilemiyorsa, bu düşünceden vazgeç, abla tavsiyesi Hoppa

1.67 boyundayım 51 kiloyum. Zayıflıktan incelikten kırılmıyorum ama eskiye göre çok zayıfladım herkes baskı yapıyor yemek ye diye. Ben de haklılar diye düşünmeye başladım artık ondan kilo almaya çalışıyorum ama düzenli beslenmediğim gün içinde bazen tek öğünle kaldığım için kilo alamıyorum. Kilom be boyum normal diye düşünüyorum

Yok anam alınmıyor ne yapsak boş .intrnttn özel haplar bile kullandım doktr yazmz normlde zorla kilo için büyük boy vitamin serumu , hatta adını unuttum hormon ilacı şu zararlı vr kilo yapıyr sözde bi gram bile almadım .doktr ağaca versem şişerdi raht 10 kilo bklerdşm bünye meselesi cnm.evlndm hamile kaldım 13 kilo aldım sevindim doğum yaptım bi kaç ay içinde hop eski kiloma döndüm gitti gitti kilo:KK43:

bence beslenme uzmanıyla görüşmelisin.sağlıksız kilo almaya çalışma.en güzel uygulamayı beslenme uzmanı verir sana.belkide kilo almanı engelleyen bir rahatsızlığın vardır.test,tahlil ne gerekiyorsa yaparlar

bence beslenme uzmanıyla görüşmelisin.sağlıksız kilo almaya çalışma.en güzel uygulamayı beslenme uzmanı verir sana.belkide kilo almanı engelleyen bir rahatsızlığın vardır.test,tahlil ne gerekiyorsa yaparlar

genellikle günde tek öğün yiyormuş, zaten kilo alamaz, aksine zayıflar
ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim

konu sahibi bir yerde 1,67 boy yazmışsın bir yerde 1,76 hangisi doğru?

ben de bir ara öyle bir tempoya girmiştim ki neredeyse tüm gün aç duruyordum, 1 haftada 5 kilo vermiştim

tek öğünle nasıl ayakta kalınabilir ki:KK57: zayıflık bi yana vücudunada zararlı böyle yeme alışkanlığı.

Bence kilon cok iyi. Boyunda uzun manken gibi duruyosundur :) spor yaparak sekil ver. Hem daha saglikli ve guzel gozukursun.

Birden kilo vermeye başlamak sağlıklı bir durum değildir bence dahiliyeye bir görünün sorun yokaa kilo almak için diyetisyene e başvurun

Yalnız boyu 167 ise 51 çok bile :KK31:

1.67 boyundayım 51 kiloyum. Zayıflıktan incelikten kırılmıyorum ama eskiye göre çok zayıfladım herkes baskı yapıyor yemek ye diye. Ben de haklılar diye düşünmeye başladım artık ondan kilo almaya çalışıyorum ama düzenli beslenmediğim gün içinde bazen tek öğünle kaldığım için kilo alamıyorum. Kilom be boyum normal diye düşünüyorum
Ben de 1.68 boyundayim kilom da 50-52 arasinda furred gelir hep...yasim 30 ..oldum olasi zayiftim metabolizmam hizliydi ama simdi daha yavas..yil yil kilon artacak zaten sen istemesen de..yolda bir kilo artisin olur..stres yapacagin kadar kotu bir kilon yok..soylenenleri duyma...aniden duzensiz alinan kilo ya selulit yapiyor ya bolgesel yaglanma..fistik gibisin bosver...ama kilo almada en onemli faktor yemek duzenine riayet etmk...kahvaltilari Arkansas..her gun ayni saatlerde Ye ogunlerini...istah acici surup ic bol bol ye..kisa surest kilo alirsin...bi de kafani rahat olacak tabi.... Ama kimsenin soyledigini takma...bu kilona her sey cok yakisir..yasinin tadini cikar :)

Bende aynıyım canım , her gece yatmadan tok karnına bebe bisküvisini sütle ez üstüne bal dök ye 2 haftadır yapıyorum baya toparlandım.. Kesinlikle aksatmaman gerekiyor.

gece yatmadan önce bulgur pilavı ve salata ye her gün.. gör bak nasıl alıyorsun.. sebze yemeklerinin yanındada hep bulgur pilavı olsun.. birde çok meyve yemekte kilo aldırır...:KK25:

X