Hayır almıyorum bugün e kadr hep kendim hallettimPsikolojik destek alıyor musun 30 yaşında mısın cidden? Öğlen bahsettiğim kişiyi hatırlıyor musun sen de öyleymişsin. Bu hayatta sizi çok üzerler çok saf kafayla düşünüp davranıyorsunuz flört, arkadaş ilişkilerden hep zarar görürsünüz benden söylemesi.
Kendin halletseydin şimdi bu durumda olmazdın bunu bi düşün derim benHayır almıyorum bugün e kadr hep kendim hallettim
Düşünüyorum hayatımda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor. Ne çevrem nede ailem hiçbiriKendin halletseydin şimdi bu durumda olmazdın bunu bi düşün derim ben
Yani ne diyim durumun yoksa devlet varsa özelden destek almalısın. Sen gibi biri vardı destek almaya ikna ettim öyle böyle ilaç tedavisine başlamıştı. Ama durumu iyice kötüleşti çünkü hep aynı yerde. Sen de inat eder değişime açık olmazsan onunla aynı durumda olursun. Hele evden çıkmıyorum falan demişsin asıl psikoloji bozan şeyler bunlar. Yaşadığın kilo kaybı bile inan strese bağlıDüşünüyorum hayatımda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor. Ne çevrem nede ailem hiçbiri
Dışarıya çıkma isteğim cidden azaldı hayır param var Allah'a şükür. Muhtaç, değilim. Ama insanlar bana cidden farklı bakmaya başladı bu durum canımı sıkıyor. Farkındayım. Sessiz ve sakin ı'm normal de ama hayatıma giren ler fazla etkiledi beni. BilmiyorumYani ne diyim durumun yoksa devlet varsa özelden destek almalısın. Sen gibi biri vardı destek almaya ikna ettim öyle böyle ilaç tedavisine başlamıştı. Ama durumu iyice kötüleşti çünkü hep aynı yerde. Sen de inat eder değişime açık olmazsan onunla aynı durumda olursun. Hele evden çıkmıyorum falan demişsin asıl psikoloji bozan şeyler bunlar. Yaşadığın kilo kaybı bile inan strese bağlı
Teşekkürler sizede rahatsız lık verdimBu arada bunları kötü niyetle yazmıyorum ben okur geçerim ama bu şekilde inanın kendinize zarar veriyorsunuz
Teşekkürler çok incesinizEstağfurullah cidden kötü bir niyetim yok. Ama işinin ehli bir doktora görünün bunu iyiliğiniz için söylüyorum
merhaba, boyunuz kaç? diyetisyen görüşmeniz olmuş ama uymadım listeye demişsiniz. kilo almak gerçekten bazılarımız için çok zor, çok iyi anlıyorum. ben diyet listesiyle 48den 54 e çıktım tam 6 ayda. ancak hayatımda hiç yemediğim kadar şey yiyordum gün içinde ve ben aç yaşadığımı, ölmeyecek kadar beslendiğimi fark ettim. iştahsızlık berbat bir şey, dünyanın en güzel yemeği de olsa yenmiyor. diyetisyenim bana nestle resourse energy adında farklı meyve aromaları olan içecek aldırdı. tabiri caizse mama diyorduk, diyetin başlarında günde 2 adet içtim. belki size de faydası dokunur, biraz maliyetli maalesef. fakat hayatınız boyunca zayıf olacaksınız bunun önüne geçilmesi imkansız çünkü en ufak bir psikolojik sarsıntıda iştah tekrar gidiyor. sağlıklı kiloya ulaşsanız yeterKilom düşmüş 43.80 e 48 ekdr çıkmıştım. Ama yine beceremedim işte napcam böyle bilmiyorum.
E böyle kim olsa kilo verir zaten. Senin psikolojik destek alman şart. Çünkü stres ve üzüntüden ani kilo veriyorsun. Psikiyatriye randevu alıp devlet hastanesine gidebilirsin.Teşekkürler evet malesef şuan 44 oldum tekrar dan, düştüm sabahtan geç yiyorum. Tek öğün birde akşam çok az yiyiyorum bzende yemeden yatıyorum.
Boyum 157 45 olmuşum. Tartıldım. Şuan ama işyerinde de dalga geçen ablalar oluyordu. Bu sadece kilo değil giyimiyle de alakalı oluyor du bol giyiniyordum.bi abla karışıyordu bana şuan çalışmıyorum ama olsun.merhaba, boyunuz kaç? diyetisyen görüşmeniz olmuş ama uymadım listeye demişsiniz. kilo almak gerçekten bazılarımız için çok zor, çok iyi anlıyorum. ben diyet listesiyle 48den 54 e çıktım tam 6 ayda. ancak hayatımda hiç yemediğim kadar şey yiyordum gün içinde ve ben aç yaşadığımı, ölmeyecek kadar beslendiğimi fark ettim. iştahsızlık berbat bir şey, dünyanın en güzel yemeği de olsa yenmiyor. diyetisyenim bana nestle resourse energy adında farklı meyve aromaları olan içecek aldırdı. tabiri caizse mama diyorduk, diyetin başlarında günde 2 adet içtim. belki size de faydası dokunur, biraz maliyetli maalesef. fakat hayatınız boyunca zayıf olacaksınız bunun önüne geçilmesi imkansız çünkü en ufak bir psikolojik sarsıntıda iştah tekrar gidiyor. sağlıklı kiloya ulaşsanız yeteröğünlerle kilo alamıyorsanız kalorisi yüksek sağlıklı yağları ilaç niyetine kaşıkla için zyağ, avokado yağı gibi.
E böyle kim olsa kilo verir zaten. Senin psikolojik destek alman şart. Çünkü stres ve üzüntüden ani kilo veriyorsun. Psikiyatriye randevu alıp devlet hastanesine gidebilirsin.
Evet babam zayıf uzun ben çok uzun değlmi normal yaniMisal benim babam, erkek kardeşlerim, amcalarım,halam vs hepsi zayıf ve uzundur. Ailende senin gibi zayıf olan var mı?
Sosyal medyayı kullanım şekline göre sana olan etkisi değişir tabi. Ne kadar az kullansak o kadar iyi. Bir de oradan eski sevgilinin hesabına bakıyorsan o seni ekstra yoruyordur mental olarak. Kimseyi stalklama.Düzelmeye çalışıyorum ama yine aynısı oluyor bilmiyorum. Sosyal medya dan uzak durmaya çalışıyorum artık. Birde burası da yeni üye oldum ama diğer instagram fln oralarda bisüre uzak durcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?