Evet bakıyorum arada Çünkü takipten karşılıklı çıkarmıştım wp tan da konuşmuyorum oda yazmıyor bklm nolcak bekliyorum hiçbir şey demiyor geçn gün aradım işteyim sıonra ararım dedi aramadı. Yazarsa yazarım ona baglıSosyal medyayı kullanım şekline göre sana olan etkisi değişir tabi. Ne kadar az kullansak o kadar iyi. Bir de oradan eski sevgilinin hesabına bakıyorsan o seni ekstra yoruyordur mental olarak. Kimseyi stalklama.
Kan vermiştim evet ama ben pek anlamıyorum. Diyetisyene göndermişlerdi işte sonucu ben gitmedim kaldıBu arada kan verip vitamin değerlerine, tiroide falan baktırdın mı?
Dün en yakın kız arkadaşım sevdiğim kişiye göz koydu yazmıştın. Bu o kişi mi? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Seni ararım diyip aramıyorsa boşver onu sal ipini gitsin. O yazarsa da cevap vermemelisin. İlgisiz bir erkekle ilişki yürütülmez.Evet bakıyorum arada Çünkü takipten karşılıklı çıkarmıştım wp tan da konuşmuyorum oda yazmıyor bklm nolcak bekliyorum hiçbir şey demiyor geçn gün aradım işteyim sıonra ararım dedi aramadı. Yazarsa yazarım ona baglı
Hayır bu o değil bundan önceki flörtüm onu istemiyorum zaten bitti de buda kafasına göre toksit mi diyorlar ne o işte evet ilgisiz. Beş ay doldu tanışalı altı ay olcak ama şuan kafamı dinliycem kendime gelemiyorum.Dün en yakın kız arkadaşım sevdiğim kişiye göz koydu yazmıştın. Bu o kişi mi? Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Seni ararım diyip aramıyorsa boşver onu sal ipini gitsin. O yazarsa da cevap vermemelisin. İlgisiz bir erkekle ilişki yürütülmez.
Sonuçlarını doktora göstermen iyi olur. Tiroid yüksek mi düşük mü, vitamin değerlerin eksik mi ona göre ilaç yazar sana. Vitamin eksikliği de psikolojik olarak etkiliyor. Halsizlik, yorgunluk oluyor bu yüzden. İhmal etme, git bence.Kan vermiştim evet ama ben pek anlamıyorum. Diyetisyene göndermişlerdi işte sonucu ben gitmedim kaldı
Çalışırken çok yoruluyorum mesela işteyken başım dönüyor ve halsiz kalıyordum arkadaşlar gücümün yetmediği yerde yardım ediyordu sağolsun lar. Ona bişey diyemem. Tam, düzelsin derken yine aynı sorun ama halledicem ya inanıyorum.Sonuçlarını doktora göstermen iyi olur. Tiroid yüksek mi düşük mü, vitamin değerlerin eksik mi ona göre ilaç yazar sana. Vitamin eksikliği de psikolojik olarak etkiliyor. Halsizlik, yorgunluk oluyor bu yüzden. İhmal etme, git bence.
5-6 ay içinde kaç kere görüştünüz? Uzaktan ilişki mi? Yoksa aynı şehirde misiniz? Ben de soru bankası oldum resmen. Bence Whatsaptan numarasını silsen her yerden engellesen kafan rahatlar. Sürekli o herifi düşünüp üzülmek sana bir şey katmaz aksine zarar verir. Bu ilgisiz vıttırı vızzık yüzünden mi iştahın gitti?Hayır bu o değil bundan önceki flörtüm onu istemiyorum zaten bitti de buda kafasına göre toksit mi diyorlar ne o işte evet ilgisiz. Beş ay doldu tanışalı altı ay olcak ama şuan kafamı dinliycem kendime gelemiyorum.
Yoğun bir işte mi çalışıyorsunÇalışırken çok yoruluyorum mesela işteyken başım dönüyor ve halsiz kalıyordum arkadaşlar gücümün yetmediği yerde yardım ediyordu sağolsun lar. Ona bişey diyemem. Tam, düzelsin derken yine aynı sorun ama halledicem ya inanıyorum.
Görüşmedik telefon dan konuştuk. Yanına çagırdı gidemem dedim. Uzak mesafe. İlişkimiz hem o yüzden hemde ailevi sorunlar var. Bakım aşmaya çalışıyorum. Aslında burdan uzaklaşmak ta istiyorum.olmuyor5-6 ay içinde kaç kere görüştünüz? Uzaktan ilişki mi? Yoksa aynı şehirde misiniz? Ben de soru bankası oldum resmen. Bence Whatsaptan numarasını silsen her yerden engellesen kafan rahatlar. Sürekli o herifi düşünüp üzülmek sana bir şey katmaz aksine zarar verir. Bu ilgisiz vıttırı vızzık yüzünden mi iştahın gitti?
Hayır geçen sene bu zamanlar çalıştım bir sene çıktım bana göre baya yorucu geliyor tabi evet ama hallettimYoğun bir işte mi çalışıyorsun
Evet ailem asla izin vermez çünkü ben burdan biriyle olmak istemiyorum.yadaGörüşmedik telefon dan konuştuk. Yanına çagırdı gidemem dedim. Uzak mesafe. İlişkimiz hem o yüzden hemde ailevi sorunlar var. Bakım aşmaya çalışıyorum. Aslında burdan uzaklaşmak ta istiyorum.olmuyor
Kız Allah seni ne etmeye. Ben de yüz yüze görüşüyorsunuz sandım. 5-6 ay içinde seni görmek için zahmet edip totosunu kaldırmamış bile. Bir de seni ayağına çağırıyor. Bu kişi seni sevse görmeye gelirdi defalarca. Başka konuştuğu kadınlar da vardır emin ol. Böyle biri için üzülmeye değmez. Bu ilişki değil zaten. Her yerden sil, engelle onu. Seni seven, değer gösteren, senin için çabalayan kişilerle ilişki kur. Aynı şehirde olan biriyle tanışman daha iyi olur. Ama bu süreçte kendine odaklan. Sohbet edip gezecek arkadaşların falan var mı?Görüşmedik telefon dan konuştuk. Yanına çagırdı gidemem dedim. Uzak mesafe. İlişkimiz hem o yüzden hemde ailevi sorunlar var. Bakım aşmaya çalışıyorum. Aslında burdan uzaklaşmak ta istiyorum.olmuyor
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsun? Burdan biriyle olmak istemiyorum derken?Evet ailem asla izin vermez çünkü ben burdan biriyle olmak istemiyorum.yada
Kız Allah seni ne etmeye. Ben de yüz yüze görüşüyorsunuz sandım. 5-6 ay içinde seni görmek için zahmet edip totosunu kaldırmamış bile. Bir de seni ayağına çağırıyor. Bu kişi seni sevse görmeye gelirdi defalarca. Başka konuştuğu kadınlar da vardır emin ol. Böyle biri için üzülmeye değmez. Bu ilişki değil zaten. Her yerden sil, engelle onu. Seni seven, değer gösteren, senin için çabalayan kişilerle ilişki kur. Aynı şehirde olan biriyle tanışman daha iyi olur. Ama bu süreçte kendine odaklan. Sohbet edip gezecek arkadaşların falan v
Evet çok küçük burası biriyle gezsem gören olur babam çok kısıtlayıcı markete girsem peşime geliyor okdr. Gezecek yer çok az oyüzden buraya istemiyorum hiç yengem var oda benle pek aramız iyi değil çocuklar ı var onlara bakiyoKüçük bir şehirde mi yaşıyorsun? Burdan biriyle olmak istemiyorum derken?
Yok sana gülmüyorum ama 5-6 ay içinde görüşmediğin biri için bu kadar üzülmen normal değil. Üstelik seni kendi ayağına çağırmış vıttırı vızzık. Ben de üniversitede,kurslarda falan tanışmıştım eski sevgililerimle. Son 1-2 senedir sosyal medyadan tanıştım, kafa dengim olmayan, beklentilerim uyuşmayan kişilerle görüşmüyorum. Hani karşılıklı hoşlantı olur görüşür vakit geçirirsin, paylaşım arttıkça daha çok seversin falan. Ama siz hiç görüşmemişsinizki. O başkasıyla da konuşuyordur. Sen de onun hesabını didikleyip üzülüyorsun boş yere. Numarasını hâlâ silmemiş olman hata.Birtane arkadşımı var oda bnm gibi pek açık değil. Burdan, isteyen oldu ben isterdim az kalsın evlleniyordum geçen, sene bu zamanlar da zorla vazgeçtiler. Burdan hoşlandığım kimse yok lütfen bana gülme insan bazen sosyal medya da olsa seviyor ne biliyim.
Kaç kere engelledim bilsen ama bitürlü gidemedim inan ki neden bilmiyorum ama alıştım galiba normal de asla böyle şeyler e inanmazdım ama başına gelmeyince asla anlamıyormuş insan ciddenYok sana gülmüyorum ama 5-6 ay içinde görüşmediğin biri için bu kadar üzülmen normal değil. Üstelik seni kendi ayağına çağırmış vıttırı vızzık. Ben de üniversitede,kurslarda falan tanışmıştım eski sevgililerimle. Son 1-2 senedir sosyal medyadan tanıştım, kafa dengim olmayan, beklentilerim uyuşmayan kişilerle görüşmüyorum. Hani karşılıklı hoşlantı olur görüşür vakit geçirirsin, paylaşım arttıkça daha çok seversin falan. Ama siz hiç görüşmemişsinizki. O başkasıyla da konuşuyordur. Sen de onun hesabını didikleyip üzülüyorsun boş yere. Numarasını hâlâ silmemiş olman hata.
Sorunun kaynağı şimdi anlaşıldı. Markete kadar peşine gelmesi hiç normal değil. Baban hep mi böyle kısıtlayıcı biriydi?Evet çok küçük burası biriyle gezsem gören olur babam çok kısıtlayıcı markete girsem peşime geliyor okdr. Gezecek yer çok az oyüzden buraya istemiyorum hiç yengem var oda benle pek aramız iyi değil çocuklar ı var onlara bakiyo
Çünkü kendini sevmiyor, kendine değer vermiyorsun, toksik erkekler seni çekiyor. Eğer kendini sevip değer versen , çoktan onu her yerden silmiştin, engeli de kaldırmazdın. Seni görmeye gelmeyen biri için bu kadar üzülmezdin. Bir boşluk duygusuyla tutunup kalmışsın ona sanki.Kaç kere engelledim bilsen ama bitürlü gidemedim inan ki neden bilmiyorum ama alıştım galiba normal de asla böyle şeyler e inanmazdım ama başına gelmeyince asla anlamıyormuş insan cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?